top of page

Jim Caviezel lerántja a leplet a gyerekkereskedelemről, Epstein-szigetről, Hollywoodról

Eredeti cím:

Steve Bannon interjúja, LifeSiteNews

Schiller Mária küldeménye
Jim Caviezel keresztény színész a múlt héten egy Steve Bannon, volt Trump-tanácsadó által készített, robbanásveszélyes interjúban azzal vádolta a globális mélyállamot, hogy összejátszik a mainstream médiával, hogy eltussolja a gyermekkereskedelemben való bűnrészességét.


"Az Epstein-sziget nem az egyetlen sziget odakint, ahol... gyerekeket tartanak" – jegyezte meg a War Room podcast múlt heti adásában. "Egyszer csak elkezdtem észrevenni, hogy valahányszor megjelent egy történet az emberkereskedelemről – bármi –, az másnapra eltűnt".


Az 54 éves Caviezel leginkább A Krisztus szenvedése, A Monte Cristo grófja és a CBS Person of Interest című sorozatában játszott szerepeiről ismert. Ő alakította Szent Lukácsot is a Pál, Krisztus apostolában. Az emberiség Megváltóját Mel Gibson 2024-ben érkező, A Krisztus szenvedése című kasszasikerében fogja újra eljátszani: Feltámadás.


Az elmúlt évek számos nyilvános szereplése során Caviezel sosem riadt vissza attól, hogy leleplezze a politikai és kulturális korrupciót. Ennek eredményeképpen a vállalati sajtó kollektíven "jobboldali összeesküvés-elméletírónak" bélyegezte őt.


"A Passió után nem tudtam munkát kapni" – magyarázta Bannonnak. "A stúdiók nem vettek fel. De látod, mindet a központi bankok irányítják."


(...)


Caviezel A szabadság hangja című készülő filmjét népszerűsítette, amelynek producere Eduardo Verástegui katolikus emberi jogi aktivista volt. Jegyeket az Angel Studiosnál lehet vásárolni ide kattintva.


A film Tim Ballard, egy volt CIA-ügynök és a Belbiztonsági Minisztérium munkatársa életén alapul, aki 2013-ban megalapította az Operation Underground Railroad (OUR) nevű műveletet. Az OUR a gyermekkereskedelem felderítésére és megakadályozására törekszik világszerte. A mormon vallású Ballard azt követelte, hogy Caviezel játssza őt a filmben. Mira Sorvino színésznő társszereplő Ballard feleségeként.


Bannon egyenesen megkérdezte Caviezel-től, hogy a filmet – amelynek forgatása több mint két évvel ezelőtt fejeződött be – szándékosan hátráltatja-e Hollywood. Arra is kíváncsi volt, hogy a film a valóságban zajló eseményeket ábrázolja-e, és hogy Caviezel szerint "járványszerű"-e a gyermekkereskedelem az Egyesült Államokban.


Az általában beszédes Caviezel szünetet tartott, úgy tűnt, alaposan megfontolja a következő szóválasztását, és kifejtette, hogy "az életemért küzd" azzal, amit csinál.


"Ez hiteles" – mondta a filmről. "Olyan, mint a szívedben, amikor tudod, amikor látod, hogy valamit nagyon-nagyon régóta mondanak neked, és aztán hirtelen rádöbbensz". A film "sok mindent felidéz, ami sok ügynökségnél történik".


Caviezel megerősítette Bannon gyanúját, miszerint nehéz folyamat volt a filmet vászonra vinni.


"Utoljára A Krisztus szenvedése kapcsán tapasztaltam ilyet, ahol szinte soha nem sikerült [kijuttatnunk]. Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk".


"Tim Ballard a Fox stúdióban volt, és beszélt velük, és nem akartak felvenni" – emlékezett vissza akkor. "Ő pedig azt mondta, hogy 'nem, én ezt a fickót akarom'... és nem akart elállni tőle, így végül hozzám fordultak. Aztán a Disney átvette a stúdiót. És amikor ez megtörtént, nem akarták ezt a filmet. És így aztán látod, hogy milyen aljas tevékenységek folytak a Disney-nél, és hát, most már sokkal jobban értem."


A Szabadság hangja július 4-én kerül a mozikba Amerika válogatott mozijaiban.1 189 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page