top of page

Mindennapi szemezgetésünk (22:12) 2021.08.17.
A Vajdahunyad várnál augusztus 7-én a Korona Igazsága civil csoport és a tiltakozó egészségügyi szakdolgozók közösen megfogalmazott követelései 7 pontba szedve.


A drónfelvétel szerint 75-125 ezer ember vett részt az egészségügyi diktatúra elleni békés demonstráción. A hivatalos közlések "néhány ezer embert" említenek. Vajon miért ilyen fontos, hogy manipuláljanak a hírekkel?


A francia kikötőváros rendőrfőkapitánya szerint mintegy 6000 ember gyűlt össze. A múlt héten, augusztus 7-én szombaton legalább ennyien voltak az utcán. Kitartanak, és nem adják fel az oltatlanokat érintő diszkrimináció ellen.


A Live Action világszínvonalú vizuális művészekkel és orvosi szakértőkkel, köztük szülész-nőgyógyászokkal együttműködve megálmodta azt a videót, amely betekintést enged a világnak az anyaméh belsejébe. Ez a valaha készült legrealisztikusabb és orvosilag a legpontosabb animációs ábrázolás, amely a magzati fejlődést mutatja be, soha nem látott részletességgel. A videó gyönyörűen dokumentálja a „születés előtti élet” legfontosabb mérföldköveit, tanúbizonyságot téve arról, hogy a meg nem született gyermekek is érző emberek, akiket sokszor hidegvérrel legyilkolnak.


Két szíriai migráns 2017-ben érkezett Svédországba, ahol rögtön menedékjogot és a megélhetéshez szükséges pénzt kaptak. Néhány héttel később azonban súlyos bűncselekményeket követtek el Malmőben, ahol elraboltak egy nőt, és fojtogatás közben megerőszakolták. Pár héttel később egy másik nőt raboltak el, akit pincébe zártak, majd megverték és megerőszakolták. Emellett számos egyéb bűncselekményt is elkövettek, mint zsarolás, lopás, tiltott járművezetés. A bíróság végül jogerősen 4,5 év börtönre ítélte őket, ám időközben jogvédők azt derítették ki, nem bizonyítható, hogy az egyik bűnöző betöltötte a 18. életévét a bűncselekmények elkövetése idején. Ezért a javára most 840 ezer svéd korona, mintegy 80 ezer euró kártérítést ítéltek meg.


A tálibok 80 000 katonája visszafoglalta Afganisztánt, a városok dominóként dőltek össze, miközben a 300 000 fős, jobban felszerelt és kiképzett kormányerők többnyire elolvadtak és harcképtelenül megadták magukat. Miért történt mindez?Petíció indult a Change.org oldalon a skót kormány nemrég kiadott irányelvei ellen, melyek lehetővé teszik, hogy akár négyéves gyermekek is megválasszák, milyen nemet és nevet preferálnak, és a tanároknak is ehhez kell tartaniuk magukat, anélkül, hogy a szülőket tájékoztatnák a dologról.


A második világháború idejét az elhallgatott és csaknem elfeledett 1944-es tordai csatán keresztül mutatjuk be, amely hadtörténészek szerint honvédségünk legszebb fegyvertényének nevezhető – közölte a Magyar Patrióták Közössége.


79 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page