top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:30) 2022.05.12.


Budaházy: segítség!!! (börtönlevél)

Viszont a napokban (május 5.) bevittek a bv-sek egy kihallgató helyiségbe, ahol vagy 40 percet ültem egyedül bilincsben egy monitor előtt, miután bejelentkezett rajta egy Paréj Gábor nevű dagadt rendőr nyomozó, közölte, hogy a fenti Pride rendezvény kapcsán – így 3 évvel az esemény után – meg akar gyanúsítani „csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszakkal”. MI VAN??? MEGÁLL AZ ÉSZ!!! Ez az esemény hogy merítené már ki ezt a Btk. tényállást?! Most volt elsöprő többségű népszavazás is pont ugyanezen iskolai LMBTQP nyomulás ellen!


Koncentrációs táborba zárják, aki otthon hagyja a mobilját

Rian Thum amerikai történész, jelenleg a manchesteri egyetemen dolgozik. A 90-es évek vége óta kutatja a kínai muszlimok történetét, és 2014-ben ő írta az első olyan történelemkönyvet az ujgur népről, amelyik nem kínai, hanem muszlim forrásokra támaszkodik. Hosszú időt töltött Hszincsiang tartományban, de lassan öt éve nem mer visszamenni. 2017 óta a kínai állam ugyanis a történelemben eddig példátlan módon veri szét a helyi társadalmat: milliókat zártak átnevelő táborokba és vittek el kényszermunkára, a gyerekeket állami intézetekbe dugják, az ujgur családok otthonaiba han kínaiakat költöztetnek be. A középkori kínzási módszerek a legmodernebb megfigyelési technológiákkal keverednek, a besúgóhálózatokat okostelefonos alkalmazások és arckép-felismerő szoftverek segítik. Hszincsiangban létrejött az a mindent megfigyelő totális diktatúra, amit George Orwell 1984 című regényében felvázolt.


Megmérték: óriási extraprofitot lapátoltak össze az óriáscégek a járvány alatt, de egy fillért sem adtak belőle a dolgozóknak

Kutatók szerint az elmúlt két évben a COVID-19 világjárvány történelmi lehetőséget kínált Amerika vezető vállalatai számára, hogy megfordítsák az egyenlőtlenség növekedését a munkavállalók és a részvényesek jövedelmei között. (jé, ugyanez a recept az "orosz-ukrán" háborúnál is, csak most az olajon és gázon nyerészkednek...)


Az ukrán elnök tanácsadója azonnali európai embargót követel az orosz olajra

„Ha a vezetők 1938-ban határozottan cselekedtek volna, Európa elkerülhette volna a második világháborút” – írta a politikus. (elképesztően ostoba tanácsadó! miért akarták volna elkerülni, amikor ebből a kirobbantók hatalmasat kaszáltak?!)


Romániában a lakosság 70 százaléka nem kérte az első adag kísérleti COVID-szert sem, az oltóközpontokat bezárták, de a GREAT RESET bábjai a negyedik adagot reklámozzák, miközben euró milliókat sikkasztottak el a vakcina bizniszben

A román Egészségügyi Minisztérium például szerdán meghirdette a negyedik adag oltást! A gatyamodellből egészségügyi államtitkárrá avanzsált Andrei Baciu saját Facebook profilján is megeresztett egy langyos kis bejegyzést, melyben közli, hogy hát izé, akik akarják azért beadathatják maguknak a negyedik adag Pfizer mRNS kísérleti szérumot…mert hát a GREAT RESET népirtó propagandáját akkor is végig kell énekeljék az erre szerződtetett politikai báboknak, ha nyilvánvalóvá válik, az egész pandémia, oltáskampány nem más mint egy sátáni, emnberiségellenes hadművelet.


A nőgyógyász riasztó statisztikai adatokat tárt fel

Úgy tűnik, a hivatalos szervek nem tesznek semmit az orvosok és tudós figyelmeztetése ellenére sem. Hiányoznak az átfogó elemzések és a statisztikai adatok feltárása. .Ám vannak orvosok, akik veszik a fáradtságot, és a praxisukban tapasztalt gyanús jelenségek láttán maguk kezdik elemezni az adatok. Így tett dr. Rebeka Leist nőgyógyász is. Saját praxisa van Münchenben, korábban hét évig orvosként dolgozott egy termékenységi központban. Az eredmények őt is megdöbbentették, ezért kiállt a nyilvánosság elé. Az interjúban elmesélte, milyen megrázó megfigyeléseket tett a Covid-oltással kapcsolatban. Mivel saját rendelőjében azt tapasztalta, hogy a covid ellen beoltott nők kisebb eséllyel esnek teherbe és több a korai vetélés, lekérdezte a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) adatokat. (...) Az orvos nem érti, miért nem figyelmeztették/figyelmeztetik az embereket ezekről a meglévő mellékhatásokról.


