top of page

Rendkívüli: Robert F. Kennedy kesztyűt dobott a Demokrata Párt manipuláló bizottságának...
Schiller Mária küldeménye
... és azt ígéri, hogy "más lehetőségeket is megvizsgál", ha a demokrata pártfőnökök nem engedik meg a tisztességes és szabad választásokat.


A 2023. szeptember 17-én, vasárnap tartott élő városházi rendezvényen, amelynek házigazdája a Stand For Health Freedom volt,

Robert F. Kennedy, Jr. amerikai elnökjelölt bejelentette, hogy kész "más lehetőségeket is megvizsgálni", miután a manipulált demokrata párt kizárta őt azzal, hogy kizárólag Joe Bident támogatja és a demokraták jelölési folyamatát manipulálja.

Ez a döntés abból a megdönthetetlen tényből fakadt, hogy a demokrata párt úgy manipulálta a jelölési folyamatot, hogy kizárja azokat a jelölteket, akik nem a párt narratíváit tolják az oltások, az éghajlat, Ukrajna, a választások integritása, a szülői jogok, a transzneműség és más témák kapcsán.


"Ugyanazokban a demokratikus értékekben hiszek, amelyekben apám és nagybátyám is hitt" – mondta ifjabb RFK. "Polgári jogok, környezetvédelem, jó közegészségügy, háborúellenesség, szkeptikusan állok a Wall Street által a kormányunk felemelkedéséhez, a Wall Street uralmához, a katonai ipari komplexum által a külpolitikánkhoz... Ha végigmegyünk ezen a listán, én mindegyiket kipipálom."


De a demokrata választási gépezet nem hajlandó megengedni a szabad és tisztességes jelölési folyamatot, figyelmeztet RFK, Jr.


"Végignéztem, ahogy a Demokrata Párt valahogy elszabadult. Az volt a reményem, hogy visszahívom a demokratákat, hogy Kennedy demokrata legyen... de ezt majd meglátjuk. Most már teljesen világos, hogy a DNC-ben [Democratic National Committee] semlegesnek kellene lenniük, nem szabadna elköteleződniük. De öt nappal azután, hogy Biden bejelentette, hogy indulni fog, a DNC támogatta őt... A DNC kampánya a Biden-kampány és fordítva. És hadat üzentek nekem."


Ifjabb RFK azt ígéri, hogy "más lehetőségeket is megvizsgál", ha a DNC nem játszik tisztességesen. Mint kifejtette:


„Megváltoztatták a szabályokat... Megvonják a szavazati jogot azoktól az államoktól, amelyek legutóbb Biden ellen szavaztak, így az ő szavazataikat nem számolják [az előválasztásokon]. Még ha meg is nyerném az összes államot, a konvención veszíthetek, még ha elsöprő fölénnyel is nyerném meg azokat az államokat, a szuperdelegáltak szavazatai miatt... (szünet) ezért a DNC-hez fordulunk, hogy tegye ezt szabad és tisztességes választássá, és ha ezt nem teszik meg, akkor más lehetőségeket fogok megvizsgálni.”


Úgy tűnik, hogy ifjabb RFK függetlenként fog indulni. Lehet, hogy ezzel

egy utolsó esélyt ad a DNC-nek, hogy tiszteletben tartsa a demokratikus folyamatot, és ha nem hajlandók, akkor várhatóan RFK mindent belead a független jelöltségbe.

Az Alkotmány, az egészségszabadság és a valódi polgári jogok védelmében


Ifjabb RFK, akit a hivatásos média – amelyet nagyrészt a Big Pharma finanszíroz – könyörtelenül rágalmaz és rágalmaz, válaszolt a közönség kérdéseire, és szenvedélyesen beszélt számos olyan témáról, amely most az amerikai embereket foglalkoztatja. A városházi rendezvényen ifjabb RFK az első alkotmánymódosítás védelme mellett szólalt fel, mondván: "Alkotmányvédő vagyok... Hiszem, hogy az Alkotmányt meg kell védeni".


Figyelmeztetett arra, hogy a Big Tech "megbüntette a kormány politikájának kritikusait", és az ilyen cenzúrát "engedélynek nevezte bármilyen atrocitáshoz". A kormánynak a kritikusok elhallgattatására irányuló törekvése "az alkotmányos Bill of Rights szisztematikus lebontásával egyenlő" – jelentette ki ifjabb RFK.


Felszólalt a hatalommal való visszaélés ellen is, amelyet a kovidos pánikkal indokoltak, kijelentve:

"Az Egyesült Államok alkotmányában nincs pandémiára vonatkozó kivétel".

A továbbiakban kifejtette, hogy az amerikai alkotmányt olyan alapítók írták, akiknek közvetlen ismereteik és tapasztalataik voltak a világjárványokkal kapcsolatban, és kifejezetten azért írták az alkotmányt, hogy biztosítsák a különleges szabadságjogokat és a hatalommegosztást, a világjárványok létezése ellenére.


"Az alkotmányt nem lehet megsérteni, nem számít, mi történik. Még ha tízezrek, milliók élete forog is kockán, akkor sem sértheted meg az alkotmányt" – magyarázta.

"Üzleteket zárunk be, mindenféle eljárás nélkül. Feladtuk a negyedik kiegészítés garanciáit a házkutatások és lefoglalások engedély nélküli végrehajtásával szemben... körülbelül egy év alatt szisztematikusan lebontottuk a Bill of Rights-ot. Mindez törvénytelen és alkotmányellenes volt."


A totalitarizmusról és a megfigyelő államról


A mai, technológiával felruházott tekintélyelvű rendszert "kulcsrakész totalitarizmusnak" nevezve ifjabb RFK kifejtette: "Ha egy totalitárius rezsim valaha is hatalmat szerez országunk felett, az általuk gyakorolható ellenőrzés mértéke ellenállhatatlan lesz". Hozzátette:

„Elzárhatják a bankszámládat. Halálra éheztethetnek. Kirúghatnak a házadból. Ez nem elméleti kérdés. Ezt tették a kanadai kamionosokkal is... így nem tudtak élelmet venni a gyerekeiknek. Ha a kormány képes arra vetemedni, hogy éhen halj, akkor arra is képes, hogy rabszolgává tegyen.”

Ifjabb RFK azt is mondta, hogy kirúgja azokat a kormányzati alkalmazottakat, akik a technológiai platformokkal összejátszanak a cenzúrával kapcsolatban:


„Ki fogok adni egy rendeletet, hogy nem lesz többé összejátszás a kormányzati alkalmazottak és a cenzúrában részt vevő technológiai tényezők között... El fogom távolítani őket az állásukból, mindenkit, aki ebben részt vett. Véget vetünk ennek.”A manipulált, halálos vakcinakartellekről


RFK, Jr. az amerikai vakcinasérülések kártérítési rendszerének kudarcáról is hangsúlyosan beszélt: egy olyan manipulált bírósági rendszerről, amely erősen a gyógyszeripari kartellek érdekeinek kedvez, miközben gyakran megtagadja a családoktól a bizonyított vakcinasérülésekért járó kártérítést. Kifejtette, hogy

bár a bíróságot nem tudja bezáratni, de a bírókat kicserélheti, hogy jelentősen növelje a rendszer átláthatóságát és őszinteségét, ami valószínűleg új sérüléses kárigények benyújtásának (és valószínűleg kifizetésének) áradatát eredményezné.
Azt is megígérte, hogy véget vet annak a rendszernek, amelyben az amerikai kormányzati szabályozó hatóságok alkalmazottai pénzügyi jogdíjat kapnak a vakcinákért. Ez ugyanis arra ösztönzi őket, hogy ne találjanak problémákat ezekkel az oltóanyagokkal kapcsolatban,

mivel az ő fizetésük attól függ, hogy ezek az oltóanyagok kereskedelmi szempontból sikeresek maradnak-e.További figyelemre méltó idézetek a városházi rendezvényről

  • "Aznap, amikor hivatalba lépek, kegyelmet adok Edward Snowdennek és Julian Assange-nak."

  • "Tömegesen mérgezik az amerikai népet. Az élelmiszerekben már több a méreg, mint a tápanyag. És ez hatással van a viselkedésre, a mentális és fizikai jólétre. A levegő, a víz olyan vegyi anyagokkal van mérgezve, amelyek a szexuális fejlődésben bekövetkező változásokhoz és más viselkedési problémákhoz kapcsolódnak."

  • "Elkezdem újjáépíteni a középosztályt ebben az országban, először is azzal, hogy a lakhatást elérhetőbbé teszem az emberek számára."

  • "Legalizálom a marihuánát, és szövetségi szinten megadóztatom a marihuánát. Az emberek használhatják majd a bankokat, de szövetségi adót fognak fizetni. Ezt a pénzt arra fogom felhasználni, hogy egy sor gyógyító farmot finanszírozzak országszerte, különösen a vidéki területeken. Anthony Oliver fogja elindítani az első ilyen farmot. Gyerekek mehetnek oda. Azok, akik SSRI-t szednek, oda mehetnek, ahol hosszú távú életet és gyógyító oktatást kapnak. Termesztenek bioélelmiszert. Beszélgethetnek egymással. Megtanítjuk az embereknek, hogyan éljenek újra közösségben. Újra elkezdjük az amerikaiak gyógyítását az alapoktól kezdve. Méltóságot, reményt és célt mindannyiunk számára."

  • "Az a sok pénz, amit Ukrajnában költöttünk, nem teszi boldogabbá, egészségesebbé vagy épelméjűbbé az amerikaiakat."

  • "Az FDA és az USDA elkapott ügynökségek. Mindent megtesznek azért, hogy felszámolják a fogyasztók választási lehetőségeit. Nem akarják, hogy tudd, honnan származik az ételed. Nem tudhatod, hogy az állatok, amelyeket megeszel, GMO-sak-e. Az én kormányom alatt mindezt meg fogjuk változtatni. Szükségünk van a fogyasztók választási lehetőségére. A fogyasztók választása végső soron jobb mezőgazdasági gyakorlatot fog diktálni. Van egy egész iparág, amely nem megfelelő minőségű, mérgekkel és toxinokkal teli élelmiszereket állít elő. A gazdákat arra kényszerítik, hogy árucikkeket állítsanak elő, ahelyett, hogy valódi élelmiszert termelnének."

  • "Az éghajlatért aggódó embereknek a legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy támogatjuk a regeneratív gazdálkodást."

  • "Kína irányítja a tájainkat és az élelmiszertermelésünket. A gazdákat jobbágyokká tették... ösztönöznünk kell a gazdákat, hogy jó, jó minőségű élelmiszert termeljenek az amerikai népnek, nem pedig vegyszerekkel terhelt árutölteléket"."

  • "Megszüntetem a WHO finanszírozását. A WHO Kína, Davos, a gyógyszeripar és a nagy mezőgazdasági vállalatok eszközévé vált. A WHO korábban hasznos dolgokat csinált... nem kellene diktálnia a globális egészségügyi politikát, és nem kellene részt vennie ezekben az óriási oltási programokban...".

  • "A globális orvostudomány a totalitarizmushoz vezető út, ezért meg kell szabadulnunk tőle."


Tudjon meg többet ifjabb RFK elnökjelöltségéről a Kennedy24.com oldalon.
561 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page