top of page

Vajda Miklós: Kovidos kérdések, amelyekre nem kapunk válaszokatAz alábbi információkat egy Kaliforniából kapott levélből idézem.

A Churchill és Roosevelt által 1943-ban megalapított ENSZ alapító dokumentuma szerint Magyarország és világháborús szövetségesei ELLENSÉGES ÁLLAMOK. (Ez azért elképesztő, mert bár abban az időben hadban álltunk az USA-val és az Egyesült Királysággal, de az ENSZ – elvileg – az összes tagállamát képviseli, mégpedig demokratikusan. Ebben az olvasatban hogyan lehetnek az ENSZ alapítóinak szempontjából ellenséges államok?)

Az ENSZ 2000. márciusi javaslata szerint az európai nemzetek demográfiai problémáját migráció útján kellene megoldani. Honnan tudta az ENSZ már 2000-ben, hogy 15 évvel később majd lesz egy ilyen probléma Európában?

Az EU alapvető tervét, melynek központi célja minden szuverén államot megszüntetni Európában, kommunista forradalmárok írták meg 1941–1943 között, Mussolini egyik börtönszigetén. Erről miért nem tájékoztatják az EU népeit?

Az Egyesült Államokban nincsen EGYETLEN FDA által jóváhagyott oltás sem. Jóváhagytak EGYET, a Pfizer-BioNtech COMIRNATY-t, de az 2024-ig nem jöhet itt forgalomba. Sajnos Trump elnök kisiránkozta, hogy addig az FDA adjon kísérleti alapon engedélyt a jelenlegi 4 gyógyszer használatára. Remélte, ezzel megmenti elnökségét. Nem sikerült. Sikerült viszont számos ellenséget szereznie. Ezeket a gyógyszereket ideiglenes, sürgősségi alapon használhatja, aki akarja.A táblázat azt a listát mutatja, mely szerint 2023 februárjáig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzése szerint milyen koronavírus-mutációk elterjedését prognosztizálják. A mutációkat a görög abc betűivel jelzik.


A gyógyszergyárak 4 hónap alatt tervezték meg, gyártották le, tesztelték és dobták piacra termékeiket. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezeket ilyen rövid idő alatt nem lehetett tesztelni.

Még azt sem tudjuk, hogy mit okozhat a gyógyszer 2, 3, 5 stb. év alatt.

A Pfizer Magyarországon is elérhető honlapja szerint egy gyógyszer forgalomba állítása 5-10 évbe kerül. Ezért megállapítható, hogy a jelenleg forgalomban lévő vakcinákkal világméretű emberkísérleteket végeznek, amit pl. dr. Szlávik János nyilvános tv műsorban el is ismert.

Az Ivermectin, melynek japán feltalálója Nobel díjat kapott érte, 10 év alatt került forgalomba.

Az FDA a máig a szükséges tesztek kis töredékét kapta meg a gyártóktól.

Állatkísérleteket EGYETLEN gyártó sem végzett, pedig az eljárásrend szerint ezek kötelezőek, és ezekkel kellett volna kezdeni.

A Pfizer kb. egy hónapja fordult egy japán vállalathoz, hogy végezzenek számukra állatkísérleteket.

A Pfizer, saját jelentésük szerint, 23 000 emberen tesztelte a 4 hónap alatt gyártott / tesztelt gyógyszert, amilyet emberi lényre soha nem alkalmaztak.

Tökéletes gyógyszer NEM LÉTEZIK: aszpirintól is meg lehet halni.

Az Egyesült Államokban évente átlagban 450 ember hal meg az egyszerű Tylenol fájdalomcsillapító használatától. Igaz, mindig akadnak néhányan, akik öngyilkosságot követnek el vele.

Az amerikai FDA 2020 szeptemberében hozta a nemzet tudomására, milyen káros mellékhatásokra számíthatunk az oltásoktól. Ez volt az első 22 mellékhatás listája.


A képen a vakcinák káros mellékhatásai vannak felsorolva, az FDA szerint. De ez nem teljes lista, csak a legfontosabb várható mellékhatások.


Természetesen, ha az adódó mellékhatások előfordulását a közönségnek nincs hol ellenőrizni, ez nem nagy segítség. Ezért a művelt államok kormányai nyilvántartást vezetnek a mellékhatásokról. De a magyar állampolgárnak ilyen információ nem áll rendelkezésére. Egy, az Egyesült Államokban élő magyar több napot töltött a kérdés kivizsgálásával. Utána KARCFMPALÁVERES körlevélben s a Facebook-on hozta a magyarság tudomására. A teljes EU számára ezt az EU egészségügyi szervezete vezeti, és ezt MAGYARUL is elérhetővé teszik.

Csak kellett volna egy magyar kormány / egészségügy / média, amely ezt a nemzet tudomására hozta volna, MIELŐTT az első szúrást egy magyarba beledöfték volna.

Az Egyesült Államok VAERS adatbázisában pillanatnyilag 894.145 káros mellékhatást szenvedett páciensről olvashatunk. Itt van elemezni való, hogy valaki eldönthesse, van-e ezekre az oltásokra szüksége, vagy nincs.

Sajnos egy átlagos magyar polgárnak erről fogalma nincs. Nem hiszem, a lakosság akár csak 1%-a ismerné ezeket az adatokat. Ez nagyon furcsa, mert mondjuk Brazíliában a Rio-i Times magazin tájékoztatja a brazil lakosságot arról, hogy az EU-ban az oltások 2.637.525 súlyos mellékhatást okoztak, és 28.103 halálesetet. De az EU politikusok megmondták, a nem tesztelt, nem jóváhagyott, KÍSÉRLETI GYÓGYSZER az egyetlen mentség!

2021. november 26-án a WHO különleges ülésen tárgyalta a legújabb Covid-variáns ügyét, melyet Afrika déli államaiban azonosítottak november 9-én.

Botswana (Becsuánföld) államban 4 páciensben fedezték fel az új variáns jelenlétét, mind a 4 TELJESEN BE VOLT OLTVA.638 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page