top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:32) 2021.08.01.Augusztus 8-tól MINDEN “maradék” oltatlan izraeli állampolgár, akik oltatlanságukkal “veszélyeztetik” a már beoltott (így az agenda szerint védett) személyeket, nos, azoknak kötelező lesz a karantén, gyakorlatilag sehova nem fognak tudni bejutni, még a zsinagógába sem!


A népirtás témájával foglalkozó amerikai kutató, Gregory H. Stanton megvizsgálta a múltban lejátszódott különböző népirtások folyamatát. Felismerte, hogy ez a folyamat egy bizonyos minta szerint épül fel, azaz bizonyos megfigyelhető lépések mentén bontakozik ki az az út, amely végül a népirtásig vezet. Ezek a szimptómák nem feltétlenül egymásra következően jelennek meg; egy és ugyanazon időben, egymást átszőve is feltűnhetnek. Ha képesek vagyunk megfigyelni, felismerni és megvizsgálni ezeket a tüneteket, tapasztalatainkból leszűrhetjük, hol tartunk most abban a folyamatban, amely a népirtás tíz szakaszát öleli fel.


Nagypapám mondása volt: „Kisfiam, hülyének lenni a legkönnyebb...”


Egy kisgyermek számára az első 6 év a legmeghatározóbb a lelki, szellemi és érzelmi fejlődése szempontjából. Az a muníció, amit akkor a szüleitől, vagy a szűkebb környezetétől kap, határozza meg a későbbi értékrendjét, gondolkodásmódját és hozzáállását az élethez.


Sok leszbikusnak már régen elege van az LMBTQ-közösség zajos kompozíciójából (értsd: propagandájából és erőszakjából) és mivel jelenleg éppen egy brit parlamenti képviselőt üldöz a transz-csőcselék, amiért kedvelte egy meleg rapper "transzellenes" tweetjét, úgy tűnik, a meleg kontingensnek is elege lett.


Úgy tűnik, hogy sok oltott amerikai kezdi elveszíteni a türelmét a még be nem oltott emberekkel szemben.


Többszázezres tömegek tüntettek július 31-én a franciaországi városokban a covid-terrorizmus, az oltási igazolvány és a kötelezővé tett kísérleti vakcina ellen. A legtöbb helyen a tüntetők összecsaptak a kivezényelt rendőrökkel.


Pénteken több száz koronavírus-nyomásgyakorlás ellen tüntető aktivista gyűlt össze Berlinben a rendőrségi tilalom ellenére. A szónokok egy autó tetejéről szóltak az emberekhez, majd elindult egy autós konvoj - hiszen ha helyben maradnak, a rendőrség eljárást indított volna.


Jelen beszéd 2013-ban hangzott el, azonban az orosz elnök szavai egyre aktuálisabbak! Magyarországot most támadják ugyanazokkal a vádakkal, amelyekkel az oroszokat évek óta támadják. Putyin beszél arról is, hogy egyesek már a karácsonyt is igyekeznek betiltani, gúnyosan fenyőünnepnek nevezve azt. Pedofíliát népszerűsítő szervezetek jelennek meg, a nyugati társadalmak pedig elveszítették reprodukciós képességüket.


Az orosz elnököt hagyományosan megkérdezték, hogy mi a véleménye a pedofíliát népszerűsítő szervezetekről, illetve mi a helyzet Oroszországban a szexuális kisebbségekkel. Putyin ezúttal kicsit bővebben kifejtette gondolatait, felhívta a kérdezők figyelmét arra, hogy az ilyen dolgok elfogadása mindig az adott társadalomtól függ, ezt nem lehet politikai döntésekkel, a többség akaratának ellenére bevezetni vagy engedélyezni.

"Jobban kell hallanunk egymást, jobban kell tisztelnünk egymást", mondta Putyin.


Frexit-kampány indult el Franciaországban, miután kiderült, hogy az EU veszélyes növénynek minősítené a levendulát. Franciaország, és különösen Provence világszerte híres kiváló minőségi levendulájáról – ezt venné most el tőlük Brüsszel. (...) Az új szabályozás szerint a feldolgozott levendula (pl. levendulaolaj) csomagolásán kötelezően figyelmeztetést kellene elhelyezni a növényi termék „veszélyességére” vonatkozóan.


A normalitás megóvása ezidáig természetesnek tűnt azzal, ha egyszerűen hárítva védekeztünk, ha közömbösséget színlelve megmosolyogtuk mindazt, amit abszurdnak tartottunk. Mi, a többség eddig egyszerűen normálisan éltünk. Mert így – gondoltuk – képesek leszünk megóvni saját világunkat. Mára azonban világossá vált, hogy a szükségszerű és alternatíva nélküli győzelem érdekében a „legjobb védekezés a támadás” elv mentén kell átgondolnunk saját megoldó képletünket.


Életrevalók, akik köztünk élnek ...rá kell jönnöm, hogy a sajnálatot, ami az első ösztönös érzésem, le kell küzdenem magamban. Merthogy a fogyatékkal élők ezt nem értik és nem is igénylik. Ahogy kiveszem a szavaikból, ez a barátság sem lenne az, ami, ha Gábor csak a „rászorulót” látja meg Zozóban. – A 7-es útnál „száguldozott” a járművével, mikor először megláttam. Semmi kétségem nem volt, hogy ez a fickó annak ellenére, hogy kerekesszékben ül, élni akar. Olyan lelki erő van benne, ami sokunkból hiányzik – meséli Gábor, aki maga is sokszor válik előítéletek tárgyává, merthogy utcazenél, amit sokan kevernek össze a koldulással.


Egy amerikai szerző szerint ez az igazság elhallgatása a tényleges rizikócsoportokról.


A rendezvény célja a megtévedt, a bizonytalan, vagy az oltatlanságuk, személyi és szakmai szabadságuk mellett kiálló és kitartó orvos kollégák, egészségügyi szakemberek támogatása a legújabb információk segítségével.

Magyarok Világszövetsége Világkongresszusa programjába illeszkedik. A konferenciára nagyon sok neves előadó jelentkezett be. Találkozhatnak többek között Robert F. Kennedy-vel a meggyilkolt amerikai elnök unoka öccsével, aki Amerikában az egyik élharcosa a COVID terror elleni küzdelmeknek, Bhakdi professzorral Németországból, akinek a könyve is megjelent magyarul, Chinda Brandolino professzorral Argentínából, aki Dél-Amerikában a legismertebb orvos személyiség, Stephanie Seneffel az USA-ból, aki a COVID-kutatás egyik legnevesebb tudósa, ezen túl neves izraeli, orosz, francia, kanadai, román és spanyol kollégákkal.

167 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page