top of page

Vukics Ferenc: Hillary Clinton szerint, ha Trump nyer 2024-ben, akkor az a demokráciánk vége


Hillary Clinton volt külügyminiszter, a Demokrata Párt 2016-os elnökjelöltje vasárnap az NBC „Today” című műsorában azt mondta, hogy ha Donald Trump volt elnök 2024-ben megnyeri az elnökválasztást, akkor az minden bizonnyal „a demokrácia végét jelenti” az Egyesült Államokban.

Clinton azt mondta: „Ha most bukméker lennék, akkor arra fogadnék, hogy Trump újra indulni fog. Úgy tűnik, hogy erre készül. Ha nem vonják felelősségre, akkor újra megteheti. Szerintem ez a demokráciánk vége lehet. Nem akarom túlságosan kiélezni a dolgot, de szeretném, ha az emberek megértenék, hogy ez egy áttörési pont. Ha őt vagy egy hozzá hasonlót ismét elnöknek választanának, és, ha lenne egy kongresszusa, amely teljesítené a kéréseit, akkor felismerhetetlenné tenné országunkat.”

Hozzátette:


„Megpróbáltam figyelmeztetni az embereket. Azt hiszem, ha nem csinálja meg azt a mutatványt, amit 10 nappal a választások előtt mutatott be, én nyertem volna. Borzasztóan érzem magam, amiért nem tudtam megállítani őt és a körülötte lévő embereket, de úgy érzem, most mindenki saját szemével láthatja, milyen vezető volt is ő valójában. Egyértelmű, hogy voltak emberek, akiknek tetszett, amit láttak és hallottak tőle. Én úgy látom, hogy a személye valódi veszélyt jelentett országunkra.”

A Breitbart.com-on szereplő cikkhez egészen elképesztő mennyiségű ember szólt hozzá. Tallóztam belőlük:

„Ha Trump nyer 2024-ben, az csak demokráciánk újjáéledése lehet, nem a vége. Trumpnak különleges ügyészt kell kineveznie amely kivizsgálja 2020-as választási csalást. Trumpnak az első hivatali napján alá kellene írnia a bevándorlás korlátozásáról szóló rendeleteket és le kell állítania ezt az egész kaotikus határzavart. Trumpnak le kell korlátozni a segélyeket és vissza kellene térítenie az embereket a munkába. Trump valószínűleg szankcionálni fogja Kínát, és visszahelyezi Iránt a helyére. Ha Isten úgy akarja, Amerika ráébredt a demokraták gonoszságára és pusztítására.”


„Remélem, Trump nyer, és véget vet ennek a „demokraták által kitalált demokráciánknak”. Az USA alkotmányos köztársaság. A demokraták többnyire figyelmen kívül hagyják Alkotmányunkat, vagy meghamisítják azt.”


„Szerintem 365 millió fegyvertulajdonosnak lesz mondanivalója erről. És hamarosan megérkezhet a válasz tőlük.”


„Szegény Hillary, az emberek kétszer is elutasították, a férje megcsalta, az alapítványa nemfizetett adót és leleplezték, mint egy szemétláda. Nem, mi sem kérünk belőled. Menj innen!”


„Hillary és Bill vendégek voltak Trump esküvőjén. Szegény Bill volt az egyetlen ex-elnök, aki tapsolt Trump beiktatási beszéde alatt.”


„Tehát az országunkat elpusztítani próbáló emberek aggódnak amiatt, hogy mások el akarják pusztítani az országot? Hát van, amit már én sem tudok felfogni…”


„Nem Biden a gonosz. Az antikrisztusnak karizmatikusnak és emberek felett állónak kell lennie. Joe Bidennek leesik a nadrágja, nem tudja megkötni a cipőfűzőjét, elalszik a tárgyalások közben, és elesik a lépcsőn." 

Forrás:


151 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page