top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:22) 2022.02.05.7. nap – FREEDOM 2022 CONVOY OTTAWA – a kanadai szabadságharcosok nem tágítanak, a rendőrök vezetőikkel szembemenve egymás után állnak át a nép oldalára, a kanadai kormány kinyilatkozta minden idők legcinikusabb közleményét

Pénteken a kanadai kormány és Ottawa város vezetőségi tanácsa előadta a covid mizéria talán legcinikusabb és legnevetségesebb nyilatkozatát, mondván, hogy a tüntetők miatt majd csődbe mennek az ottawai üzletek, vendéglők. MONDJÁK EZT AZOK, AKIK 2 ÉVEN KERESZTÜL BEZÁRTAK ÉS LEZÁRTAK MINDENT, MINDENKIT, TÖNKRETÉVE A KERESKEDELMET, OKTATÁSÜGYET, EGÉSZSÉGÜGYET.

Rusvai: ma már nem súlyosabb a koronavírus-fertőzés, mint az influenza

Többségében már csak influenzaszerű tüneteket érezhetnek azok, akik koronavírusban szenvednek – mondta Rusvai Miklós a Hír TV híradójának.


A globalizmus ma már nem végtelen, olcsó fogyasztást, hanem folyamatos drágulást jelent

Ha a világ továbbá is behódol a globalizmusnak, akkor növekvő inflációra számíthat, véli John Manzella közgazdász. Míg a folyamat eddig nem okozott nagy inflációs nyomást, a mai globális gazdasági viszonyok azt sugallják, hogy a jövőben változhat a helyzet, figyelmeztet a szerző.


A románok kétharmada szerint a világjárványt a „globális elit” idézte elő

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a románok kétharmada egyetért azzal az állítással, miszerint a koronavírus-járványt a "globális elit" idézte elő, hogy ellenőrzése alá kényszerítse a világ lakosságát.


Szenzációs visegrádi ásatás mutatta meg a magyar államalapítás Karoling-kori előzményeit

A régészek, történészek hagyományosan inkább a magyarságnak a keleti eredetéből próbálják levezetni a középkori magyar állam felépítését. Hajlamosak vagyunk elfeledni a helyi előzményeket, holott látható, hogy a magyar államnak a lokális előzményei szinte mindenütt előkerülnek, ha keressük őket – nyilatkozta Buzás Gergely, a visegrádi Mátyás Király Múzeum igazgatója.


Atomzöld? Aszódi Attila és Perger András vitája a Klímapolitika Intézet és a Reaktor Alapítvány szervezésében

A Reaktor Alapítvány és a Klímapolitika Intézet Február 2-án szervezte meg a zöld energiához köthető vitáját. Az Európai Bizottság ezen a napon hozott döntése alapjaiban módosítja a jelenlegi taxonómia-rendeletet. Ennek legsarkalatosabb pontja, hogy "zöld címkét" kap a nukleáris energia (bizonyos feltételekkel), valamint a földgáz.


Müller Cecília országos tisztifőorvos a Mokkában számolt be arról, hogy itt az újabb variáns, ami a BA2 nevet viseli - videó

A hagyományos PCR-tesztekkel továbbra is kimutatható, ugyanakkor vannak olyan speciális, omikron-specifikus tesztek, amelyek egy részét a „lopakodó" kikerüli, tehát azokkal nem detektálható. Bár kicsit félelmetes, hogy „lopakodó", de nem kell megijednünk tőle, a jelenlegi ismereteink és adataink szerint körülbelül ugyanaz a klinikai viselkedése, mint a többinek. Sem súlyosabb kórképet nem okoz, sem más szervet nem támad.


A covid kinyúvasztása
666 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page