VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vukics Ferenc: Bidenek – Az első család ötvenéves hatalomra emelkedése. Könyvajánló
A Szövetségi Választási Bizottság (FEC) elutasította a Republikánus Nemzeti Bizottság (RNC) panaszát azzal kapcsolatosan, hogy a Twitter politikai alapon cenzúrázta tavaly a Hunter Biden és Jim Biden korrupciós ügyeivel kapcsolatos tényfeltáró anyagok megosztását. A Szövetségi Választási Bizottság (FEC) tisztázta a Twittert, és megdöbbentő módon megállapították, hogy a közösségi platform nem követett el politikai alapú cenzúrát, amikor múlt évben nem engedte meg, hogy a Hunter Biden korrupciós ügyeit feltáró anyagot osszanak meg a felületein.

Ami nem megy a virtuális térben, megy a hagyományos nyomtatott anyagok terén. A Biden-család furcsa amerikai ügyleteiről, a szakszervezetekkel való együttműködéséről, svájci bankokkal folytatott tevékenységéről, ukrán, kínai és afgán kapcsolatairól több újság is cikkezett az elmúlt években. Ezekről most már könyv formájában is tájékozódhat bárki miután megjelent a The Bidens: Inside the First Family’s Fifty-Year Rise to PowerBidenek – Az első család ötvenéves hatalomra emelkedése című könyv Amerikában.

Vannak emberek szerte a világon, akik befektetni szeretnének Joe Bidenbe”

A hétfőn megjelent könyv elmagyarázza, hogy hogyan működik a Biden család korrupciós rendszere és hogyan próbálta minél gazdagabbá tenni fiát, Huntert és testvérét, Jim Bident, miközben a jelenlegi elnök a szenátus külkapcsolati bizottságának rangos tagja volt.

A könyv szerzője, Ben Schreckinger, Jim Biden egyik korábbi üzleti partnere volt.

Forrás: