top of page

Kristály-éjszakák és a Nobel békedíj

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


„A hatalomba pszichopaták kellenek, mert azokat, akik mögöttük állnak, csak pszichopaták tudják kiszolgálni.” (David Icke)


Heinrich Brüning német kancellár (1930. március 30. – 1932. május 30.) a választási kampányban felszólította a nácik amerikai támogatóit, hogy ne adjanak nekik annyi pénzt, mert akkor a szociáldemokraták nem tudják megnyerni a választásokat. Egy olyan pártot nem tud legyőzni, amelyiknek felfegyverzett hadserege van, minden infrastruktúrával ellátva. De akkor a nemzetközi pénzkartell már Hitlert akarta kancellárnak, ezért 1933. január 30-án Adolf Hitlerből kancellárt csináltak.

1938-ban a lengyel állampolgárságú zsidókat kitoloncolták Németországból. Köztük volt az akkor Párizsban élő 17 éves Herschel Feibel Grünspan családja is. Ezért Grünspan 1938. november 7-én elment a párizsi német nagykövetségre és lelőtte Ernst von Rath követségi tanácsost.

1938. november 9-éről 10-ére virradóra Németország városaiban, a náci párt rohamosztagai rátámadtak a zsidó származású német polgárok házaira, üzleteire, beverték a kirakatokat, betörtek a lakásaikba és felgyújtották a zsinagógákat. Sok zsidó származású személyt letartóztattak, megvertek, sőt megöltek. Ez a pogrom a kristályéjszaka néven vált ismertté.

Majd 1939-ben, még a II. világháború kitörése előtt Adolf Hitlert felterjesztették a béke Nobel díjra.

2020 nyarán az Egyesült Államokban egy súlyos bűncselekmény elkövetésekor a rendőrségi akció során meghalt Geoge Floyd, sokszorosan visszaeső, néger bűnöző. Ennek ürügyén kitörtek a zavargások, de meglepően szervezetten, több városban egyszerre. A Project Veritas szervezet egyik újságírójának sikerült beszivárognia egy Black Lives Matter (a fekete életek számítanak) szervezetbe, és eljutott azokra a kiképzésekre, ahol az utcai harcokra oktatják az aktivistákat, megtervezik a terrorista hadműveleteket. Az is elhangzik, hogy komoly támogatást kapnak bizonyos külföldi szervezetektől. Ezek tényleg egy faji háborút akarnak kirobbantani, a fehérek ellen, és halálosan komolyan gondolják, hogy át fogják venni a hatalmat az Egyesült Államokban.

Lényegében ugyanazt csinálják, mint a harmincas évek Németországában. Szerintük az USA-ban élő fehérek eredendően bűnösök, mert fehérnek születtek.

A New York Police Department Hírszerző és Terrorizmusellenes csoportjának helyettes biztosa, John Miller szerint bizonyítékuk van rá, hogy New York Cityben, a békés tüntetések alatt kiprovokált erőszakos cselekmények előre eltervezettek.

A BLM aktivisták jóval a demonstrációk elkezdése előtt, a menet útvonalán, előre kiválasztott helyszínekre vonulnak. Molotov-koktéllal, gáztartályokkal, kövekkel, üvegekkel felszerelve érkeznek még a tüntetők előtt. A tagokat valószínűleg online szervezik, a tüntetés menete alatt telefonon, kódrendszerrel érintkeznek, míg a többiek biciklin követik a menetet.

Majd megjelennek a tüntetők, azonos szövegű és alakú táblákkal, amelyeken még a szín és a helyesírási hibák is azonosak. Mindebből látszik, hogy előre felkészültek a tüntetésre, és valamilyen központi akaratra működnek együtt. Az információs csatornákat blokkolják, de van egy aktív tevékenység a zavargások fokozására. Ezért itt már feltételezhető, hogy valamilyen titkosszolgálati háttér van. valakik profi módon avatkoznak be.Megölni minden fehéret – áll a táblán


A legtöbb esetben előkelőbb környéket, luxusüzleteket választanak, majd ott gyújtogatásba, rombolásba, fosztogatásba kezdenek. Az anarchista csoportok célja a rombolás, hatalmas anyagi kár okozása és a tüntetőkre hárítani a felelősséget. A Project Veritas munkatársa egy New Yorkban működő Antifa Harcosok Klubjába (Antifa Fight Club) tudott bejutni, ahol különböző harcművészeteket oktattak a tagoknak.

