VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: A digitális azonosítók a világot csúcstechnológiai börtönné teszik

A védőoltási útlevelek hosszú távon nem tarthatók fenn, az őket körülvevő etikai és jogi kérdések miatt, de megnyitják az utat a digitális személyazonosító igazolványok felé, amelyeket a bankárok és globalista lakájaik már évek óta terveznek. Ha megengedjük, hogy a digitális azonosító valósággá váljon, az élet még korlátozottabbá és kontrolláltabbá válik.

Az oltási igazolványok, útlevelek, bevezetése nem más, mint a nürnbergi kódex megsértése, és a Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútumának semmibe vétele, valamint számos más emberi jogi törvény megsértése. Az állampolgárok beoltására irányuló közvetett kényszerítés, vagy az oltási útlevelek hiányából eredő üldözés és elkülönítés nem tarthat sokáig, és a bíróságok már hoztak ítéleteket az oltóanyag útlevelek ellen.

2005-ben a jelenlegi brit miniszterelnök, Boris Johnson kijelentette, hogy "a digitális személyazonosító igazolások a zsarnokság és az elnyomás okmányai". 2004-ben pedig ezt mondta: "A digitális igazolványok a szabadság elvesztését jelentik, amelyek minden adatot tárolnak rólunk." Boris Johnson most folytatja a vakcinázási útlevelek bevezetését.

A Canadian Bankers Association webhelyén megjelent 2018-as cikk (Fehér könyv: Canada's Digital ID Future – A Federated Approach) azt állítja, hogy "Kanadának szüksége van egy digitális identitásrendszerre", amely magában foglalja a "biometriákat, például ujjlenyomatokat vagy arcfelismerést".

Ez megismétli a Rockefeller Alapítvány 2010-es jelentésében leírt "Lock Step" forgatókönyvet, amely egy olyan globális járványt tervez, amely közel azonos azzal a covid helyzettel, amellyel szembe kell néznünk, és amely többek között a biometrikus azonosító bevezetését eredményezi.