top of page

Védjük meg a balliberális lejáratással szemben Böjte Csaba testvért és gyermekmentő hálózatát!
Eredeti cím:

Védjük meg a balliberális lejáratással szemben Böjte Csaba testvért és gyermekmentő hálózatát! – Füssy Angéla lebuktatta a háttérhatalmi erők által felbujtott rágalmazókat, hamisan vádolókat

A Nobel-békedíjra jelölt, ezernyi erdélyi gyermeket krisztusi útra vezető, sikeres keresztény gyermekvédő intézmény-hálózatot vezető Böjte Csaba testvér elleni hazug balliberális lejárató kampányt bebuktatta Füssy Angéla, a PS bátor és okos újságírója ezzel a leleplező tényfeltáró cikkel.


Böjte Csaba és aki kiáll mellette (különösen most Füssy Angéla oknyomozó patrióta újságíró) számíthat a Nemzeti Jogvédő Szolgálat jogi támogatására, mivel a Csaba testvér munkássága elleni sátáni támadások egy tőről fakadnak az Isten-Haza-Család elleni háttérhatalmi rontással.


A hamis vád hazánkban is üldözendő bűncselekmény, ezért aki gerjeszti és terjeszti Csaba testvér és intézménye elleni aljas hazugságokat, büntetőeljárással kell számoljon.


Én is aláírtam a Csaba testvér melletti petíciót és támogatom a kiállást mellette – tűzbe teszem a kezem. 1995 óta ismerem Őt, láttam, honnét indult, mit és hogyan ért el a Jóisten kegyelme által, nem kérdés, hogy teljes mellszélességgel ki kell állni mellette minden keresztény, nemzeti magyarnak !


Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője

160 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page