top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:21) 2022.06.30.
Íme, a hivatalos NATO-álláspont: Oroszország fenyegetést jelent

Odacsap földön, vízen, levegőben, űrben: itt van katonai szövetségünk új stratégiája, főként az oroszokra fókuszálva, akiket már nem nevez „partnernek” a NATO. Sőt.


BÖJTE CSABA: Mindannyian elbizonytalanodtunk, természetes, hogy szomorúak és dühösek vagyunk!

Hogy történhetett ilyen dolog? Hogy nem vettük észre? Mit hoz a holnap?!


Már templomokat rongálnak és Bibliát rugdosnak az abortuszpárti tüntetők (Videó)

Keresztényellenes vandalizmus és erőszakhullám söpör végig Amerikán.


Nemváltáson viccelődött, felfüggesztette Jordan Peterson oldalát a Twitter

A Twitter felfüggesztette Jordan Peterson világhírű klinikai pszichológus fiókját, miután a közösségi platformon az Ellen Page egykori Oscar-jelölt színésznőn végrehajtott nemváltó műtétről tett közzé bejegyzést, ami után Page új nevet vett föl. Ezzel is jelezve, hogy ő már férfi.


A női test feletti önrendelkezés

Azt gondolom, hogy valóban igazságuk van ezeknek a nőszemélyeknek, amikor azt állítják, hogy a száz esztendeje útjára indult feminizmus nem érte el a célját. A cél ugyanis az lett volna, hogy a nők olyan boldogok legyenek a bőrükben és elégedettek legyenek az életükkel, mint amennyire egy minden lehetőséget annak rendje és módja szerint az életben megkapó ember lehet boldog a bőrében és lehet elégedett az életével. Na már most, amennyiben minden lehetséges célt elért a feminizmus, úgy abban az esetben egyenes következményként boldog és elégedett hölgyeket kellene a világ legtöbb helyén látni rohangálni. Ehhez képest pedig éppen az ellenkezőjét látjuk, soha nem voltak olyan frusztráltak a világ női, mint modernnek mondott jelenünkben, még a legnagyobb jogfosztottságuk idején sem. Ennek a jelenségnek pedig netán lehet némi köze ahhoz a nagy társadalmi igazsághoz, mely szerint minél többet kap meg az ember alapvetően, annál többet akar, méghozzá annál görcsösebben, és annál frusztráltabbá válik, amint realizálja a tényt, hogy nem kapta meg hőn áhított vágyálmának a tárgyát?


Ecclestone a kezét is tűzbe tenné Putyinért, megvédte az orosz inváziót

A Forma-1 korábbi vezére szerint az orosz elnök egy józan értelmű és első osztályú ember.


A globalista/sátánista maffia nem akar békét – A NATO üzent Ukrajnának: “Harcoljatok tovább!”

Az Oroszország elleni harc nyugati segítséggel az egyetlen út Ukrajna számára – közölték a NATO-tagok Volodimir Zelenszkij elnökkel – mondta szerdán a belga miniszterelnök.


Putyin: kialakul a többpólusú világrend, a folyamat visszafordíthatatlan

Globálisan most egy többpólusú világrend alakul ki – jelentette ki csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök.


Oroszország ellensúlyozni fogja a kelet-európai NATO-mozgósítást

Ami most történik, az elkerülhetetlenül ellenintézkedésekhez fog vezetni a részünkről. Nem maradunk adósok, ahogy mondani szokták. Megvannak a képességeink és az erőforrásaink. A biztonság száz százalékban garantált lesz" – mondta Szergej Rjabkov.


A világ „legforróbb” pontja: Kalinyingrád

Az orosz haditengerészet balti-tengeri flottájának, valamint a kémek és hírszerzők légióinak otthont adó Kalinyingrád Oroszország számára rendkívül érzékeny terület.


