top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 83. Lebontani a rendszertHa a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...


83. Lebontani a rendszert


Az Egyhez való visszatérésünk, mint belső egyéni lehetőség, feltételezi a felkészülést, amit lehet felébredésnek, tudatosodásnak is nevezni. Lelkünk felkészültsége, felébredettsége és a beavatás választása az igazi kiválasztottság. Nincs önkiválasztottság, mert a kiválasztottság belső és nem külső. Mi magunkat tesszük érdemessé a visszatérésre.


Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

82 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK