top of page

Magyar emberek, ne felejtsétek... Vukics, Budaházy törölve...

Kedves Varga Domokos György Úr!

Tegnap hallottam Vukics Ferenc úr előadásában, és ma is a Bikás parkban, hogy leszerelték. Egyszerű állampolgár vagyok, nincs katonasággal kapcsolatos tudásom, de ezt sehogy sem tudom megemészteni.

Hogy lehet az, hogy egy tanárt, akinek a tudása, élettapasztalata az idővel egyre nő, egyre értékesebb, partvonalon kívülre tesznek?

Amennyiben nemzeti kormányunk van, akkor Vukics Ferencre, mint a hímes tojásra, úgy kéne vigyázni, és örülni, hogy van.

Legnagyobb problémám, hogy senki nem szól érte egy szót sem. Hogy lehet ez? Én nem ismerem, csak az előadásait hallgatom, és sajnos csak az utóbbi 3 évben. Előtte annyit dolgoztam, hogy jóformán élni nem volt időm, ezért sok mindenből kimaradtam, de nekem erre volt jó ez a rettenetes időszak. Tegnap óta azon gondolkodom, mit tehetnék, de nem tudom, mit hogyan lehetne. Én úgy érzem, nem lenne szabad ezt szó nélkül hagyni. Hol van az a sok magyar, akinek erőt, erkölcsi tartást adott az elmúlt 20 évben? Úgy gondoltam, hogy Önnek talán van értelme elmondanom mindezt.

Amennyiben nem jól látom a dolgot, azt is elfogadom, de egyelőre nehéz a lelkemnek. Üdvözlettel: Yvette

***


Budaházy György kint volt a Mi Hazánk majálisán. Elképesztő, milyen mértékű szeretet áradt felé (és társai felé) az emberektől. Egyfolytában a "kézfogások, ölelgetés, közös fotó" téma ment. Aztán tömegével jelezték mindenfelől, hogy tiltogatja őket a Facebook a Budaházy és társai ügyében kitett képekért, mondatokért. Szóval a szabadulásuk szabályos "tiltás cunamit" okozott a Facebookon...


***


A Pesti Srácok oldalán volt egy beszélgetés Vukics Ferkóval. Kroó Zita és Szalai Szilárd kérdezte a Polbeat asztalánál. Kb. 50 perces volt a műsor, rövid ideig elérhető volt az oldalukon a teljes anyag, majd a Pesti Srácok szinte azonnal leszedte, és csak egy 5 és fél perces részt tett fel belőle. Mi lehet ennek az oka? Nem a szolgáltató törölte, hanem ők kurtították meg ilyen csúnyán.


1 336 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page