top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:34) 2022.05.31.

Ezt igazolja az a hatalmas botrány is, ami egy hete megy Spanyolországban, ahol kiderült: 2200 közszereplő kapott az emberirtó génterápiás szer (ejtsd: „covid-védőoltás) helyett sima sóoldatot, és ezzel együtt kamu, hamisított náci bárcát, azaz Zöld Igazolvány, vakcina útlevelet, nevezzük akárhogy ezt az emberekre kényszerített, törvénytelen gyalázatot.


Ezt sok orvos előre tudta szerte a világon és eltitkolta. Itt a spanyol eset, amiből világos, hogy a koronavírus vakcinának álcázott oltások valójában sóoldatok voltak, mert nem akarták megkapni a vezető orvosok és a celebek az igazit, amiről tudták, hogy méreg. “A rendőrség vádat emel azon spanyolországi gyógyszergyár igazgató* ellen is, aki jelentős pénzekért, több mint 2 ezer gazdag üzletember és sportoló mellett meghamisíttatta saját kovid-oltási eljárását. Azaz, pénzért soóldatot adattak be maguknak az oltásokat végzők lefizetésével a “vakcina” helyett. Az Euro Weekly News jelentése szerint a hálózat egyik vezetője a La Pazi Egyetemi Kórház ápoló asszisztense volt, akit azzal vádolnak, hogy több mint 200 000 eurót számolt fel azért, mert csalárd módon 2200 embert beoltottként regisztrált a Covid-19 elleni nemzeti nyilvántartásban. Letartóztatták, jelenleg őrizetben van. A “hálapénz” a vádlottak társadalmi helyzetétől függött, minél fontosabb volt valaki, annál magasabb volt az ár. A vizsgálat még folyik… Az egyik ilyen sóoldattal oltó kórház több százezer eurót kaszált eddig, lásd alább. Tudnak valamit… (*José María Fernández Sousa-Faro, president of PharMamar) Sok kérdés maradt nyitva a sztárok, sportemberek és cégvezetők által vásárolt hamis Covid-19 oltási igazolásokkal kapcsolatban – Euro Weekly News (Many questions remain over the false Covid-19 vaccination certificates bought by stars, sports personalities and business leaders – Euro Weekly News)


Mosonmagyaróváron és környékén körülbelül 30 magyar rendszámot loptak el, és szlovák oldalakon már megjelent, hogy lehet rendszámot vásárolni.


Az új terv különösen fontos most, amikor Oroszország immár 5 uniós tagállam irányában leállította a gázszállítást – jelentette ki a Bizottság elnöke.


Első körben 100 milliárd euróval támogatják a haderőfejlesztést és a Bundeswehr állományának bővítését, írja a Der Spiegelre hivatkozva a Portfolio.


Ne tévesszen meg senkit a hebehurgyaságukat leplező, önnön korábbi heveskedéseiket igazolni akaró politikusok nyilatkozata! Bár, a Brüsszelben, május 30-ról 31-re virradóan megszületett, hatodik szankciós csomaggal mintha továbbra is kötnék az ebet a karóhoz, valójában felpuhult a „Bármi áron szankciókat Oroszország ellen!” lózunggal kampányolók álláspontja. Ugyanis az a helyzet, amiről – egy amerikai gazdasági és geopolitikai elemző, Arnaud Bertrand véleményét címbe emelő – összefoglaló cikkében azt írja a Neokhon: „A Nyugat rosszul mérte fel az orosz gazdaság globális jelentőségét.”


“Ha valaha is volt a Balkán történelmében olyan erő, amely pusztítóbb volt a puskapornál és halálosabb a pestisnél, akkor az csakis angolul beszélt!”


A felmérés éles eltérést mutat a nyugati demokráciák és a világ többi része között az Oroszországhoz való hozzáállásban.


Az orosz támadások miatt Ukrajna kifogyhat a dízelolajból, viszont hatalmas mennyiségű napraforgó-olaj feleslege áll rendelkezésére. Robert C. Castel elemzése.


Azért sürgős a dolog, mert ha nem találnak alternatív földgázforrásokat, akkor az Európai Unió egyes államainak a szénhez kell majd visszatérniük az áramtermeléshez.


Általános iskolásoknak szerveztek a pedagógusok Pride felvonulást, ahol a gyermekek szivárványos zászlókkal vonultak az utcákon. A svédországi Lulea község egyik iskolája idén is megrendezte a tanulói számára a Rainbow Week elnevezésű témahetet, amit Pride felvonulással zártak le. Az iskolában óvodás kortól hatodik osztályig tanulnak a gyerekek.


Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint nem valószínű, hogy a majomhimlő megbetegedések világjárvánnyá szélesednek.


Somkuti Bálintot, biztonságpolitikai szakértőt, hadtörténészt kérdeztük az orosz-ukrán háború fejleményeiről, a bucsai mészárlásról, Nancy Pelosi látogatásáról, és a mariupoli helyzetről.


Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő, és megalkuvó politikusok, a globális médiájukkal karöltve, összefogtak nem csak Oroszország ellen, hanem az emberiség ellen. NATO = USA! Meddig is nyomultak Európában előre, a béke és a demokrácia köntösébe bújva? Egészen addig, amíg rá nem ültek az oroszok nyakára, mert ez volt a cél! Ez vezetett az orosz-ukrán konfliktushoz!

823 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page