top of page

New Yorkban megkezdődik a lakosság felkészítése egy nukleáris támadásra (Vajda Miklós szemléje)


Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


A New York-i City Office of Emergency Management (Sürgősségi Iroda) kiadott egy videót arról, hogy a városiak mit tegyenek, ha egy atombomba eltalálná a várost.

Széles körben elterjedt az a vélemény, hogy azért tették ki ezt a videót, mert tudják, mi következik. . . . mert a kormány ezt akarja előidézni. Addig provokálják Oroszországot gazdasági szankciókkal Ukrajna miatt, hogy az oroszoknak nem lesz más választásuk, mint egy teljes nukleáris támadást indítani, mert amit Amerika most csinál, az teljes egzisztenciális fenyegetést jelent Oroszország számára.

Ahelyett, hogy a döntéshozók abbahagynák, amit csinálnak, tovább akarják nyomni, és tudják, hogy mi lesz az eredmény.

Íme, a videó:


A videóban azt mondják a New York-iaknak, hogy menjenek be. (Jó tanács . . . ha marad még valami állva, amibe be lehet jutni!)

Aztán a teljes hülyeség csúcsán azt mondják a New York-iaknak:


"Ha kint voltál a robbanás idején, vedd le az összes ruhát, zuhanyozd le és használj sampont, hogy azonnal mossa le a sugárzást."


(De nem lesz folyóvíz. A robbanás következtében a vízvezetékek mind elszakadnak, és a vízszivattyúkat meghajtó elektromos áram is leáll.)

De várj, van még. . . idiotizmus . . . azt mondják a New York-iaknak, hogy


"figyeljenek a helyi médiára, és ne menjenek ki addig, amíg a hatóságok meg nem mondják, hogy biztonságos".


De nem lesz helyi média.

Mintha a pánikot akarnák fokozni, azt mondják a New York-iaknak:


„Regisztráljon a NYC figyelmeztetésére” (a mobiltelefonjával).


De nem lesz telefonszolgáltatás. A tornyok ledőlnek, az adók elektromágneses impulzussal kisülnek, és az elektromosság is megszűnik. Nem lesz internet-szolgáltatás sem. Az összes internetes vonal működésképtelen lesz, a vezeték nélkülihez sem lesz áram.

A kormány nem tesz ilyen dolgokat ok nélkül. Ebben az esetben tudják, hogy mi következik, hiszen a kormány okozza.

Évtizedek óta tervezik Oroszország felszámolását. Kibővítették a NATO-t, amikor megígérték Oroszországnak, hogy Kelet- és Nyugat-Németország újraegyesítésekor egy centit sem mozdulnak kelet felé. Fokozatosan megszegték ezt az ígéretet, és fokozatosan közeledtek Oroszország határaihoz.

Amikor Viktor Janukovics ukrán elnök lett, gazdagságot ígértek Ukrajnának, ha kilép Oroszország befolyási övezetéből, és csatlakozik Európához és az Egyesült Államok befolyási övezetéhez. Janukovics elgondolkodott. Konzultált kormánytisztviselőivel. Beszélt az ukrajnai vállalkozókkal és az átlagemberekkel.

2013-ban Janukovics azt mondta Európának és Amerikának: "Köszönöm, de NEM." Nos, ez egy olyan válasz, amelyet Európa és Amerika egyszerűen nem fogadott el.

Ezért az USA és Európa elkezdett pénzt önteni Ukrajnába, hogy erőszakos tiltakozásokat szítsanak és segítsenek elő; zavargások minden nagyobb városban. Egy éven belül, 2014-ben a zavargók felgyújtották a kormányzati épületeket. Orvlövészek mindkét oldalon lőttek emberekre, hogy még több erőszakot szítsanak. A helyzet annyira elfajult, hogy Janukovicsnak el kellett menekülnie az országból, és az ukrán kormány összeomlott.

