top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 75. A háttérhatalmi hálózat

Ha a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...


75. A háttérhatalmi hálózat


A hatalomnak és az alakuló, illetve a már létező világkormányoknak, az az érdeke, hogy nemzett nemzet, haza, ne legyen csak hazátlan, globális, nemzetlen nemzet, mint például az amerikai, csak olyan európai polgár, aki bármelyik országban jól érzi magát és bármikor helyettesíthető. Erre utalnak az európai országok föderalizálási kísérletei is, ahol nagyrészt csak hontalan turisták, nemzetközi materialista rabszolgák léteznek.


Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

115 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page