Az oktató azt magyarázza a jelenlévőknek, hogy a májat vagy vesét érő erős ütések megbénítják a támadókat, illetve a lengő borda eltörése is nagyon fájdalmas.

A Project Veritas a Refuse Fascism (RF) nevű szervezetbe is beépült. Az RF-t 2016-ban hozták létre radikális baloldaliak, köztük az amerikai Forradalmi Kommunista Párt (Revolutionary Communist Party, USA). Egy vezetőjük elmondta, hogy korábban jelentkeztek Sorosnál támogatásért egy adott pillanatban, amikor abortuszjogokkal és klinikák védelmével foglalkoztak. Kaptak is támogatást tőle, amikor elindították az abortusz-szolgáltatók elismerésének nemzeti napját (National Day of Appreciation for Abortion Providers), fogalmazott.

Nem véletlen, hogy a vörös csillagos, meg a sarló kalapácsos matricák az egyetemek környékén jelennek meg. Nem ismerik a kommunizmust, nem tudják, hogy az miként működik, mert sohasem tapasztalták meg a gyakorlatban.

A világméretűvé duzzasztott zavargások hátterében az anarchista Antifa áll. A 100%-ban kommunista eszmék alapján romboló, gyújtogató törő-zúzó pszichopata emberalattiságot képviselő nemzetközi szervezet a balliberálisok rohamcsapata, amely összefonódott a BLM fajgyűlöletű szellemiségű tagjaival. "Mi kiképzett marxisták vagyunk!" - ismeri el a Black Lives Matter felforgató szervezet társalapítója. Éveket töltöttek a marxista-leninista ideológiák elsajátításával – erről a Breitbart News is beszámolt. Eric Mann volt a Black Lives Matter alapító Patrisse Cullors mentora.

Patrick Gaspard, az Open Society Alapítvány elnöke megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban és az egész világon a közelmúltban zajló felkelés „az a pillanat, amelybe befektettünk az elmúlt 25 évben”.

Igaza volt Ronald Reagan-nek: "Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni."

A tömegek azt követelik, hogy vonják meg a támogatást a rendőrségtől, illetve föl kell számolni a hatóságokat, mert az egy népellenes dolog, amely rákényszeríti az akaratát az emberekre, az maga az elnyomás. A pénzeket majd szociális szolgáltatásokra kell költeni, (magyarul odaadják a négereknek). Teljes mértékben fel akarják számolni az államot, és majd a szeretet ereje megvéd mindenkit.

Elképesztő mértékű az a szellemi visszamaradottság, retardáltság, ostobaság, ahogy az amerikai közvélemény ezt a problémát lereagálja. A zavargások kezdetén a többség reakciója nem az volt, hogy állítsuk le, hanem tapsolni kezdtek, mert végre felszabadítják a feketéket, a rasszizmus alól, mert a rendőrök tehetnek mindenről. Éppen a fehérek halálos komolysággal elkezdték támogatni a BLM mozgalmat. Amerikai zászlókat égettek, és ezzel legitimálták a zavargásokat. A multinacionális cégek is támogatják a BLM mozgalmat. Az egész amerikai társadalmi rendet akarják leváltani, egy kvázi bolsevik forradalommal. De mivel nem ismerik a bolsevizmust, ezért nem is tudják megnevezni. Ezért nem is tudnak küzdeni ellene.

Most egy norvég parlamenti képviselő, Petter Eide a 2021-es béke Nobel díjra terjesztette föl a BLM mozgalmat. Az indoklás szerint azért, mert küzdenek a rasszizmus ellen.

Mivel a mozgalom ideológiája teljes mértékben azonos a bolsevizmus „világ proletárjai egyesüljetek” szemléletével, nagyon valószínű, hogy a 2022-es választások előtt hazánkban is megjelennek a BLM és az Antifa aktivistái, hogy felszabadítsanak minket.


23 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page