top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:53) 2022.04.16.


A román titkosszolgálat is benne volt a Moszkva kilövésében?

A RIA Novosztyi hírportál szerint az oroszok egy „titkos NATO missziót” derítettek fel Odessza külvárosában, amelyet egy román katonai magánvállalat, a Nord Star Support Group (NSSG) működtet. Sajtóhírek arról számoltak be csütörtökön, hogy a biztonsági cég székhelye a bukaresti kormánypalotától 300 méterre van, és sorozatosan ellát rakétaelhárítási feladatokat is.


7 PERCES ÖSSZEFOGLALÓ A COVID CSALÁSRÓL

Ivo Sasek előadása eredeti, teljes változatában bizonyító erővel foglal össze 80 visszás tényállást a Covid-csalással kapcsolatban, és a „válságprofit világszintű betiltását” követeli! A pénzvisszatérítést indokló érveit a világ minden tájáról több mint 120 gondosan kiválogatott és ellenőrzött forrás támasztja alá. A teljes előadás 7 perces összefoglalója:Amikor térden állva könyörögnek a rendőröknek...

Csütörtökön jelent meg a közösségi médiában, hogy sikoltozó sanghaji lakosokat inzultálnak a védőruhás rendőrök. A Weibo kínai mikroblogoldal felhasználói azt állították, hogy a helyi hatóságok úgy döntöttek, hogy átvesznek több lakóépületet, hogy ott helyezzenek karanténba pozitív covid-teszteseket. A videókon látható, ahogy a lakók a földön térdelve könyörögnek a rendőröknek, hogy ne vigyék el őket. Több tucat rendőr eközben civilekkel dulakodik, és néhány embert az utca közepére hurcol.USA: Emlékeztető oltást akarnak adatni a gyerekeknek is!

Az amerikai egészségügyi hatóság már most is azt szorgalmazza, hogy 12 év felett mindenki vegye fel a megerősítő oltást, hogy a koronavírus újabb mutációi ellen is a legmagasabb fokú védelemben részesüljön a társadalom. De a Pfizer még egyet lépne: javasolják a koronavírus elleni emlékeztető oltás kiterjesztését az egészséges 5-11 év közötti iskolás gyerekekre is!


Női börtönben ejtett teherbe több foglyot egy transznemű rab

New Jerseyben 2021 óta lehet elhelyezni a rabokat a „preferált nemi identitásuknak” megfelelően.


Nem csak Viagrát, hanem péniszimplantátumokat is rendelt a brazil hadsereg

Hatvan darab péniszimplantátumot rendeltek 244 millió forint értékben. S egy hozzászólás: Knerten: Brazil kollégám szerint totális lejárató háború zajlik Bolsonaro ellen, mivel őt az emberek választották, és nem a globális pénzügyi elit. Szerinte Brazília helyzete kilátástalan, az egyetlen reményük Bolsonaro volt, de korrupt második vonal és a bíróságok ellehetetlenítik a hatalma gyakorlását, és a teljes bel- és külföldi média is ellene van.


Nevetséges vagy ijesztő? : Az elit egyetem zenekara önszántából nem veszi le a rabszolgaság bélyegét: a covid-maszkot – Fúvósok maszkban, egy lyukon fújják a levegőt ki, és nyilván azt hiszik, ez így tudományos

Az emberi butaság kultúrtörténetének újabb és újabb fejezetét termeli ki a kamu pandémiával együtt megrendezett emberidomítás. A Yale Egyetem diákzenekara a jelek szerint nem hajlandó levetni az arcpelenkákat, a hírhedt „covid-maszkokat”, annak ellenére, hogy az egyetem a múlt hónap végén lazította a maszkhordási kötelezettséget.Kik azok a csecsenek, akik az ukránok oldalán harcolnak?

"Egyetlen igazi csecsen sem harcolhatna Oroszországért, azért az országért, amely 300 éve gyilkol bennünket" - véli az első és második csecsen háború egyik veteránja.


MUSK ÉS A TWITTER: A VILÁG LEGGAZDAGABB EMBERE MOST A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁT FORRADALMASÍTANÁ

Persze kitört a palotaforradalom a közösségi médiát saját terepének és hűbérbirtokának tekintő értelmiségi elitek körében. Micsoda? Hogy egy emberé legyen a Twitter? Hallatlan! Ráadásul Musk nem kertelt, és közölte:

amennyiben ő lesz a tulajdonos, nem korlátozzák többé a platformon a szólásszabadságot, és gyakorlatilag eltörlik a tartalmak szűrését.


628 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page