VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:46) 2021.07.06.

Bosszúpornó miatt elítélt képviselő a gyermekvédelmi törvény témafelelőse az EP-ben

Cyrus Engerert, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának tagját korábban két év börtönbüntetésre ítélték, most ő fogalmaz meg állásfoglalást Magyarországgal szemben.


Rendben találta az alaptörvény kilencedik módosítását a Velencei Bizottság

Az apa férfi, az anya nő. Többek között ezt mondja ki az alaptörvény kilencedik módosítása, s ebbe a mindig kritikus Velencei Bizottság sem tudott belekötni.


Százezer eurót is nyerhet, aki Lettországban oltakozik

Lettországban lottónyereményekkel biztatják az embereket oltásra.


Így pusztít a delta mutáns a világ legátoltottabb országában

A Seychelles-szigeteken már hatan haltak bele a koronavírus-fertőzésbe, annak ellenére, hogy korábban megkapták a védettséget nyújtó oltás mindkét dózisát. Közülük öten az AstraZeneca által fejlesztett, Indiában gyártott Covishield-vakcinát kapták, egy embert pedig a kínai Sinopharm vakcinájával oltottak be.


Koronavírus-kimérákat gyártottak Vuhanban

Fontos összefoglalót tett közzé az MIT Technology Review: a cikk szerint a Vuhani Virológiai Intézetben olyan fordított genetikai kutatásokat végeztek, amelyek elméletben akár a forrásai is lehetnek a SARS-CoV-2-nek.

(Kapcsolódó cikkünk: A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE II. Laza bűn- és színtársulás a Szerk.)


Ennyire megbízhatóak a hírhedt Covid-tesztek: angliai diákok üdítőkkel hamisítanak maguknak pozitív covid tesztet, hogy ellóghassák a sulit

És míg a PCR tesztek kamu eredményeiből összehozták a kamu halállistákat, ennek takarásában emberek tízezreit ölték meg szószerint a kórházak covid-részlegein olyan kezelésekkel, melyekről egyre-másra derül ki, hogy nem volt megfelelő és nemhogy gyógyította volna a betegeket, de sietette a halálukat. Lásd az össze-vissza alkalmazott vírusölők, az erőszakos intubálás, a nem megfelelően alkalmazott oxigénterápia, stb. Ami a PCR teszteket illeti, a BBC hétfői számában egy igazán lényegre mutató cikk jelent meg, melyből kiderül, a vírusdetektálásra alkalmatlan covid-teszteket angliai lógós diákok arra használják, hogy üdítőket használva hamis „covid-pozitív”teszteket gyártanak, hogy rakják őket karanténba s ne kelljen iskolába menjenek. A Tik Tokon már külön csoportok alakultak, ahol a leleményes kisdiákok megosszák egymással, hogyan lehet a semmire sem jó PCR tesztekkel manipulálni az eredményeket.


Folytatódik a covid-bűnözés: Indiában só-oldattal oltottak be többezer embert a kísérleti szer helyett: gyanakodni kezdtek, mert senki nem halt bele!

Az egyik oltónapot egy bérházban tartották, ahol a résztvevők gyanakvását az keltette fel, hogy egyetlen oltott sem tapasztalt semmiféle mellékhatást azt követően, hogy felvette a hamis vakcinát, ráadásul csak készpénzben fizethettek az oltásért. Amikor aztán megkezdődtek a vizsgálatok, egyre többen jelezték, hogy úgy vélik, ők is csalás áldozataivá váltak.


Felavatták a nagyváradi katolikus egyházmegye zarándokházát

Az intézmény átadásán Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára rámutatott: ahhoz, hogy a magyarság megmaradjon a Kárpát-medencében, a közösségek építésére van szükség. Ezért támogatja a magyar kormány a külhoni közösségi kezdeményezéseket az óvodaépítési, a magyar templomfelújítási program vagy a közösségi házak létesítése révén.


Wiesenthal Központ: a jobbikos indulás az előválasztáson „problémás a zsidó közösség számára”

A kérdéses választókerületben a jobbikos Szilágyi a Momentum, a DK és az LMP támogatásával indul az ellenzéki előválasztáson, ellenfele az MSZP-s Lukoczki Károly lesz.


Nálunk tiltott magzatelhajtásnak minősül – máshol postán érkezik

John Bel Edwards louisianai kormányzó a múlt héten aláírt egy kulcsfontosságú életpárti törvényjavaslatot, amely a nők megsegítését és a csecsemők megmentését szolgálja az abortusztól. Az abortusztabletta visszafordításáról szóló tájékoztatási törvény minden nőnek jogot biztosít arra, hogy a kémiai terhességmegszakítás első lépése után meggondolja magát, és megmentse a gyermekét.


73 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek