top of page

Scott Ritter: A NATO egy öngyilkos-pirula a világ számára... Imádkozzunk, hogy Oroszország nyerjen!

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeScott Ritter, a tengerészgyalogság volt tisztje szerint az Egyesült Államok vezette NATO katonai szövetség az ukrajnai háborút azzal a végső céllal vezeti, hogy legyőzze Oroszországot.A konfliktus nem Ukrajna védelméről szól, ahogy a nyugati média állítja, hanem Oroszország legyőzéséről, és mindig is arról szólt.


A NATO már most is közvetlen háborúban áll Oroszországgal, és Oroszországnak minden joga megvan ahhoz, hogy célpontokat támadjon olyan NATO-országokban, mint Németország és Lengyelország, amelyek logisztikai központként működnek az Ukrajnába irányuló lőszerellátásban.


Washington és NATO-szövetségesei meggondolatlanul a katonai győzelem vagy vereség tétjét emelik, ahelyett, hogy megpróbálnának diplomáciai, politikai megoldást találni egy régóta húzódó konfliktusra. Ukrajnát érzéketlenül kihasználják az USA vezette NATO Oroszország elleni háborújának proxyjaként.


Ahogy Ritter rámutat, a NATO egy öngyilkos pirula a világ számára. Ha a célja folytatódik, az eredmény egy általános totális háború lesz Oroszországgal, amely nukleáris háborúba torkollik, ami a bolygó elpusztítását jelenti.


Ezért – érvel Ritter – minden békeszerető embernek nemzetiségtől függetlenül azért kellene imádkoznia, hogy Oroszország nyerje meg ezt az ukrajnai konfliktust, és győzze le a NATO-terveket. A NATO háborús terveit már évekkel ezelőtt elvetették a 2014-es kijevi puccsal és a neonáci ukrán erők felfegyverzésével. Az ukrán főparancsnok Valerij Zaluzsnyij a második világháborús náci kollaboráns és tömeggyilkos Sztepan Bandera híve. Ő az, akivel az amerikaiak és az európaiak most együttműködnek az Oroszország elleni háborús terveik megvalósításában.


Ritter szerencsére azt jósolja, hogy Oroszország meg fogja nyerni a háborút. Ez rémálomszerű forgatókönyv az Egyesült Államok vezette nyugati hatalmak számára, akik oly sokat fektettek a háborúba, mégis történelmi vereséget szenvednek.


De széles körben meg kell érteni, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei azok, akik a világot a katasztrófa szélére sodorják.

603 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg