top of page

Vukics Ferenc: Hazudott a Petőfi Rádió – akárcsak többi főáramú társa – az Omikronról!


Rövid leszek. Most mi fogunk „civil tényellenőrt” játszani! Ma reggel a Petőfi Rádión a következő hírt adták: „Európa-szerte tele vannak a kórházak omikronnal fertőzöttekkel. A gyors terjedés az oltatlanok miatt van”.Micsoda kinyilatkoztatás! Micsoda hazugság, micsoda cinizmus! Mindent megtesznek, hogy az emberek egymást marják. Szabályos bűncselekmény, amit a kormányzati média, valamint a Telex–444–Portfolio–HVG–ATV–168 óra „független, hiteles és objektív” sajtó tesz.

Nemrégiben kijöttek a dán adatok, amelyek azt bizonyítják, hogy

habár az Omikron a természetes és az oltás általi (!) immunitást egyaránt képes áttörni,

nagyon úgy tűnik, hogy általa egy derűlátó előrejelzés igazolódik. E szerint:

noha az Omikron fertőzőbb a korábbi változatoknál, mivel azonban jóval enyhébb tünetei vannak, így lassan kiszoríthatja a veszélyesebb mutációkat – és ezzel lecsillapíthatja a járványt!

Hogyan is értelmezi a jelenlegi helyzetet az általunk már sokat idézett Dr. Letoha Tamás?

„Ha értesz a tudományhoz, akkor fogod az Omicron tüskefehérje szekvenciát, megnézed az aminosavcseréket, és abból következtetsz a fertőzőképességre és a virulenciára. De ha igazán nagy szakértő vagy, akkor hagyod a francba az egészet: rémült arccal berohansz a TV-be, és mindent ráfogsz az oltatlanokra. »Ha minden előrejelzésed bukik, még mindig ott vannak az oltatlanok!« (Kezdő kovidológusok nagykönyve, 2. kiadás, 17. oldal)”


„Az EU-ban Dániában követik a legrészletesebben az Omicron variáns által okozott eseteket. Az Omicron mind a természetes (fent balra), mind az oltás általi immunitást képes »áttörni« (alul), ám az Omicron relatíve enyhe tünetei ezidáig nem igényelnek tömeges kórházi kezeléseket (jobbra fent). Az elmúlt 2 év SARS-CoV-2-vel kapcsolatban szerzett orvostudományi ismereteink pedig további támogatást nyújtanak az Omicron ellen. Az óvatosság és a nyílt pánikkeltés közötti határvonalat pedig pont a szakmaiság jelenti.”A dánoknál még csak az esetek felfutásánál tartanak, s ez egyesekben rémületet kelthet, de az Omikronnál már a kiindulópontban látszik, hogy az új variáns lapítja a görbét. Nézzük a dél-afrikai 7 napos COVID halálozás mozgó átlagának alakulását július 11. és december 11. között.Mi pedig megállapíthatjuk, hogy megint hazudtak nekünk.

Ennek a felelőtlen állításnak sem maradhatnak el a büntetőjogi következményei!


 

Kapcsolódó írásunk: 

Forrás:


1 355 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page