top of page

Vukics Ferenc: A járvány alatt leginkább a gyerekek vannak kitéve a kockázatnak és a fájdalomnak


A The Deffender írása szerint 2021 leginkább elhallgatott története a COVID-intézkedések gyerekekre gyakorolt hatása. A „Face the Nation” című kerekasztal-beszélgetésen, a CBS News tudósítója, Jan Crawford elmondta, hogy a gyerekek, akiknél szinte nincs kockázata annak, hogy meghaljanak a COVID-ban, „hozták a legtöbb áldozatot és szenvedtek a legtöbbet” a korlátozó COVID-intézkedések miatt. Jan Crawford, a CBS News vezető jogi tudósítója szerint 2021 leginkább elhallgatott története a COVID-intézkedések gyerekekre gyakorolt „letörő hatása”.

A „Face the Nation” 2021. december 26-i megjelenése során Crawfordot nem érdekelte, hogy megsérti a sajtóra erőszakolt COVID-irányelveket. A járványügyi intézkedéseket okolta a gyermekeket érintő számos probléma miatt. Az amerikai gyerekek folyamatos mentális és egészségügyi válságának lehetünk tanúi.

A megnövekedett öngyilkossági rátákért és az iskolabezárások miatti tanulási zavarokért a lezárások és a korlátozó intézkedések a felelősek.

Crawford szerint a lányok öngyilkossági kísérleteinek kockázata 51%-kal nőtt, és „a fekete gyerekek kétszer olyan valószínűséggel halnak meg öngyilkossággal, mint a fehér gyerekek”.

„Iskolabezárások, bezárások, sportolási lehetőségek felfüggesztése – még csak a DC területén lévő játszótérre sem mehettek be anélkül, hogy a rendőrök ne sürgölődnének, kergetnék el a gyerekeket.” – mondta Crawford.

Szerinte az egészséges tinédzsereknek „egy a millióhoz az esélye”, hogy meghaljon COVID-ban. Ennél jóval nagyobb az esély arra, hogy a gyerekek autóbalesetben halnak meg. A hatóságok mégsem tiltják meg, hogy autókban utazzanak.

„De ők szenvedtek és áldoztak a legtöbbet. Különösen a gyerekek és az alulreprezentált, veszélyeztetett közösségek vesztettek a legtöbbet” – mondta Crawford. „És most a tisztifőorvos azt mondja, hogy mentális egészségügyi válság van a gyerekeink között."

„Ha politikánk nem tükrözi a gyermekeink számára kimért és ésszerűbb megközelítést, akkor életük hátralévő részében ők fognak fizetni generációnk elhibázott döntéseiért. És számomra ez az elmúlt év legnagyobb, legjobban ki nem beszélt története."

Crawford röviddel azután beszélt így, hogy Vivek Murthy amerikai tisztifőorvos december elején 53 oldalas jelentést adott ki a fiatalok mentális egészségügyi válságáról, mondván, hogy

a COVID-járvány „drámailag megváltoztatta a fiatalok otthoni, iskolai és közösségbeli tapasztalatait”.

Murthy ezt írta:

„A világjárvány korszakában a felmérhetetlenül sok haláleset, a mindent átható félelemérzet, a gazdasági instabilitás és a szeretteiktől, barátoktól és közösségektől való kényszerű fizikai eltávolodás fokozta a fiataloknál már eddig is tapasztalt példátlan mértékű stresszt.

Tragédia lenne, ha úgy aratnánk győzelmet egy közegészségügyi válságban, hogy helyette egy másik, sokkal hatalmasabbat hagyunk a helyére nőni.”

Érdemes a cikket követő hozzászólásokban is tallózni, mivel személyes történeteket is megismerhetünk:


„Minden professzionálisan elvégzett, elfogulatlan, korrupt tudományos kutatás megerősíti, hogy a COVID-19 ellen alkalmazott génterápiák teljesen feleslegesek az egészséges gyerekek számára, sőt sokkal inkább árthatnak egészségüknek, mint hasznosak. Ez a gyerekekre vonatkozik, nem beszélve a (már bevált) borzalmas negatív egészségügyi következményekről, amelyek a világ felnőtt lakosságának adott oltásokból származnak. Figyelembe véve az elmúlt 24 hónapban összegyűjtött bizonyítékok hegyeit, amelyek egyértelműen felfedik az mRNS-injekciókból származó, soha nem látott mértékű károkat, úgy tűnik, most – 2022 hajnalán – éppen ez a tökéletes pillanat az ÖSSZES COVID-19 injekciós kampány befejezésére.”

„A pokolba is, én SZEMÉLYESEN ismerek több mint 24 érintett személyt. A saját tapasztalatainak csak higgyen az ember! Mindkét szülőm 2020 elején COVID-ban szenvedett, és túlélték. Akkor 86 évesek voltak. Most megkapták az oltást, és most végtelen sok problémájuk van. A dokik azt mondják nekem, hogy ugyan mit várok, hiszen már 87 évesek. Ez nem az oltás. Akkora különbség van 86 és 87 évesek egészségügyi állapota között, és ennek egyszerre kellet bekövetkeznie mindkét embernél? Mindketten jelenleg hospice-ben vannak a különféle betegségeik miatt. Ez év novemberében még önálló életvitelt folytattak, aztán az oltások beadása után mindketten hospice-ba kerültek.

Az idősotthonban, ami egy remek hely volt, 2020-ban mindössze 15 embernek volt koronavírus-fertőzése. Akkor úgy gondolták, hogy egy védőnőtől származott. Az idősotthonban ennek ellenére SENKI nem halt meg. Miután elrendelték az oltást, szinte mindenki elkapta a koronavírust – másodszorra is, ha egyike volt annak a 15-nek, aki korábban átesett. A szüleimnek elkapták a betegséget, de először sikeresen átvészelték, aztán az oltás beadása után két hónappal újból. A második alkalommal már nagyon szenvedtek, de orvosok azt mondták, hogy azért, mert a Delta fertőzte meg őket. Ebben az időszakban az idősotthon lakóinak egynegyede meghalt. MINDENKI TELJESEN OLTOTT VOLT. Szóval akkor hogyan is adott 95%-os védelmet az oltás az elhalálozás ellen?”

„Igen – azt hinné az ember, hogy a rengeteg haláleset látva leállítják ezt a szörnyű gyakorlatot! Nekünk kell megállítanunk őket. Az 'elit' és a politikusok csak a dollárjeleket és az elnéptelenedést látják. Ők látják a saját jövőjüket ebben a történetben. Nem törődnek a kicsikkel.”

„Engem inkább az az egész életen át tartó megsemmisítő hatás zavar, amelyet az engedelmes szülők okoznak gyermekeiknek, akik ennek a csalásnak MINDEN aspektusában meg akarnak felelni az elvárásoknak. Ennek a történetnek minden egyes része észbontó, pusztító eredménnyel jár. Annyira szívszorító, hogy a szülők olyan ostobák, hogy MINDENT intézkedésüket betartják, figyelmen kívül hagyva mindazt, aminek gyermekük egyedül volt a tanúja! Hogyan bízhat meg így egy gyerek a szülőjében! Ha a szülő nem tud különbséget tenni egy valóban riasztó esemény és egy gonosz gyakorlat között, akkor hogyan is óvták meg a gyerekeiket! Ennek soha nem lett volna szabad idáig eljutni. Most el kell viselnünk a rengeteg mellékhatást. A szeretteink megbetegszenek és meghalnak, miközben gonosz emberek és cégek mocskosul meggazdagodnak!”

„Amit csinálunk, az félelmetes. Engedelmes, szolgalelkű gyerekek egész generációját neveljük fel, akikből félelmetesen egyszerűen gondolkodó, engedelmes felnőttek lesznek. Ezek a gyerekek egy napon lábbal fogják eltaposni azt, aki ki fog állni az igazság mellett. Ez az, ami TÉNYLEG megijeszt. Mi még azt gondoljuk – látva az óvodásokat a szabadban maszkot viselve sétálni –, hogy ez borzasztó, de ŐK azt hiszik, hogy ez a 'normális'. Úgy ahogy a krónikusan beteg gyerek lett az 'új normális' most. Az állandó félelem attól, hogy „elkapok valamit”, a maszkolás, a 'távoktatás', a nulla szocializáció, a meddőség tönkreteszi őket. Az új generációk számára valami olyan dolog lesz az 'új normális', amit mi ép ésszel fel sem fogunk fogni, de ők majd otthonosan mozognak majd benne. Nem fogják tudni, hogy mennyit veszítettek…”

„Igen, ez a leginkább ki nem beszélt történet. Indiana állam életbiztosítási vezérigazgatója szerint a halálozások száma 40%-kal nőttek a 18-64 év közöttiek körében… Országszerte, ha nem világszerte. Nem hiszem, hogy az országos biztosítási alkuszok egy összeesküvés-elmélet részei lennének. 'Jelenleg a legmagasabb halálozási arányt látjuk ennek az üzletnek a történetében – nem csak a OneAmerica-nál' – mondta Scott Davison, a cég vezérigazgatója egy e heti online sajtótájékoztatón. 'Az adatok konzisztensek, az üzlet minden szereplőjére vonatkozóan ugyanilyen rosszak.'" 

Forrás:


185 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page