top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:48) 2022.02.12.Most is így írás közben megy a rádió, abban meg a hírek, és elmondják nagyon okosan, hogy "A Szlávik szerint az oltatlanok..." és már oda sem figyelek, mert az, ami a médiában még mindig zajlik, az a valóság és az emberi értelem maxos kudarca és megtagadása. Semmi, semmilyen adat, sehol sem támasztja alá azokat a f@szságokat, amiket a tévében-rádióban-sajtóban előad a sok ál-szakértő, hanem sőt, annak leginkább az ellenkezőjéről van szó.


Észak-Koreához hasonlítja hazáját Finnország exbelügyminisztere, akit keresztény hitvallásáért fogtak perbe. Päivi Räsänent a most zajló peréről, a finn kereszténység helyzetéről, a társadalmi valóság és a hitelvek konfliktusairól kérdeztük!


Csak a várandósok és az egészségügyi okból nem beoltható személyek mentesülnek a kötelezettség alól.
Számos könyv és film készült már, amelyek által előre kívánták programozni a tudatalattinkat, hogy ha eljön a pillanat, birka mód elfogadjuk majd a szabadságunk elvesztését, és belehajtsuk a fejünket a totális engedelmesség jármába. Régóta azon munkálkodnak, hogy véletlenül se gondolkozzunk el azon, mely szerint egy egészségügyi probléma nem kizárólag gyógyszerekkel, és élethosszig tartó kezeléssel csillapítható, és az általuk piedesztálra emelt fehérköpenyes kaszt sem mindenható.Közel két éve saját kormányunk tisztviselői a félelem, a megfélemlítés, kényszerítés, pénzügyi és fizikai erőszak terror taktikáját alkalmazzák ellenünk, hogy bizonyos ismétlődő orvosi eljárásokat betartassanak.Mintegy ezer helyen kezdi meg az ajánlásgyűjtést a Mi Hazánk több ezer aktivistával szerte az országban, a standolások helyszíneinek többségét már közzétette a párt a honlapján.


Az úzvölgyi román nacionalista megmozdulások főszervezője szerint keserűen csalódni fog, aki azt hiszi, hogy figyelembe veszik a katonatemetővel kapcsolatos bírósági ítéleteket.


Ez a rendkívül fontos dokumentáció bizonyítja, hogy az úgynevezett koronaoltások után a halálesetek száma 24 000%-kal nőtt Németországban és 9 200%-kal az USA-ban! Miért hallgat még mindig a főáramú média erről a példátlan botrányról?Tudtad, hogy a konvojt egy oltott kamionos indította el, akkor amikor rájött, hogy a kanadai diktatúra az emberek minden lépését figyeli ! A kanadai diktatúra benne van a telefonokban, a házi komputerekben, a polgárok minden lépését követi. Ezt tette be a kaput, a konvoj ( oltott) főszervezőjénél! És tévedés aki azt hiszi, hogy ez a hatalmas, világviszonylatban is egyedülálló tiltakozás az oltatlanok megmozdulása lenne. Oltottak és oltatlanok mondjak ki Kanadában együtt, ELÉG!
573 megtekintés

Komentáře


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page