top of page

Vajda Miklós: Szándékos volt az első koronavírus járvány Vuhanban

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Tudtam annak a lehetőségéről, hogy a kínai kormány furcsa fegyvereket használ, beleértve a biológiai fegyvereket is, mert tudtam, hogy ilyen jellegű kísérleteket végeznek."


LifeSiteNews – Egy kínai beavatott azt állítja, hogy a Wuhan-i COVID-19 kitörés szándékos volt – egy új dokumentumfilm szerint.


A Sky News által kiadott „What Really Happened in Wuhan” (Mi történt valójában Wuhanban) című dokumentumfilmben Wei Jingsheng, a Kínai Kommunista Párt egykori bennfentese szerepel.

Jinsheng azt állítja, hogy a kínaiak a katonai világjátékokat használták első szuperszóró eseményként, ami azt jelenti, hogy a COVID-19 már 2019 októberében elterjedt a lakosság körében. Jingsheng rámutat, hogy 9000 nemzetközi sportoló betegedett meg a COVID-szerű tünetekkel. A sportolók egy része az Egyesült Államokból érkezett.

„Azt hittem, hogy a kínai kormány megragadja ezt az alkalmat, hogy elterjessze a vírust a katonai világjátékok alatt, mivel sok külföldi jelenik meg ott” mondta Jingsheng. „[Tudtam] annak lehetőségéről, hogy a kínai kormány furcsa fegyvereket használ, beleértve a biológiai fegyvereket is, mert tudtam, hogy ilyen jellegű kísérleteket végeznek."

Öt évvel a járvány előtt kínai tudósok megvitatták a koronavírusok biológiai fegyverként való használatát, esetleg a harmadik világháború leküzdésének eszközeként. „A SARS természetellenes eredete és az ember által létrehozott vírusok, mint genetikai biológiai fegyverek” természetellenes eredete című tanulmányukban a tudósok fontolóra vették, hogy bio-fegyvereket készítenek a meglévő koronavírusokból.

Az egyik hírszerzési tiszt szerint a vírusokkal kapcsolatos kísérletekre a Vuhani Virológiai Intézetben már 2017-ben sor került.

Jingsheng állításait alátámasztja Miles Yu, az amerikai külügyminisztérium korábbi főtanácsadója, aki szerint a francia, német és amerikai sportolóknak mind a COVID-19-hez hasonló tünetei voltak. David Asher, a COVID-19 külügyminisztérium egykori tisztviselője azt mondta:

„Bizonyos jeleket látunk saját adatainkban… arra, hogy a Covid már december óta kering az Egyesült Államokban..”

Jingsheng azt is állítja, hogy beszélt az Egyesült Államokban magas rangú politikusokkal, akik szerint Donald Trump elnök már 2019 novemberében, hallott a járványról, de az adminisztráció semmit sem tett az információkkal. „Úgy éreztem, hogy nem aggódnak annyira, mint én, ezért minden tőlem telhetőt megtettem, hogy részletesebb információkat és még több információt nyújtsak" mondta Jingsheng. „Lehet, hogy nem hiszik el, hogy egy ország kormánya elleplezi a vírust, ezért folyton ismételgettem magam, hogy meggyőzzem őket.” Asher megdöbbenését fejezte ki, hogy az Egyesült Államok 2019 novemberében tudhatott a COVID-19-ről, és azt mondta, hogy „olyan lett volna, mint megállni szeptember 11-e előtt”.

A kínai kormány csak 2019. december 31-én tájékoztatta az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) a vírusról. Addigra már nem lehetett elrejteni a vírust. A kínaiak ezt megelőzően is megpróbálták elfedni a vírus terjedését, és még egy visszaélést bejelentő orvost is őrizetbe vettek, aki később meghalt a betegségben. Néhány orvos szerint már 2019 novemberben a vuhani laborból elterjedhetett a vírus.


 

Forrás:
297 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page