Ki finanszírozta az új politikai jelölteket? Európa és Amerika. Így be tudtak állítani egy a nyugatnak kedvező bábkormányt.

Amikor Oroszország ezt látta, megdöbbent, mert ez közvetlenül a saját határukon történt.

A nyugat megdöntötte Ukrajna kormányát, mert szükségük van Ukrajnára a NATO-ban. Amerikai rakétavédelmet akarnak telepíteni Ukrajna területére. Ha rakétáinkat ott helyezzük el, mindössze körülbelül öt perc repülési idejük lenne Moszkváig. Az orosz stratégiai nukleáris rakétasilókig is mindössze 7-8 perces repülési idejük lenne.

Oroszországnak saját védelmében kellett fellépnie. Azt tették, amit a mi elnökünk, John F. Kennedy tett, amikor Kennedy megtudta, hogy az akkori Szovjetunió közepes hatótávolságú nukleáris rakétákat helyezett el Kubában, mindössze 5 perces repülési idővel Washington DC-ig. Kennedy blokád alá vette Kubát, és csapatokat kezdett gyűjteni egy invázióhoz.

Szerencsére mindkét fél hajlott a békés rendezésre a „kubai rakétaválság” néven ismertté vált helyzetben. Ez 1962-63-ban volt.

Ma a helyzet pont fordított; a Nyugat próbál rakétákat 5 percnyi repülési időn belül elhelyezni Moszkvától, és Oroszország nemet mondott.

Amikor Ukrajna úgy döntött, hogy valóban csatlakozik a NATO-hoz, és engedélyezi ezeknek a rakétáknak a telepítését, és még a NATO Fekete-tengeri haditengerészeti támaszpontjának előkészítését is megkezdte, Oroszország megelégelte.

Tavaly novemberig a NATO nyolc éven át képezte ki az ukrán hadsereget a nyugatról telepített bábkormány alatt. Az ukránok mintegy 80 000 katonát is összegyűjtöttek a keleti Luhanszk és Donyeck (együttesen "Donbász") államok határán – és mindkét állam közvetlenül határos Oroszországgal. Tehát Oroszország tudta, hogy Ukrajna felkészíti hadseregét és földjét a konfrontációra. Oroszországnak tehát megelőző csapást kellett mérnie, ezért 2022. február 24-én belépett Ukrajnába.

A Nyugat ahelyett, hogy visszavonult volna, bénító szándékú szankciókat vezetett be, amelyeket kifejezetten az orosz gazdaság szétzúzására terveztek. A szankciók visszafelé sültek el, és többet ártanak Nyugatnak, mint Oroszországnak.

Szóval mit csinál most Nyugat? Csapatokat gyűjt a NATO-országokba az orosz határ mentén.

Oroszország azt mondta, hogy ha a NATO és Oroszország háborúba bocsátkozik, a NATO-nak jobb hagyományos hadereje van. Oroszország ezt elismeri.

De Oroszország azt is mondta, hogy "Oroszország atomhatalom, és az orosz nukleáris erők felülmúlják a NATO-t". Vlagyimir Putyin elnök nyilvánosan kijelentette: "Ez egy olyan háború lesz, amelyet senki sem fog megnyerni."

Az egyetlen háború, amelyet "senki sem nyer meg", az egy nukleáris háború.

Most a New York-i Vészhelyzeti Iroda nyilvánosan megmondja a New York-iaknak, mit tegyenek, ha atombomba csapódik be.

Miért?

Mert tudják, mi jöhet. . . és a saját kormányunk az oka ennek. Éppen ezért a fenti videó első néhány másodpercében azt mondják: „ne kérdezd, miért vagy hogyan.? Mert ha kérdezel, akkor rájössz, hogy A MI KORMÁNYUNK OKOZZA EZT!!!

Mára világossá vált, hogy az Egyesült Államok nukleáris háborúba kíván bocsátkozni Oroszországgal. A NYC OEM ezért teszi közzé ezeket a figyelmeztetéseket. 

Forrás:495 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK