top of page

Vegyicsíkok? A Hold és a Nap körül észlelt „glóriák” előtt erős „permetezésről” számoltak be
Eredeti cikk:

by Adan Salazar, November 27th, 2023
Világszerte számos ember számolt be arról, hogy a furcsa időjárási jelenséget megelőzően vegyicsík- (chemtrail-) bombázás szemtanúja volt. Az Egyesült Államokban sokan posztoltak előtte-utána fotókat, amelyeken a tiszta égboltot fehér sugárcsíkokkal szennyezik, majd ugyanez a gyűrűhatás keletkezik a Nap körül.


Az X-en (korábban Twitter) a hétvégén több százan számoltak be arról, hogy gyűrűket láttak az égen a Hold és a Nap körül, és sokan a légköri geomérnökségnek, más néven chemtrailsnek tulajdonították a bizarr eseményt.


A "hihetetlen" jelenséget az Egyesült Királyságban figyelték meg, ahol több mainstream csatorna azt állította, hogy a látott "glóriák" csupán egy szokatlan időjárási esemény, amelyet a jégkristályokon megtörő holdfény okoz.

Lelkes égboltfigyelők azonban korábban az X-en arról számoltak be, hogy mesterséges felhőket figyeltek meg, amelyeket sugárhajtású repülőgépek szórtak az égre. Ha ezek a felhők nem oszlanak el néhány percen belül, akkor már nem "kondenzcsíkoknak", hanem "chemtrails"-nek tekintik őket.

Annak ellenére, hogy a média megpróbálja lekicsinyelni ezt a különös eseményt, úgy tűnik, egyre több ember kezd felnézni az égre, és megkérdezi, miért hazudnak a nyilvánosságnak a szemünk előtt zajló masszív geomérnöki programról.


"Tegnap mindannyian láttuk a permetezést az Egyesült Királyságban" – jegyezte meg az Egyesült Királyságban élő X felhasználó, Dan Stevens, aki azt állította, hogy az MSM megpróbálja lekicsinyelni és szépíteni a furcsa megfigyelést.


Dan Stevens

Tegnap mindannyian láttuk a permetezést az Egyesült Királyságban. A Twittert elárasztották az emberek által készített fotók, amelyeken a permetezés megtörténtét mutatták. A permetezés egész este és az éjszaka folyamán folytatódott. Reggel az emberek 1000 képet posztoltak az éjszakai permetezésről és az éjszakai... További részletek


"A Twittert elárasztották az emberek által készített fotók, amelyek a permetezést mutatták, ahogyan az megtörtént. A permetezés egész este és éjszaka is folytatódott. Reggel az emberek 1000 képet posztoltak az éjszakai permetezésről és az általa a Hold körül létrehozott halóról. Egy hatalmas BOT kampány indult a közösségi médiában, hogy "leleplezzék" azt, amit az emberek tömegesen láttak. A cáfolási törekvés támogatására a BBC ezt a propaganda cikket tette közzé."


"Meddig tudják még titkolni ezt a baromságot...?" – kérdezte Stevens.


A felhasználóknak válaszolva, akik azt hitték, hogy a posztja szatirikus, Stevens kiemelte a The Royal Society és az alsóház által közzétett jelentéseket, amelyek a geomérnökséggel foglalkoznak, amelyet állítólag a klímaváltozás elleni küzdelem érdekében végeznek.


ScionSeeker

OK, tegyük fel, hogy permeteznek. Elméletek, hogy mit permeteznek és miért?


Dan Stevens

Nincs szükség "elméletekre", szó szerint megmondják ebben a két dokumentumban... És megerősítik, hogy ezt a puha és a kemény törvények alkalmazásával történő politikai döntéshozatallal fogják végrehajtani.


A biztonság kedvéért itt van John Brennan volt CIA igazgató, aki a Külkapcsolatok Tanácsának nyilatkozva elismerte, hogy a program "egy olyan módszer, amellyel a sztratoszférát olyan részecskékkel vetik be, amelyek segíthetnek visszaverni a nap hőjét, hasonlóan a vulkánkitörésekhez".


Valóban, sokan egyetértettek az Egyesült Királyságban Stevens posztjával, és saját bizonyítékaikat is feltették a témájához.KÉPEK ÉS MEGJEGYZÉSEK

(nevek az eredeti cikkben)


Ma még a ködön keresztül is láttam őket.Farnhamban, Surreyben, éjjel erősen permeteznek minket.Olyan gyönyörűen kéknek indult az ég. Egy órán belül – fehérre meszelte ez 😡.Az Egyesült Államokban, Kaliforniától New Jersey-ig, néhányan előtte-utána fotókat tettek közzé, amelyeken a tiszta égboltot fehér sugárcsíkokkal szennyezték be, majd ugyanezt a gyűrűs jelenséget látták a Nap körül.


Ma Dél-Kaliforniában. Egész nap néztem, ahogy permeteznek... ez néhány órán belül történt.Tegnap rengeteget permeteztek Texasban. El is kezdtem nézegetni a repülési mintázat appot, ami nekem van. Melyik gép csinálja ezt?


Ez történik az USA-ban is. Az elmúlt két évben készítettem képeket és videókat, amelyek megmutatják, hogyan blokkolják a napunkat & módosítják az időjárásunkat. Van egy kép egy napkutyáról a minap, és egy X a nap mellett. Hogyan állíthatjuk meg őket?Ilyen undorító nap OC-ben!


Midwest USA


Delaware-ben is ugyanez a rend...


Az emberek Ausztráliában és Kanadában is beszámoltak arról, hogy ugyanezt az esetet tapasztalták. Sokan arról számoltak be, hogy a káros egészségügyi tünetek éppen akkor jelentkeztek, amikor a permetezés megkezdődött.Ausztrália


Langley, BC, Kanada. Tegnap. Ezek voltak mindenhol, egész délután. Extrém sűrű köd csapott le sötétedés körül.


Néhány példám a Chesapeake-öböl területéről DC-től keletre. Ezek 4 és 8 héttel ezelőttről származnak, és a permetezés szinte mindennapos. Figyeljük meg, hogy a chemtrails hogyan terjeszkedik mesterséges méregfelhőkké. Mindenkinek légzési problémái vannak.


Orange California, úgy érzem, mintha ma megtámadtak volna minket. Az agyam azt mondja, hogy ne vegyek levegőt. Az egész családomnak komoly légzési problémái vannak.Megérkezett a torokfájás, szokás szerint időben.És egy nap a permetezés olyan összetevőket tartalmazhat, amelyek azonnal kiirtanak minket. Az összetevők, amiket most permeteznek, köztudottan rákkeltő anyagok, de holnap már sokkal erősebbek lehetnek.


Ezek a pilóták pontosan tudják, hogy mit csinálnak és milyen vegyi anyagokat dobnak le a gépeikből. Mindannyiukat felelősségre kell vonni azért, amit tettek. El kell kezdenünk feljelentést tenni ellenük és börtönbe juttatni őket!


Az angliai Leicestershire fölötti vegyicsíkok komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. "A betegségek növekedése; szemviszketés, fülfájás, eldugult orrmelléküregek, torokfájás, homályos látás, asztma és tüdőgyulladások...". #GeoEngineering #WeatherModification


923 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page