top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:58) 2022.07.14.


Ami komoly aggodalomra adott okot, az az, hogy az igen magasan átoltott Ausztráliában elkezdtek születni a légúti vírusokkal szemben nem védett gyerekek. A jelentés szerint a gyermekek születésükkor pozitívak az influenzára és a kovidra, és körülbelül öt százalékuk intenzív osztályra kerül. Sajnos úgy tűnik, egy másik összeesküvés-elmélet igaznak bizonyult. Őszinte és cenzúrázott orvosszakértők két éve figyelmeztetnek arra, hogy az mRNS-oltások tönkreteszik immunrendszerünket és megváltoztatják genomunkat.


Vajon minek kell még történnie ahhoz, hogy ráébredjenek az emberek, hogy őket egyetlen globalista politikus sem szolgálja? Hogy miért? Hol voltak azok a médiák és a baloldali politikusok, amikor korlátozták, zsarolták, becsapták, és oltották az embereket? SEHOL!! SŐT TÁMOGATTÁK EZT A FOLYAMATOT!! ÉS EZEKKEL TÜNTETSZ?? Már csak azért, mert többek között ezek miatt vannak és lesznek most adóemelések! Hol voltak a Katás tüntetők, a baloldali politikusok és médiájuk, amikor valóban civil megmozdulások voltak az egész országért, a korlátozások, az emberi jogok sárba tiprása, és a covid diktatúra ellen? SEHOL!!!


A hidegebb hónapokban akár 9-11-szer is többet lesz kénytelen fizetni a gázért a megszokott számlaértéknél az, aki túllépi a kormány által megszabott keretet. Az áram esetén pedig az, aki havi 210 KWh-nál többet fogyaszt, annak tíz-tizenháromszoros növekedés néz ki a jelenlegi áramárak alapján az átlagfogyasztás feletti részre.


Attól tart az Európai Unió és főként Németország, hogy megszűnik a gázszállítás Oroszországból az Északi Áramlat 1 vezetéken, ami rendkívül nehéz helyzetbe hozná egész Európát. A válsághelyzetre már készülnek a tervek Brüsszelben.


Újabb “konteó” bizonyosodik valóságnak, a Pfizer védóoltásnak hazudott Covid génterápiájáról, a gyártók tudták, hogy egyik “mellékhatása” a tömeges elhalálozás és az ehhez kapcsolódó népességfogyás lesz.


Egy svéd tanulmányban kimutatták emberi májsejttenyészetben, hogy a pfizer vakcina gyakorlatilag visszaíródik, majd DNS-ként beépül az emberi genomba.


A történelem keményen ítéli majd meg az USA és szövetségesei ostoba ukrán-politikáját John J. Mearsheimer a Chichagói Egyetem professzora a firenzei European University Institute-on (EUI) elhangzott beszédében kifejtette, hogy az ukrajnai válság első számú felelőse az Egyesült Államok, de részletesen elemezte a háború okait és várható következményeit is. Az alábbiakban az előadás fontosabb megállapításait Polgári Szilvia szemlézte, teljes beszéde a The National Interesten olvasható.Dühös gazdatüntetések rázzák meg a békés Hollandiát: Mark Rutte kormánya korlátozná az ammóniát termelő szarvasmarhák számát – de az ellenállás fokozódik, egy rendőr meglőtt egy parasztfiút is.


A július 14-i felvonulás kilenc szövetséges vendégország zászlóinak bemutatásával veszi kezdetét.


A rendőrség lezárta a Palazzo Chigi, a kormányépületek székhelye körüli területet, miközben több száz taxisofőr Olaszország minden részéből érkezve hatalmas skandálásba kezdett Mario Draghi miniszterelnök és az Uber fuvarmegosztó alkalmazás ellen.


Az amerikai elnök szerint Trump "óriási hibát" követett el, amikor kilépett a 2015-ös atomalkuból; az Izraelt apartheid államnak nevező demokraták "kevesen vannak" és "tévednek".


A Biden-kabinet nyomást kíván helyezni a magyar vezetésre a kettős adóztatás elkerülését kimondó egyezmény felmondásával.


Litvánia be fogja tartani az Európai Bizottság iránymutatását és át fogja engedni területén az uniós szankciós listára került árukat Kalinyingrádba, amennyiben nem katonai célt szolgálnak – közölte szerdán a vilniusi külügyminisztérium.


A WHO bejelentette, hogy frissíteni kívánja "a nemek közötti egyenlőség általános érvényesítésének széles körben használt kézikönyvét". Az a felvetés, hogy egyáltalán szükség van egy kézikönyvre ahhoz, hogy elmondjuk, hány biológiai nem létezik, eleve elárul valamit erről a szervezetről.


A Roe kontra Wade abortuszvédelmi határozat hatályon kívül helyezése óta abortuszpárti csoportok folyamatosan támadják az életpárti szervezetek épületeit az Egyesült Államokban. Most a nők abortuszhoz való jogát támogató politikusok azért kampányolnak, hogy a Google térképein ne lehessen megtalálni a krízisterhességi központokat.


Augusztus 12-14. MVSZ Székháza (1054 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) A konferencia küldetése: Kettő és fél éve megváltoztatták életünket valós tudományos és társadalmi vita, valós kontroll és folyamat értékelés nélkül. A konferencia harmadik alkalommal biztosít lehetőséget a tudomány hiteles képviselőinek a párbeszédre, a tudományos konszenzus kialakítására. Kifejezi azt az igényt, hogy vannak olyan szakemberek, akik tények alapján érteni szeretnék a járványt és nem csupán követni a politikai hisztériát. További információk: https://caraka.hu/iii-budapesti-nemzetkozi-covid-konferencia/Augusztus 12. 18:00, Budapest, Erzsébet tér. Fogjunk össze egy jobb világért! Felszólalók: Noll-Szatmári Enikő, Dr. Dolores Cahill, Dr. Heiko Schöning, Mads Palsvig, Nigel Utton, Patrubány Miklós, Dr. Tamasi József

909 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page