top of page

Vírusok: egy másik szemszögből (Jon Rappoport jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Folytatva a "legnagyobb COVID-sikerek" cikkeimet. Ha el szeretné olvasni a bevezetőmet ehhez a folyamatos sorozathoz, menjen ide."Adjátok nekünk az összezsúfolt, oltásra vágyó tömegeteket. Találunk egy vírust, és azt mondjuk, hogy vakcinát kell gyártani."


Egy kutatási becslés szerint 320 000 olyan vírus van a Földön, amely emlősöket fertőz.


Ez azt jelenti: vírustípusok. Minden egyes típusra azt mondhatnánk, hogy legalább trilliónyi egyedi vírus létezik.

Tehát mindannyiunknak halottaknak kellene lennünk. Már régen elmentünk. De nem: vagyunk.

Először is, vannak úgynevezett endogén vírusok.


Ezek az emberi testben élnek, tévéznek, heverésznek, és nem okoznak betegséget. A kifinomult teszteken megjelenhetnek, és

a kutatók tévesen azt feltételezik, hogy kárt okoznak. Pedig nem tesznek semmit.

Aztán ott vannak az exogén vírusok.


Ezek kívülről érkeznek, bejutnak a szervezetbe, és olyan sejteket keresnek, amelyekben megtelepedhetnek és elszaporodhatnak. Az immunrendszer észreveszi, és vagy figyelmen kívül hagyja őket, mint jelentékteleneket, vagy védekezést indít ellenük, hogy legyőzze őket.

Ezek a vírusok a kifinomult teszteken is megjelenhetnek. A kutatók hajlamosak (tévesen) azt hinni, hogy a vírusok puszta jelenléte is bajt (betegséget) jelez. Ez óriási hiba.

Az úgynevezett vírusfertőzés, ha egyáltalán jelent valami jelentőset, sokkal többet jelent a puszta jelenlétnél. Az, hogy néhány vírusrészecske megjelenik egy tesztben, semmit sem mond a tényleges betegségről. Egy vírusnak millió és millió aktívan szaporodó példányának kell lennie a szervezetben ahhoz, hogy betegséget okozzon.


És még akkor is: egy egészséges és erős immunrendszer végső soron le tudja győzni ezt a rakás kis hülyét.


Így ki tudja, mennyi más vírus van még odakint, amelyek soha nem élnek az emberi szervezetben, vagy egyáltalán nem jutnak be oda. Zenélnek, vagy a baseball saját verzióját játsszák, vagy meleg lakást találnak a tehenekben, birkákban vagy jávorszarvasokban.


Most pedig eljutottunk a "mi van, ha" típusú spekulációkhoz. Tegyük fel, hogy veszélyes vírusok repülnek be messzi bolygókról? Tegyük fel, hogy barlangokban egyesülnek, majd bemásznak a sziklamászók testébe? Tegyük fel, hogy bioháborús laboratóriumok babrálnak, babrálnak és főznek különböző vírusok módosított változatait, amelyek emberek millióit fogják megölni? TUDJA BIZONYÍTANI, HOGY EZ NEM ÍGY VAN?


Nem, nem tudom, mint ahogy azt sem tudom bizonyítani, hogy egy lila-fehér kígyó az Orion-övben nem épít rádiót.


De ezt elmondhatom:

A bioháborús baktériumokkal kapcsolatos kutatás nem biztos, hogy sikeres is.

Feltételezve, hogy ezek a tudósok valóban olyan bioháborús baktériumokat fejlesztenek ki, amelyek működnek... nos, egy nemrégiben megjelent cikkben, amelynek címe: "Az emberek meghalnak, egyenlő a koronavírussal?", számos régi szörnyű figyelmeztetést tettem közzé a múltbeli vírusjárványokról:

A SARS-t fegyverként használták. A Zika is az volt. A sertésinfluenza is. Az Ebola is. És mégis... ezek a járványok kudarcot vallottak.

De látjátok, azokat az embereket, akik akkoriban kiadták azokat a szörnyű figyelmeztetéseket, nem érdekelte, és most sem érdekli őket, hogy a jóslataik soha nem váltak valóra.

Nem érdekli őket. Minden alkalommal, amikor egy új járványt jelent be valamelyik közegészségügyi ügynökség, vadonatúj figyelmeztetéseket adnak ki.

Mi, emberek talán képesek vagyunk rutinszerűen kivédeni és legyőzni a környezetben lévő 100 trillió trillió vírust, de ez a fegyveres vírus mindannyiunkat meg fog ölni. Hamarosan.

A jelenlegi "koronavírus-eposzban" van egy újdonság, amit a végzet prófétái kihasználhatnak: miután elhangzik, hogy vége, azt mondhatják: "Nos, tudják, valójában Kínában több mint kétmillió ember halt meg a vírusban. Az ottani kormány eltussolja a dolgot. Ez egy biofegyver volt. BIZONYÍTSÁK BE, HOGY NEM VOLT AZ."

Van még egy víruskategória, amit meg kell említenem. Korábbi cikkeimben már részleteztem. Ez az a vírus, ami egyáltalán nincs is ott (lásd itt és itt). Ez egy szépség. A kutatók különböző eljárásokat végeznek a kimutatására, de ezek a tudósok feltalálják a MARKEREKET, amelyekről azt állítják, hogy közvetett bizonyítékai egy olyan vírusnak, amelyet nem tudnak közvetlenül kimutatni.

Az ilyen őrült eljárásokból egy egész történet, mese és legenda születik arról a vírusról, amelyet soha nem találtak meg. A profik még azt is jelenthetik, hogy ez a soha fel nem fedezett vírus globális járványt okoz. Ez egy csoda.
Lehet, hogy a soha fel nem fedezett vírus ellen kifejlesztik a vakcinát. Egy mérgező vakcinát.

Vagy azt is mondhatják: "Minden erőfeszítésünk, hogy hatékony vakcinát állítsunk elő az X vírus ellen, eddig kudarcot vallott". Vagyis: "Hogyan tudnánk vakcinát készíteni egy olyan vírus ellen, amelyet soha nem találtunk meg?"


Csak várj egy kicsit. Végül majd kitalálják a módját.


"Miután, khm, szintetizáltunk egy gént a visszahúzódó barlangi rejtőzködő vírus árnyékának ideg-elektromos lenyomatát tartalmazó példányból, a gént be tudtuk injektálni önkénteseknek, és 27,243 százalékkal csökkentettük a CR65-35 közvetett marker jelenlétét. Biztosak vagyunk abban, hogy a génből származó vakcina az egészséges egyének 74,2657843265 százalékában hatásosnak bizonyul majd. Ha megbetegednek, ne minket hibáztassanak. Hibáztassák a vírust. Mi biztos, hogy őt fogjuk."
 

Ezeket a "Legnagyobb COVID-sikerek" cikksorozatot a Covid Revisited kategóriában archiváltuk.


Ezek a cikkek – az eredeti megjelenés idején – a Covid kategóriában vannak archiválva.

605 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page