VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:31) 2021.07.20.A koronavírus-vakcinák mellékhatásainak adatbázisában 17503 halottat és 1,7 millió sérültet jelentett az Európai Unió eddig - íme az adatok!

Az összes regisztrált sérülésből a sérülések fele (837 588 ) súlyos sérülés.


Merkely Béla: Junior vakcina érkezik a 12 év alattiaknak

A harmadik oltásnál fontosabb az, hogy az első és második oltást minél többen felvegyék a fiatalabb és az idősebb korosztályban is, mert ez segít tompítani a negyedik hullámot – nyilatkozta az Indexnek Merkely Béla. (Javasolt videó: Dr. Charles Hoffe: rejtett vérrögök a Covid-oltottak legalább 60%-nál! – a Szerk.)


Betiltották a reggeli harangszót Balatonberényben

Mondjuk a müezzin imája, és nem naponta egyszer, hanem ötször. És nem csak a harangszóról kell majd lemondani, hanem sok más, ma még természetesnek tetsző, civilizációs szokásról, hagyományról is. Csakhogy néhány olyan dolgot említsek, ami majd nagy valószínűséggel sérteni fogja a »beköltözők« érzékenységét: alkoholfogyasztás a teraszokon; déli harangszó; disznóhús a menzán; a nők öltözködése, viselkedése és végül egyszerű jelenlétük egyes helyeken és még folytathatnám. És nem tudjuk megvédeni az életstílusunkat (sem), mert semmire sem becsüljük sem a múltunkat, sem magunkat. Látják, egy harangszóval indul… és hova vezet.


Kis magyar ballada: Kásler Miklós letiltott a Facebookon – avagy a magyar vakcina-Mohács : és boldogan oltnak míg meg nem halnak?!

Kásler Miklós ezt nyilatkozta: „TEHÁT, HA VALAKI MRNS TÍPUSÚ OLTÓANYAGOT (PFIZER, MODERNA) KAPOTT, AKKOR HARMADIKNAK VEKTORVAKCINÁT (ASTRAZENECA, SZPUTNYIK V) VAGY ELÖLT VÍRUSBÓL KÉSZÜLT OLTÁST (SINOPHARM) ÉRDEMES ADNI NEKI.” Ami a furcsa Facebook bejegyzést illeti, ott én orvosi tényekkel alátámasztva rámutattam, hogy Kásler úr valamit nagyon furcsán csinál és beszél, mert az egész, ha nem műhibának számító tévedés, akkor hazugság, vagy ha nem akkor gyalázatos bűncselekmény, mely során embereken, a magyar nemzet magyarjain folytatnak egy eddig SOHA, SEHOL nem alkalmazott, törvénytelen és emberiségellenes bűncselekménynek számító EMBERKÍSÉRLETET.


Macron, az „Élysée-palota pszichopatája” a tűzzel játszik: a francia kormány meghirdette a „negyedik covid hullámot” mely könnyen egy új francia forradalomba csaphat át

Franciaországban már elkezdték az oltóközpontok szétverését a tüntetők, a helyzet egyre feszültebb és könnyen meglehet, hogy a történelem ismétli önmagát égisze alatt, a negyedik hullámos covidterroristák miatt kirobban az új francia polgárháború, mely egyszer már lángra lobbantotta Európát.


Egyre világosabb, a Delta variáns tulajdonképpen a kísérleti oltások mellékhatása lehet! – kamu-káosz a köbön: egyre több kétszer oltott brit kerül kórházba, miközben eltörölték a korlátozásokat

„Napi közel 50 ezer megbetegedést okoz a koronavírus delta variánsa Nagy-Britanniában, és úgy tűnik, az oltások sem tudják teljesen megvédeni a lakosságot”- a kormány tudományos főtanácsadója, Patrick Vallance szerint. Aki azt nem árulta el, hogy akkor mégis minek is erőltetik a láthatóan nem működő, sőt bajt okozó vakcinákat? Mert ez a globalista projekt forgatókönyve?


A görögöknek is tele a hócipőjük a covid-média hazugságaival: tüntetők támadtak meg egy tévé székházat Cipruson

Oltásellenes tüntetők támadtak rá egy ciprusi televízió székházára- írja a HVG. A tévé többször bírálta azokat, akik ellenzik a covid kísérleti szer, “védőoltás”, beadását , a covid-terror hivatalos médiájához hasonlóan manipulált és hazudozott. Ezzel lett tele a tüntetők hócipője és megostromolták a hazugság-gyár tévészékházat.


Erőt adott a terrorizmus vádjával elítélt székelyeknek a börtönben is érzett szolidaritás

Erőt adott a börtönbüntetés idején a terrorizmus vádjával elítélt Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak, hogy mindvégig érezték közösségük szolidaritását. Erről azon a sajtótájékoztatón beszéltek, amelyet egy nappal a feltételes szabadlábra helyezésük után, kedden délben Kulcsár Terza Józseffel, a Magyar Polgári Párt (MPP) képviselőjével közösen tartottak a kézdivásárhelyi Gábor Áron-szobor előtt.


SYDNEY: Az újabb szigorítások hatására kezd kaotikussá válni a helyzet

Káosz Sydney utcáin. A lezárás elleni tiltakozók elárasztották a Covid hotspotokat. Eközben teherautók konvoja blokkolja a nagy hidakat - olvasható a Daily Mail Online-on.


Több százezernyi ember tüntet Párizsban és a francia városokban a covid-terror és a kötelező oltás ellen – „emlékeztetőoltásként” egy nyaktilót is felállítottak az egyik téren(+videó)

Több százezer francia polgár vonult szombaton utcára Párizsban és több Franciaországi városban. Az emberek a covid-terror ellen tüntetnek, a kötelezővé tett kísérleti vakcina és az úgynevezett „védettségi igazolvány” megnevezésű covidbárca ellen.
87 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek