top of page

Veszélyes lehet a légi utazás a COVID19 terror alatt – Egy amerikai pilóta személyes tapasztalataSzembe kell nézni a ténnyel és felfogni végre: TÖMEGGYILKOS PSZICHOPATÁK politikai inváziója alatt van a világunk


Magyar feliratos videó


Tegnap megjelent cikkem kapcsán, melyben megírtam, hogy a Gazdasíági Világfórum (WEF ) DAVOS-i találkozójára, az oda delegált tömeggyilkos politikusok és bankárok odautazására OLTATLAN PILÓTÁKAT KERESNEK, több Olvasóm kérte azt, hogy az első ezzel foglalkozó cikkben közzétett Youtoube-videót is fordítsuk le magyar nyelvre, azaz magyarul feliratozzuk.


(...)


2022 január 14-e: Az American Airlines légitársaság pilótája szívproblémákról beszél a Covid-oltás után: „100 láb (kb.30 méter) magasan agyvérzést kaphattam volna, amikor megpróbálok landolni egy repülőgéppel”.


Greg Pearson pilóta elmeséli a hirtelen fellépő pitvar-fibrillációjának történetét, miután megkapta a COVID19 elleni védőoltást.


(...)


Pearson szerint a szív-vészhelyzet több száz ember életébe kerülhetett volna, ha történetesen egy Jumbo Jet-et (óceánjáró utasszállító óriás repülőgépet) irányított volna, amikor bekövetkezik.


„Soha nem tudhatod, mikor jön ki a dzsinn a palackból, és leüt” – mondta, majd hozzátette: „100 láb magasságban kaphattam volna egy agyvérzést amikor megpróbálok landolni egy repülőgéppel es ahol 40 repülőgép sorakozik fel mellettünk és körülöttünk. Egyszerűen lenyomhattam volna azt a botkormányt (a gépeket minden esetben pilóta szállítja le a földre és nem komputer-szerk.megj.), mielőtt a mellettem lévő személy, másodpilóta bármit is tehetett volna.”


Pearson szerint több olyan pilóta is van a légi-közlekedésben, akik ugyanígy vélekednek, de félnek megszólalni, mert félnek a megtorlásoktól.


„Vannak srácok, akik nyomasztó, aggasztó fájdalmakkal a mellkasukban és a fejükben repülnek pilótaként. Attól félnek, hogy elveszítik a 25 éves karrierjüket.”

Pearson rámutatott arra, hogy az amerikai légierő sebésze, Theresa Long alezredes szeptemberben azt javasolta a Pentagonnak, hogy állítsák le az összes olyan pilótát, aki beadatta magának a Covid-oltást, mert fennáll a szívleállás veszélye repülés közben.

A Pilóták Szövetsége pereli is a Biden adminisztrációt az oltási mandátumok miatt. 


611 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page