Ursula néni elszólta magát : “Oroszország közvetlen fenyegetést jelent az Új Világrendre!”

Oroszország közvetlen veszélyt jelent a világrendre az Ukrajna elleni barbár háború, a Kínával kötött aggodalomra okot adó paktum és az új típusú, jobbára önkényes nemzetközi kapcsolatokra törekvése miatt – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Tokióban, az Európai Unió és Japán vezetőinek csúcstalálkozóját követően csütörtökön.


Jól “megbüntették” Putyint! A bolond globalisták esete az orosz szankciókkal: Bloomberg: a rubel lett a világ legjobban teljesítő valutája

Az orosz rubel 2022 eleje óta 31 jelentősebb devizát múlt felül növekedésben, és ezzel a világ legjobban teljesítő valutája lett – jelentette szerdán a Bloomberg.


Lipovaya: Azovstalban a fele NATO-oktató, zsoldos, NATO-tiszt!

Nagyon látjuk, mi történik most az Azovstal üzemben. A gyengülő csoportból jól látszik, hogy ennek a csoportnak a fele NATO-oktató, ezek zsoldosok , ezek NATO-tisztek – írja Lipova. Vannak olyan magas beosztású tisztek is, akik miatt a NATO most nagyon aggódik, és különféle okokat és megközelítéseket keres, hogy valahogyan megpróbáljanak tárgyalni, hogy kivonják őket onnan, humanitárius folyosókat kínálva és így tovább.


A háború egyre veszedelmesebb Amerika számára, és Biden tudja ezt

Putyin tábornokainak megölésével és a hajóinak elsüllyesztésével dicsekedni, vagy túlságosan beleszeretni Ukrajnába, az ostobaság netovábbja - véli a NYT külpolitikai szemleírója.


Kaszab Zoltán: Szuperállamot építene Brüsszel – I. rész

A válságok kezelése helyett ismét a birodalom építésével vannak elfoglalva az uniós fővárosban.


NATO-csatlakozás: Milyen vélt vagy valós félelmek motiválják a finneket?

Az ukrajnai háború kitörése utáni napokban a NATO-tagság támogatottsága 53 százalékra emelkedett. Niinistö washingtoni látogatása után a Taloustutkimus (Gazdasági Kutatóintézet) által az YLE részére készített, március 14-én napvilágot látott friss felmérés már 62 százalékos NATO-támogatottságot igazolt vissza. Ezzel együtt 16 százalékra csökkent azok aránya, akik továbbra is a független honvédelmet támogatják, illetve az eddigi ellenzők másik részéből egy 22 százalékos bizonytalan réteg lett. Különösen a katonai semlegességet kiemelkedően támogató nők körében történt jelentős NATO-párti elmozdulás.


Izraeli sajtó: 2022 május 22-től kezdődően a WHO- nak jogában áll karanténba zárni az egész Egyesült Államokat, ha kedve tartja

Pontosabban, ha Soros Bili és Obama Fauci úgy akarja.


Ez a tudós elmondja az igazságot Hatalmas bizniszt csináltak belőlünk mindenhol a világon! Kary Mullis (Nobel díjas), a PCR feltalálója is hevesen tiltakozott amiatt, hogy a találmányát a kovid vírus azonosítására használják! Nem sokáig harcolhatott, mert a kovid tesztek hatósági bizonyítékká tétele előtt nem sokkal meggyilkolták, és örökre elhallgatott. Pedig megmondta, a találmánya a PCR... NEM alkalmas a kovid vírus igazolására. A BigFarma azonban röhögve bevezettette az általuk fizetett hatóságok bevetésével. “Gordan Lauc molekuláris biológus Horvátországból most mondja nekünk, halljuk meg , amit mond! Azon túl, hogy rablás, alkalmatlan arra amire használják!

Abortuszpárti csoportok gyújtották fel egy életvédő szervezet irodáját Wisconsinban

A hatóságok nyomozást folytatnak, miután a magukat csak „Jane's Revenge”-nek nevező abortuszpárti csoportok elismerték, hogy felgyújtották egy életpárti jogvédő szervezet irodáját Wisconsinban. Az elkövető csoportok egyúttal ígéretet tettek rá, hogy a jövőben újabb támadásokat hajtanak végre, amennyiben az életpárti szervezetek nem oszlanak fel.


"Az a társadalom, amelyből eltűnik a vallás, nem életképes"

Védett Társadalom: Idén, május 4-én immáron második alkalommal rendezték meg a „Betű és Lélek – Keresztényként és jogászként a jövőbe” című konferenciát a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán.


342 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page