top of page

P. Kornél: Magyar fiatalok ütős válasza az oltatlan Đoković, világelső teniszezőt ért támadásokra


Magyar fiatalok tiszteletből békés, pártpolitika-mentes módszerekkel fejezik ki szolidaritásukat a szerb sportolóval. Teleszórták Budapest utcáit teniszlabdákkal, és kíváncsian várják, azok milyen messzire pattognak el fővárosukból.


Újabb elismerést érdemelt ki Novak Đoković. Ezúttal nem azzal, hogy a világranglista élén már összesen 311 hétig szerepelt, ezzel megelőzve összes ellenfelét. Nem is azzal, hogy dollármilliókat adományozott az egészségügy fejlesztésére, a gyermekek jólétének elősegítésére és több tucat nemes cél megvalósítására.


Legutóbb azzal vívta ki a tiszteletet, hogy hű maradt elveihez. Hű maradt úgy, hogy kitiltották az Ausztrál Openről így megfosztották a lehetőségtől, hogy címét megvédje és nem játszhat a francia nyílt teniszbajnokságon sem. Hű maradt úgy, hogy háborút indított ellene a covidista Ausztrália vezetése. Hű maradt úgy, hogy felsorakoztak ellene számító vetélytársai is, kik nem akartak vele a pályán szembeszállni. Hű maradt úgy, hogy a világ legnagyobb médiumai lejárató kampányuk célkeresztjét ráirányították. Mi volt a bűne? Nem kért az oltásból.


Képgaléria:
Akik szeretnének csatlakozni a mozgalomhoz, a #wehaveballs-t használva tehetik meg. A fiatalok a wehaveballs@protonmail.com emailre várják a képeket szerte a világból, amiket a https://t.me/wehaveballs Telegram és a https://www.instagram.com/we.have.balls/ Instagram csatornákon osztanak meg az érdeklődőkkel, amíg fel nem függesztik őket.

 

1 326 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page