top of page

Rabosították Novák Elődöt

A Mi Hazánk alelnökénél éjszakai házkutatást is tartottak.

Rabosították és éjszakai házkutatást tartottak a Mi Hazánk alelnökénél az Fővárosi Önkormányzat homlokzatáról általa eltávolított szivárványos zászló miatt. Az akcióról készült videót korábban mi is megosztottuk. A rabosítás tényét maga Novák Előd közölte Facebook-oldalán. A Mi Hazánk alelnöke azt írta:

„2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket. A Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tettem szóvá, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9%. Ennek ellenére a bűnözők helyett politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is. De továbbra is elvárom, hogy a szivárványos zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt.

A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: »A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el.«”

 

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page