top of page

Vissza a Szovjetunióba („Back to the USSR” – Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Back to the USSR, by Paul Craig Roberts

Schiller Mária küldeménye


A kanadai Ontario tartományban az orvosoknak azt tanácsolják, hogy fontolják meg pszichiátriai gyógyszerek alkalmazását azoknál a betegeknél, akik elutasítják a vakcinát.


Mivel a Szovjetunió 1991-ben, 31 évvel ezelőtt omlott össze, eszembe jutott, hogy majd senki 50 éves vagy annál fiatalabb nem fogja fel a fenti hír jelentőségét. Egy ma 50 éves ember 1991-ben még csak 19 éves lett volna, és nem emlékezne azokra az évtizedekre, amikor a szovjet kommunista zsarnokságnak nevezett rendszer a disszidenseket elmegyógyintézetbe zárta.

És ma itt, a liberális Kanadában az orvosok és sebészek kollégiuma ugyanazt a politikát ajánlja egy liberális demokráciában, amit egy totalitárius államban gyakoroltak! Sőt, a kanadai politika még a szovjetnél is totalitáriusabb.

A Szovjetunióban csak azokat a politikai disszidenseket zárták be, akik nem akarták befogni a szájukat. Kanadában a kormányzat orvosai azokat az embereket akarják bezárni, akik tisztában vannak azzal, hogy a Covid "vakcina" nem véd, nem akadályozza meg a fertőzés átadását, és nagyon magas a vele kapcsolatos mellékhatások aránya, beleértve a súlyos egészségkárosodást és a halált. Az mRNS "vakcinák" kudarcai és következményei jól ismertek és széles körben elismertek. Mégis azokat, akik úgy döntenek, hogy elkerülik az értelmetlen kockázatot, elmegyógyintézetbe zárásra ajánlják.

Milyen bizonyíték kell még arra, hogy a szabadság a nyugati világban kőkeményen halott?

Az egész nyugati világ olyan zsarnokságban él, amely sokkal rosszabb, mint bármi, amit a szovjet emberek tapasztaltak. Ráadásul a zsarnokság gyorsan bezár minket.

Ott tartunk, hogy az orvosok, akiknek az egészségünket kellene védeniük, aktívan próbálják azt tönkretenni.

Nem lehet tiltakozni egy ellopott választás ellen. Az FBI-t egy átpolitizált Gestapóvá alakították át. A média egy propagandaminisztérium. Az iskolák és egyetemek átnevelési központok. Kirúgnak a munkahelyedről, ha kimondasz egy politikailag helytelen szót vagy kifejezést. A nap 24 órájában kémkednek utánad. És nincsenek hatékony tiltakozások!


 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


297 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page