Moszkva páros lábbal állt bele Izraelbe az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén

Kemény vádak hangoztak el az ENSZ Biztonsági Tanácsának hétfői zártkörű ülésén


Németország útban a hadikommunizmus felé

A klímasemleges paradicsom mint utópia csak eszköz az igazi cél elérésére, ami a gazdaság, a társadalom, az egyén teljes ellenőrzése. Krisztina Koenen jelenti Németországból.


A román képviselőház úgy döntött – visszakapják a pénzüket a kamu-járványban megbírságolt románok: Eltörlik a PLF (digitális beutazási adatlap) elmulasztása miatt kiszabott bírságokat!

A digitális beutazási lap romániai kitöltésének elmulasztásáért kiszabott bírságokat törlik. A képviselők ma megszavazták az erről szóló törvényjavaslatot, a projektet hétfőn vitatják meg, és a kormánykoalíció is támogatja. Így az állam által beszedett összegek visszajárnak a megbüntetett román polgároknak.


A mellékhatások elfedése érdekében új betegségeket találnak ki

A kísérleti géninjekciók durva mellékhatásainak elfedése érdekében mostanában állítólagos új betegségeket találnak ki, vagy egyéb betegségeket koholnak. Például egyre gyakrabban hallani a “hirtelen felnőttkori halál szindrómáról”, ami megmagyarázná, miért hal meg olyan sok fiatal, egészséges ember, nem utolsósorban számtalan sportoló “hirtelen és váratlanul”. Ryan Cole patológus szerint mindez propaganda és szemenszedett hazugság, és elmondja, hogy miért a kísérleti géninjekciók a halálozási hullám valódi okai.


Dr. Andrew Kaufman: meg kell tanulnunk önállóan gondolkodni

Dr. Andrew Kaufman amerikai orvos, molekuláris biológus és törvényszéki pszichiáter a jelen helyzetről.


Fauci-tanulmány: Egerekbe ültették át a magzati szöveteket szörnyű kísérletekben

Tucker Carlson megkérdezi David Daleident a NIAID által finanszírozott tanulmányról, amely patkányokra ültette át a késői terhességgel született magzati csecsemők fejbőrét. Tucker: "Fauci elszámolt ezzel?" David Daleiden: "Nem, és Dr. Anthony Faucié ennek a tanulmánynak minden darabkája." Új árnyékok lebegnek Anthony Fauci felett. Az Egyesült Államok elnökének orvosi tanácsadója kulcsszerepet játszott az abortált csecsemők testrészeinek eladásával kapcsolatos vizsgálatban. A Nemzeti Egészségügyi Intézet, amelyet ez a virológus vezet, 27 millió dollárt kapott az amerikai adófizetőktől a magzati szövetek 80%-ának vizsgálatára. A finanszírozás nagy része (79,8%) az Allergia és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézetétől (NIAID) származik, amelyet maga Fauci vezet, aki arra számít, hogy 2022-ben 88 millió dollárt költ majd ilyen típusú kutatásokra. Ezt a Fox News televízió tárta fel.


Orvosok egy csoportja pert indított a Biden-adminisztráció ellen, azt állítva, hogy jogellenesen próbálta megakadályozni az ivermektin használatát a COVID-19 kezelésében

Az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumot, Xavier Becerra HHS-titkárt, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságot, valamint Robert M. Califf FDA-biztost nevezi meg vádlottként. A beadványban Mary Talley Bowden, Paul E. Marik és Robert L. Apter felperesek azzal érveltek , hogy azzal, hogy nyilvánosan megparancsolta az egészségügyi szakembereknek és a betegeknek, hogy kerüljék az ivermektint, az FDA a hatáskörén kívül járt el, és gátolta az orvosok orvosi tevékenységét.


Ezért nyitnak a németek a transzszexuális labdarúgók felé

Ennek eredményeképpen nagy erőkkel liberalizálják a hagyományos család, a szexualitás fogalmát, az örökbefogadás kérdését, valamint az úgynevezett „szivárványcsaládok” jogainak a kiszélesítését.

532 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page