VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:39) 2021.07.11.Sucharit Bhakdi professzor friss videós üzenete (a SARS-CoV-2 vírusról)

"A mai jó hír az, hogy olyan tudományos publikációk jelentek meg, amelyek véget vetnek ennek az egész narratívának. Eddig elhitették az emberekkel, hogy a SARS-CoV-2 vírus annyira új, hogy az immunrendszerünk nem fogja felismerni, és ezért amikor szükség lesz rá, az immunrendszer nem fog időben reagálni az antitestek termelésével, amelyek megmenthetnék az életünket, és ezért kell beoltani magunkat. Ezért kell az egész világot beoltani. Az elmúlt hetekben megjelent tudományos publikációk véget vetnek ennek a narratívának, mert kiderült, hogy a SARS-CoV-2 vírus és leszármazottai nem különböznek annyira a régi, normális koronavírusoktól, hogy az immunrendszer ne ismerné fel őket.


Mi Hazánk: A Kitörés-túrára is invitálnák a Telekom dolgozóit?

A napokban napvilágot látott egy belső levél, amelyben a Telekom erősen ajánlja dolgozói számára a – sajnos immár szokásossá vált – nyári homoszexuális (ők Pride-nak nevezik) felvonuláson a részvételt. A Mi Hazánk Mozgalom döbbenetesnek, és a kommunista időkre emlékeztetőnek tartja az egészet, akkor volt szokás, hogy a munkahelyekre bevitték a politikát, és aki nem lelkesedett eléggé egy-egy felvonulás alkalmával a vörös eszmékért, az megüthette bokáját. Sajnos okkal feltételezhetjük, hogy aki nem akarja arcát adni a természetellenes fajtalankodók vonaglásához, a későbbiekben negatív diszkrimináció érheti a cégnél.


Grandpierre K. Endre: Őshonos-e a magyar a Kárpát - medencében?

További érdekesség: a két tábor között nincs semmilyen vita, azaz, pontosabban, a nem hivatalos tisztségben ülő, tehát szabadnak nevezhető történészek tábora ugyan folytonosan bírálja a hivatalosak nézeteit, ámde a másik oldalról, egy-két indulatos, becsmérlő kifakadástól eltekintve, éppúgy nem jön válasz, mintha holdbéli szúnyogok döngését hallanák, a titoközön pedig afféle tudat mögötti mocsárként szabadon gőzölöghet tovább.


Megkezdődött a 74. cannes-i filmfesztivál (szájmaszkban – a Szerk.)

A cannes-i nemzetközi zsűrinek először van feketebőrű elnöke, mellette pedig elsősorban nők kaptak helyet. (...)

A vetítőtermek 100 százalékos kihasználtság mellett működhetnek, de a fesztivál területére csak a koronavírussal szembeni védettséget igazoló dokumentum (oltási igazolás vagy a helyben ingyen elérhető, 48 óránál nem régebbi negatív teszt) felmutatásával lehet belépni, és a maszkviselés is kötelező. A fesztivál tesztelőállomásán naponta csaknem négyezer szűrést végeznek, amely alól a sztárok sem kapnak felmentést, ha nincsen érvényes oltási igazolásuk.


Szakértői jelentés: Sürgősen el kell kezdeni a felkészülést a következő járványra

Legalább 75 milliárd dollárra lenne szükség, hogy elkerülhető legyen a koronavírus-járvány által okozott válsághoz hasonló esemény. Ez áll abban a jelentésben, amit a G20-as országok pénzügyminisztereinek és a jegybankok vezetőinek mutattak be Velencében. A világ jelenleg nincs felkészülve egy újabb járvány megelőzésére vagy megállítására - olvasható a Deutsche Welle cikkében.


ROMÁNIA: Az első orvos, akit felfüggesztettek a covid járvány kapcsán megfogalmazott véleménye miatt

Răzvan Constantinescu az első orvos Romániában, akit elmarasztaltak a COVID-19 járvány "tagadása" miatt, továbbá azért, mert betegeit az egészségügyi szabályok be nem tartására "késztette".


Szijjártó Péter kiakadt, lekommunistázta az UEFA-t

Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert, munkásőrhajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése. A külügyminiszter szerint az UEFA ezzel a döntéssel azt üzeni, hogy: Himnusz alatt a pályára rohanni és ott a himnuszt éneklő játékosokat provokálni: rendben van, kommandós sorfalat a pálya szélére küldeni: rendben van, lézerrel az ellenfél kapusának szemébe világítani: rendben van, az ellenfél szurkolóit megdobálni: rendben van, de telt házas meccset csinálni, szurkolni, fergeteges hangulatot teremteni: na, amiatt be kell zárni a stadiont. A tárcavezető „szánalmas és gyáva testületnek” nevezte azt a bizottságot, amelyik ilyen döntést hoz.


Vért hányt a védőoltás után

Budapest – Jól meggondolta? – kérdezte a körzeti orvos M. E.-től (60), amikor pénteken a hagyományos és az új influenza elleni védőoltást egyszerre beadta az asszony jobb és bal karjába. A nő akkor biztos volt benne, jól...


GMS-os műhús, géntechnológiás vakcinák, miféle sátáni kísérlet zajlik éppen a Földön? – Megnyílt a világ első ipari műhús-gyára Izraelben

Géntechnológiás vakcina, géntechnológiás szintetikus hűs? Mi történik tulajdonképpen a manipulált emberiséggel? Míg az Európai Unióban a génmódosított kukoricát is tilos behozni az érvényes törvények szerint,mondván, hogy az károsan hat az emberi szervezetre, addig a génmódosításra alapozott Covid19 vakcinákat kötelezővé akarják tenni. Mindeközben Izraelben egyre furcsább kísérleteknek vetik alá az embereket. A Pfizer vezetői első számú kísérleti telepüknek nevezték ki Izraelt, és ahogy látjuk nem is ok nélkül, ugyanis ott zajlanak a legagresszívebben ezek a furcsa az emberi genetikát célba vevő kísérletek.


A covid terrrorizmus szembeköpi az európai értékrendet: Málta csak a teljesen beoltott turistákat engedi be

“Mi leszünk az első uniós állam, amely így tesz, de meg kell védenünk a társadalmunkat”– közölte Fearne sajtótájékoztatóján.


A medvék miatt visszaesett a székelyföldi turizmus

Tusnádfürdőn naponta okoznak károkat a medvék – írta a Facebookra Tánczos Barna környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti miniszter miniszter, aki megköszönte a település lakóinak, hogy támogatják az azonnali beavatkozást előíró jogszabály-tervezetet.


Szőke Mária: Furcsa “véletlenek”: egy év alatt mindhárom államfő, aki szembement a covid-terrorizmussal – elhunyt

Mióta kitört a globalista háttérhatalom vezérlésével, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nyilvánvalóvá vált csalásával a Covid19 őrület, az egész Földön 3 olyan ország volt, mely vezetősége egy az egyben kijelentette, nem veti alá polgárait a covid terrorizmus emberellenes, az orvostudományt lenullázó őrületeinek. Ez a három ország Burundi, Tanzánia és Haiti. És tudják, mi a közös még ezekben az országokban, azon túl, hogy az ottani kormányok megtagadták az engedelmességet a covid-terroristáknak?


Tanzania: how can Goat, Papaya, Pawpaw test positive to Corona?118 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek