top of page

Semmi különös, csak kiderült: Soros Gyuri bá pénzeli az amerikai államcsínyt

Nyilván, csak véletlenül kerülte el a máskülönben mindig éber honi forradalmár sajtó figyelmét az a titokban rögzített videófelvétel, melyből kiderült: jeles hazánkfia, Soros György tolja a Molotov-koktélra valót az Egyesült Államokat fölperzselő fehérellenes pogromokhoz. Ugyan, milyen hírértéke van ennek? Kit érdekel? Már megint csak „sorosoznak”, bántják a jótét, filantróp bácsit…

Igazán nem szeretném megzavarni az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzéki partizánsajtó úgy szakmai, mint független buzgólkodását, csak jelezném: volt itt egy aprócska hír néhány napja, amiből elég érdekes dolgok derültek ki. Dióhéjban: a Project Veritas nevű csoportnak sikerült titokban beépülnie egy amerikai „antifasiszta” terrorszervezetbe, a Refuse Fascism-ba, amely egyik főkolomposa az Egyesült Államok-szerte dühöngő fehérellenes, rasszista pogromoknak. A beépülés során sikerült felvételt készíteni Tee Sternről, a terroristák Atlantában működő ágának vezetőjéről, aki egyfelől elárulta: a végső cél természetesen a Trump-rezsim elkergetése. (Vagyis a George Floyd nevű bűnöző elhalálozása csupán ürügy az ország lángba borításához.) Másfelől – és ez az igazán érdekes – Stern beszámolt róla, hogy korábban kértek és kaptak jelentős összegeket Soros Gyuri bácsitól arra, hogy emberi magzatok elpusztítását népszerűsítsék. Illetőleg elmagyarázta: ahhoz, hogy milliókhoz elérjenek, sok millió dollárra van szükségük.

Vagyis magának a terroristaszervezetnek a vezetője ismerte be, amit már korábban is sokan pedzegettek: Gyuri bácsi tőgyén lógnak, az ő dollármillióiból szervezik az emberpalántairtást – és nyilván a proletárforradalmat is a törvényes kormány ellen.

(...)

A Refuse Fascism-ot még 2016-ban hívta életre az amerikai szélsőbaloldal, köztük a Forradalmi Kommunista Párt, s egy évre rá máris erőszakos zavargásokat robbantottak ki a Berkeley Egyetemen, hogy megakadályozzák Milo Yiannopoulos konzervatív újságíró előadását. Az anarcho-kommunista terroristák (akkor is) gyújtogattak, ablakokat, kirakatokat törtek be, autókat és bankautomatákat rongáltak meg, bántalmazták a Milo-előadás iránt érdeklődőket és lenácizták őket. Ebből is látszik, mennyire hiteles és hihető, amikor Gyuri bácsi világhálózatának más nyúlványai ezenközben a szólás- és véleményszabadságról, a demokráciáról, a jogállamiságról tartanak kiselőadásokat.

Visszatérve Stern néni nagymonológjára: napok óta lélegzetvisszafojtva várom, a hazánkba telepített partizánsajtó (444, 24, Index, HVG) mikor méltóztatik legalább minuszos hírben beszámolni a lelepleződésről. Elvégre, ha eddig el is hessegethették a terroristák Soros-tőgyön lógását azzal, hogy nincs rá bizonyíték, most bizony a szervezet egyik vezetője maga ismeri be a dolgot. Ám hiába, csak nem akarnak elkészülni azok a cikkek. Gondolom, nem jut rá idő, nincs emberük, mindenki a nyitott hassal hazaküldött magyar betegek kálváriáján, illetve Karigeri Facebook-posztjainak szemlézésén dolgozik nulla-huszonnégyben…

ELVTÁRS, SEGÍTSD A LEBUKOTTAT!

Na jó, annyira azért nem lep meg a haladár sajtó sumákolása. Ugyanis kedvenc filantrópjuk korábbi lebukásaikor is megkukultak, mint Gurmai (Kocogó) Zita, ha Szarvas Szilvesztert lát. Amiről pedig nem írnak, nem beszélnek, az ugyebár nincs is.

Nem adtak róla hírt, elhallgatták, hogy Dénes Balázs a berlini székhelyű Európai Szabadságjogi Unió nevű Soros-szervezet vezetőjeként egy titokban rögzített hangfelvételen beismerte: a német kormányt próbálta ráuszítani Magyarországra.

Nem adtak róla hírt, elhallgatták, hogy Siewert András, a Migration Aid egyik vezetője egy másik hangfelvételen elkotyogta: Soros akciói nem emberbaráti célokat, hanem kizárólag a pénzszerzését szolgálják.

Nem adtak róla hírt, elhallgatták, hogy Tracie Ahern, a Soros Fund Management, azaz Soros amerikai pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője egy harmadik hangfelvételen beismerte: kétezer (!) ember dolgozik Magyarországon, hogy Soros akaratát érvényre juttassák.

Nem adtak róla hírt, elhallgatták, hogy egy közelmúltban nyilvánosságra került hangfelvételen Zoran Zaev volt baloldali észak-macedón miniszterelnök bevallotta: a Soros által pénzelt helyi szervezetek mind az övéi. Mindez azt támasztja alá, hogy tényleg Soros machinációi emelték őt hatalomba 2017-ben.

(...)

A liberrált sajtó Soros kapcsán csak a lényegről nem ír sosem. Ám egy kis szolid zsidózásba oltott Izrael-szapulás azért belefér a 444-nél, hátha ezzel menthetik Gyuri bá irháját, s így legalább nem kell a lényeggel foglalkozniuk: a volt izraeli titkosszolgák által leleplezett döbbenetes Soros-féle összeesküvéssel. Egy olyan összeesküvéssel, amelynél kevesebbért is nyilvánított már embereket nemzetközi terroristának és likvidált a Nyugat. Igaz, annyi különbség volt, hogy azok az összeesküvők nem az amerikai „Deep State” részei, irányítói voltak, mint Gyuri bá, inkább annak esküdt ellenségei, s így láb alól való eltételüket a fősodratú sajtó tapsvihara kísérte.

S talán éppen itt van az eb elhantolva. Talán épp ez a magyarázat arra is, hogy most, amikor az Egyesült Államokat lángba borítják a rasszista, fehérgyűlölő terroristák, akkor az egészet pénzelő főterrorista szabadlábon lehet, röhöghet a markába. Pedig ehhez az emberhez képest Oszama bin Laden a kézimunkájával molyoló szépléleknek tűnik.

 

34 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page