top of page

Egy ausztrál szenátor szerint riasztóan nő a Világgazdasági Fórum kormányokra gyakorolt hatása!Egy ausztrál szenátor azt mondja: oly mértékig növekszik a Világgazdasági Fórumnak a kormányokra gyakorolt hatása, hogy az már riasztó


„Nem kell ahhoz politikai filozófusnak lenni, hogy rájöjjünk: ha semmit sem birtoklunk, akkor minden az államé. Ennek megjelölésére van egy szó: kommunizmus” – mondta Alex Antic szenátor a WEF-ről.


World Economic ForumShutterstock


(LifeSiteNews) – Egy ausztrál szenátor bírálta azt a befolyást, amelyet a Világgazdasági Fórum (WEF) gyakorol a világ több kormányára, különösen Justin Trudeau kanadai miniszterelnök kabinetjére. „Ez olyan ideológia, amely világszerte bekúszik a kormányokba” – mondta március 29-én Alex Antic liberális ausztrál szenátor, a Liberális Párt konzervatív csoportjának tagja.


Cosmin Dzsurdzsa

@cosminDZS


Alex Antic ausztrál liberális szenátor a szervezet „önkényuralmi és marxista” ideológiájáról szóló beszédében megemlítette, hogy Trudeau kabinetjébe behatolt a Világgazdasági Fórum. „Amikor a kanadai parlamentről beszélt, Schwab maga mondta: »Behatolunk a kabinetekbe«”.


Antic külön is megemlítette a WEF alapítójának, Klaus Schwabnak néhány évvel ezelőtti megjegyzéseit, midőn, 2017-ben azt mondta:


„Különösen büszkék vagyunk most a fiatal nemzedékre, mint például (Justin) Trudeau miniszterelnökre... Behatoltunk a kormányába. Tegnap Trudeau miniszterelnök fogadásán voltam, és tudom, hogy a kabinetjének fele, sőt több mint a fele valójában a Világgazdasági Fórum Fiatal Globális Vezetői közül került ki”.
„Ez igaz Argentínára és Franciaországra nézve is – mindkettő elnöke egy-egy Fiatal Globális Vezető” – folytatta Schwab.

Schwab 2017-es nyilatkozata, amely szerint a világ különböző kormányainak vezetői a WEF-ből származó „vezetők”, nem tetszik Anticnak. Szerinte ezt a csoportot „áthatotta a zsarnoki viselkedés és a marxista ideológia”.


„Közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy a Világgazdasági Fórum antikapitalista, szabadpiac-ellenes szervezet[1], amely a nyugati értékek és politikai folyamatok felforgatására törekszik, nagyon jól meg van szervezve és nagyon jól van finanszírozva” – mondta Antic. „Üzenetüket úgy tervezték, hogy ártalmatlannak tűnjék, holott az azt alátámasztó ideológia valójában forradalmi és romboló. Saját ideológiájukra képeznek ki törekvő vezetőket, és segítenek nekik kapcsolatokat teremteni minden érdekkörben, egyebek között a politikában, az üzleti életben és a művészetekben.”


A WEF globalista szervezet, ez áll a „Nagy Újraindítás” (The Great Reset) programja mögött. Ez egy radikális terv, a globális elit hozta létre, amelynek célja, hogy „megnyomja a világgazdaság újraindításának gombját” és létrehozza az Új Világrendet (The New World Order).

A kanadaiak ezekben a hónapokban egyre inkább tudatába kerülnek annak, milyen befolyása van a Világgazdasági Fórumnak a kanadai politikában, beleértve azt a tényt is, hogy a kormány néhány minisztere a szervezet tagja.

És csakugyan, Chrystia Freeland kanadai pénzügyminiszter, aki kezdeményezte, hogy fagyasszák be a Szabadságkonvoj kamionos tüntetőinek bankszámláit, tagja a WEF-nek.

(Szilaj Csikó fordítás, M. J. köszönjük Schiller Máriának az eredeti cikk elküldését)

 

[1] Még közelebbről megvizsgálva azt látjuk, hogy a WEF valójában nem antikapitalista és nem is marxista ideológiájú szervezet. Kétségtelen, hogy a szabad piac és a demokrácia ellensége, vagyis csakugyan zsarnoki ideológián alapul, de ez sokkal inkább egy modern, új típusú rabszolgatartó társadalom ideológiája, mintsem marxizmus. Ez a rabszolgaság közeli rokonságban a kapitalizmus kezdeti időszakával van, a teljes és gátlástalan kizsákmányolással, jellemzője pedig a rabszolgaságba vetett többség teljes körű jogfosztottsága, valamint a hatalomnak és a vagyonnak egy államhatalmi parazita, oligarcha réteg kezén való felhalmozása. (A fordító megjegyzése.)


Kapcsolódó cikkünk:
390 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page