top of page

Ha az ellenszegülés véget ér, a transzhumanizmus és a digitalizáció uralkodik, az emberiségnek annyi
Eredeti cikk:

by Gary D. Barnett, June 27, 2023

Schiller Mária küldeménye„Az egyetlen dolog, amit érdemes globalizálni, az a nézeteltérés.” – Arundhati Roy


Az önvédelemnek sokféle formája van, de minden önvédelem a nézeteltéréssel kezdődik és végződik, a meg nem feleléssel, az engedetlenséggel, a nemet mondással minden szabályra, és soha nem engedve az elme és a test elleni erőszakot, legyen ez szellemi vagy fizikai. Ellenszegülés nélkül a védekezés nem lehetséges, mert amikor az önkéntes engedelmesség az uralkodó viselkedés, akár keresett, akár kívánt, akár nem, minden védelmi mechanizmus hatékonyan lefegyverzett. Más szóval, a hallgatás az igazságtalansággal, erkölcstelenséggel, terrorral vagy zsarnoksággal szemben a gyengeség, a behódolás és a felelőtlenség állapotát teremti meg, ami mind a közömbösség táptalaja.


Ha nem mondasz semmit, ha nem mondasz nemet, ha nem teszel semmit a gonosz ellen, akkor követed a gonoszt. Azzal, hogy nem szólalsz meg, és nem reagálsz, nyíltan elköveted a gyávaság cselekedetét. A végső felelősség nemcsak az agresszort terheli ebben a helyzetben, hanem ugyanúgy azt is, aki elrejtőzik és hallgat.


Friedrich Nietzsche a "Túl a jó és a rosszon" című művében írta:


"Aki szörnyekkel harcol, annak vigyáznia kell, nehogy ezáltal ő is szörnyeteggé váljon. És ha te a mélységbe nézel, a mélység is beléd fog nézni".


Ez pontos leírása annak a jelenségnek, hogy azzá válunk, amit élünk, tehát ha a közönyösség állapotában élünk, nem veszünk tudomást a körülöttünk lévő gonoszságról, elfogadjuk azt, hogy elkerüljük a konfliktust és a felelősséget, akkor azzá a gonosszá válunk, amiről úgy döntöttünk, hogy nem veszünk tudomást róla. A sötét szakadékot ebben a körülményben a saját tétlenséged teremti meg.


Amivel társadalmanként szembe kell néznünk, az az emberiség történelmében valaha érzékelt vagy aktív leghatalmasabb fenyegetés. Gúnyolódtok ezen a látszólag "merész" kijelentésen? Ha igen, akkor máris becsaptak benneteket, és nagyban hozzájárultok a mai világunkban burjánzó hatalmas problémákhoz.

Ahelyett, hogy az állam csak egyesével törekedne a háborúra, a kamu Federal Reserve rendszer fennmaradására, az elszigetelt kormányzati korrupcióra, a kommunizmusra, a fasizmusra vagy a társadalom bizonyos szegmensei ellen irányuló széles körű totalitárius támadásra, mindannyiunkat ezer különböző irányból bombáznak egyszerre mindezekkel, és még sok mással, beleértve a szabadságunk és szuverenitásunk, az elménk és a testünk, valamint lényünk minden oldala elleni támadásokat.

A technológia kolosszális fejlődését sok tekintetben ellenünk használják fel, hogy a szó szoros értelmében egy technokrata eszközökkel irányított transzhumán világot építsenek. Egy olyan technológiai végzet előtt állunk, amelyet akár technológiai Armageddonnak is nevezhetnénk, ahol az emberiség feletti minden ellenőrzés a leghatalmasabb kevesek kezében lesz összpontosulva. Ha ezt elfogadjuk, ha ezt normálisnak vagy küszöbön állónak tekintjük, az egy végzetes hiba, amely örökre meghatározhatja a sorsunkat.

Amikor az emberiség megszűnik létezni bármilyen természetes formában, amikor a férfi és a nő eggyé válik, amikor a transzhumanizmus és az agykontroll elkerülhetetlen valósággá válik, amikor a perverzió általánosan elfogadottá válik, akkor az Élet jelenléte, amelyet mindannyian varázslatosnak és csodának ismertünk, eltűnik.

A tervezett világ nem a szeretet, a remény és az álmok világa, hanem a rémület rémálma, és azok, akik az embernek ezt a bukását előidézik, már elvesztették minden emberi tulajdonságukat.

Ők szörnyek, ezért nekünk kell harcolnunk és legyőznünk őket anélkül, hogy mi magunk is szörnyekké válnánk.

Nem véletlen, hogy a gyermekeket csecsemőkoruktól kezdve állami átneveléssel (agymosással), drogokkal, vegyi anyagokkal, "oltóanyagnak" álcázott biofegyver-injekciókkal, őrült propagandával, figyelemeltereléssel, durva perverzióval veszik célba, és egész életük során lelkileg és fizikailag elszakítják őket a családtól. Ez önmagában véve, ha hagyjuk, hogy ez így folytatódjon, garantálni fogja több jövőbeli generáció elmerombolását,

és ez biztosítja a teljesen elnémított, engedelmes és készséges proletár tömegeket a jövőben. Ezen a ponton a technokraták teljes kontrollja az emberiség felett megvalósul.

