top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:13) 2022.04.30.


A „Digital ID Guarantee Service” (SGIN) rendeletet a Marine Le Pen felett aratott győzelme után írták alá, amely lehetővé teszi Franciaország számára, hogy „megfeleljen” az Európai Unió digitális személyazonosítójának. Franciaországnak a központosított digitális személyazonosító igazolvány felé való elmozdulása és a kínai típusú szociális hitelrendszer miatt aggódó emberek megfelelő ellenállása egy olyan konfliktus, amely a világ számos országában kiéleződik.


Nagy-Britannia a hidegháború utáni egyik legnagyobb közös bevetésen vesz részt a NATO és a közös expedíciós erők katonáival együtt Finnországtól Észak-Macedóniáig terjedő országokban. Több tucat harckocsit is küldenek, ami az Egyesült Királyság szerint régóta fennálló terv volt, amelyet csak az Ukrajnával való "szolidaritás" jeleként fokoztak.


Az orosz külügyminiszter szerint minden kitűzött céljukat el fogják érni.


Világszerte terjed az otthon is elvégezhető terhességmegszakítás gyakorlata. A biztonságos megoldásnak nevezett eljárás különösen nagy veszélye éppen az, hogy míg a gyógyszerként forgalmazott abortusztabletta már számtalan országban könnyen hozzáférhető, az orvosi ellenőrzés és a szoros egészségügyi kontroll egyre kevesebb, ami végzetes is lehet bizonyos komplikációk esetében. Ehhez a döntéshez folyamodott egy brit nő, Amrita Kaur is, aki pillanatnyi elkeseredésében nyúlt a gyógyszerhez, ám ezután megbánta. A nő története jól végződött, éppen ezért úgy határozott, hogy elmeséli az egész világnak, hogyan mentették meg kislánya – és ezzel együtt az ő – életét.


A szerb kormány feloldotta az alapélelmiszerekre vonatkozó kiszállítási tilalmat, és ideiglenesen kvótákkal korlátozta a búza, a búzaliszt, a kukorica és az étolaj exportját. Ennek megfelelően 150.000 tonna búza, 150.000 tonna kukorica és 20.000 tonna liszt, illetve 8 millió liter finomított napraforgóolaj kiszállítását engedélyezi.


Az elmúlt 2 esztendő alatt a COVID19 emberirtó biológiai hadművelet alatt egy új eretnekcsoportot hoztak létre a birka-agymosoda vezérei, illetve ezen vezérek médiakutyái, éspedig a KONTEÓSOKAT. Konteósnak lenni egy globális biológiai fegyver (ejtsd COVID vakcina) féle tiltott és illegális emberkísérletben nagyjából azt jelentette/jelenti, hogy valaki azért vált eretnekké egy hazug , gyilkos valóságban mert tudott és gondolkodott, sőt emberi mivoltát alapul véve kételkedni merészelt az orvostudományt, ezen belül a virológiát, a logikát, az emberi jogokat, sőt magát a józan észt lenullázó inkvizíciós törvényekben.


Kérlek, ne legyen gyerek! – e címmel tett közzé videót az Aldi németországi anyavállalata.


A hivatalos bejelentkezések szerint Hunter Biden üzleti partnere, Eric Schwerin huszonhétszer látogatott el a Fehér Házba az Obama-Biden-korszakban.


A befektetők, ha tehetik menekülnek Kínából, amely hirtelen a világban kialakulni látszó szakadék rossz oldalán landolt – írja Gordon G. Chang a Newsweekben (hülyeség, hisz Kína önmagában egy szakadék-méret)


A Planet Lockdown egy 90 perces dokumentumfilm a világ helyzetéről. Beszélgettünk a világ legokosabb és legbátrabb elméivel, köztük epidemiológusokkal, tudósokkal, orvosokkal, ügyvédekkel, tüntetőkkel, államférfiakkal és hercegekkel. Ezeknek a bátor lelkeknek volt bátorságuk az összes kockázat ellenére igazat mondani, és minket is erre ösztönözni. Bátornak kell lennünk ahhoz, hogy legyőzzük félelmeinket. Ha az első lépést megtesszük, minden alkalommal könnyebb lesz.„Fel kell hagyni a háborús gondolkodással a békének adva át a helyet, amihez a nemzetközi szervezetek erőteljesebb részvétele szükséges, valamint nagyobb kezdeményezési képesség Európa részéről”654 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page