top of page

Zelenko a „legvadabb” orvos volt, akit ismertem, a Covid vakcinákat népirtáshoz hasonlította...Küldője: Schiller Mária

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Nagyszerű orvos volt, és kétszer szerepelt a podcastomban, egyszer 2021-ben, egyszer pedig Peter McCullough-val együtt az év elején. Zev valószínűleg a legvadabb orvos volt, akit ismertem, a Covid vakcinákat népirtáshoz hasonlította, és különböző hatóságok nyilvános kivégzését akarta.


Hány lövésre van szüksége? A Big Pharma tudja...


Nem tévedett.


Az elmúlt egy évben rohamosan nőtt a megbetegedés (a beoltottak körében) és a "hirtelen halálesetek" száma, amit a vállalati média viccesen a klímaváltozásra és – új kedvencem – a hirtelen felnőttkori halál szindrómára (SADS) fog. A felnőttek hirtelen és minden ok nélkül halnak meg, úgy tűnik.


Ez olyan, mint egy Monty Python-jelenet.


Végül is, a nulla hosszútávú biztonsági kísérletekkel rendelkező mRNS-injekciók (egy képzeletbeli járványban) nem okozhatnak mindenféle egészségügyi problémát, tehát az oknak a globális felmelegedésnek, vagy [húzzon ki egy véletlenszerű kártyát a pakliból] kell lennie.


És egyébként a Föld 1998 óta nem melegedett. Akár felmelegedés, akár lehűlés van, az emberi tevékenységnek nincs hatása a Föld hőmérsékletének változására. A világ vezető napfizikusa, Valentina Zharkova újra és újra kimutatta, hogy a Nap irányítja a Föld hőmérsékletét, és azt mondja, mélységes gúnyolódás azt állítani, hogy az ember erősebb a Napnál.


Ha a Nap ma eltűnik, akkor a Föld azonnal fagyni kezd, és minden elpusztul, és semmilyen elektromos autó és böfögő tehén nem fogja megállítani az ezt követő apokalipszist. Más szóval, a Nap legkisebb ingadozása is befolyásolja a Föld éghajlatát.


Tehét nem te és én vagyunk a felelősek a sarki jég olvadásáért.


A környezetszennyezésért azonban igenis mi vagyunk a felelősek.


A globális elitnek, például a köz- és magánszféra társulásainak, mint amilyen a központi bankok, az ENSZ, a WEF, a Gates Alapítvány és így tovább, több célja is van, többek között a világ népességének csökkentése és a tömeges megfelelés növelése.
A tömeges engedelmesség növelése meglehetősen könnyű, ha emberek millióit zavar és félelem fogja el, ami az emberiség történelme során sikeresen alkalmazott erőteljes propagandatechnika.

És mi mással lehetne jobban kiváltani a zavart és a félelmet, mint láthatatlan ellenségek fegyverré tételével (és kitalálásával): vírusos járványok és az ember okozta globális felmelegedés.


Ne dőljetek be neki!

 


602 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page