Miközben a technológia sok nagyszerű dologra képes, az egyetemes irányításra törekvő szörnyetegek kezében arra is felhasználható, hogy elpusztítson minket.

Sokan ezt a technológiai jelenséget "mesterséges intelligenciának" (AI) nevezik, de ilyen dolog nem létezik. Ezt a hamis terminológiát használják ellenünk, mivel a gépek nem intelligensek; az intelligencia programozza őket, legalábbis ezt hiszik.

Amikor az ember géppé válik, a valódi intelligencia megszűnik, és egy programozott rabszolgatársadalom lesz az eredmény. A mesterséges intelligenciát úgy "definiálják", mint "a számítógépek által demonstrált információk érzékelése, szintetizálása és következtetése, szemben az emberek vagy más állatok által mutatott intelligenciával".


Az intelligenciát úgy definiálják, mint a tanulás, az érvelés és a megértés képességét, tehát az őszinte intelligencia nem lehet mesterséges, és a gépek attól még gépek maradnak.

Az ember transzhumán digitalizálása az általunk ismert hagyományos élet végét fogja jelenteni.

E társadalom nagy része már most is behódolt a digitális világnak, és a tévesen "közösségi médiának" nevezett dolgokra támaszkodik, mint szülő, család és barát, figyelmen kívül hagyva a személyes kommunikáció, a szeretet, a társaság, a vita és a természet nagyszerűségének természetes állapotát. Ezen a ponton a jövő nem az Önöké, hanem az uraiké. Minden magánélet eltűnt, és szinte minden magán- és pénzügyi tranzakciót rögzítenek és adatalapúvá tesznek.

Az élet minden szeletét nyomon követik, felhasználják, megfigyelik, korlátozzák, cenzúrázzák, megadóztatják, és minden elképzelhető tevékenységhez az állam engedélye (fizetett engedélykérő lap) szükséges. Ön már rabszolga, akár tudatában van, akár nem.

A cselekmény egyre sűrűsödik, mivel a központilag ellenőrzött digitális valutákat (CBDC) világszerte bevezetik, s ez lehetővé teszi, hogy szinte minden egyes személyt teljes mértékben kordában tartsanak és szabályozzanak. Ez tömeges korlátozásokhoz fog vezetni, hogy mit szabad csinálni, hová utazhatsz – ha egyáltalán utazhatsz –, milyen ételt kell enned, milyen orvosi ellátást kaphatsz vagy nem kaphatsz, milyen állami ösztöndíjhoz juthatsz, mennyi energiát használhatsz, és így tovább, és így tovább.


A létezésedben minden a viselkedésmódosításon fog múlni; más szóval, tedd azt, amit az állami technokrata uralkodók utasítanak, vagy mindent elveszítesz, mivel az egész életed technológiailag lesz megszorítva.


Feltétlenül meg kell értenetek, hogy minden, amiről azt hiszitek, hogy tudtok a technológiáról és a technológiai fejlődésről, valószínűleg legalább 20 év lemaradásban van. Minden úgynevezett új felfedezés és új technológiának elismert új felfedezés egyáltalán nem új. Amivel a hadsereg most rendelkezik, és amin ma dolgozik, az szinte mindenki számára ismeretlen, kivéve a hatalmi piramis csúcsán lévő nagyon keveseket. Ennek a koncepciónak a megértése és felfogása félelmet kell, hogy keltsen az emberek szívében.


Az internetet, és így a dolgok internetét sem valami számítógépes stréber fedezte fel és valósította meg, hanem a hadsereg tervezte és hozta létre a "Defense Advanced Research Projects Agency" (Védelmi Fejlett Kutatási Projektek Ügynöksége – DARPA) révén. Történelmünknek ebbe a terrorista korszakába való eljutásunk nem volt véletlen, és szándékosan tervezték meg már régen. Kevés időnk maradt, hogy megállítsuk ezt az önkényuralmi poklot, amelyet azért hoztak létre, hogy elpusztítsák azt, amit emberi fajként ismerünk.


Továbbra is az oldalvonalon fogtok ülni, csukott szemmel, befogott füllel és befogott szájjal, vagy felálltok és megvéditek a szabadságotokat és az életeteket, valamint a családotokét?

Az egyetlen megoldás, ahogyan már gyakran mondtam, az aktív ellenvélemény.

Mondjatok nemet az államnak, ne engedelmeskedjetek, ne teljesítsetek semmilyen zsarnoki parancsot, és tegyétek ezt tömegesen és egyénekként.

Ezt senki sem teheti meg Önök helyett, de sok független, szabadságra törekvő egyén megteheti és meg is kell tennie.

Valaki mástól kérni a megoldást a tömegek mint kollektíva számára, értéktelen, és olyan szintű közönyösséget mutat, hogy ha a csorda gyakorolja, ahogyan azt oly sokáig tette, biztosan az emberiség vége lesz a a sorsunk.


„Volt-e valaha is olyan társadalom, amelyik belehalt az elégedetlenségbe? Életünk során több is belehalt a konformizmusba.” – Jacob Bronowski, Tudomány és emberi értékek.

901 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK