top of page

A BBC nyomás alá kerül a cenzúra és a hazugságok miatt (Rhoda Wilson jegyzete)


Eredeti cikk:

BBC comes under pressure for censorship and lies, BY RHODA WILSON ON JANUARY 22, 2023

Schiller Mária küldeményeNagy-Britannián belül és kívül is nyomás alatt van a BBC. Több felperes pert indított az Egyesült Államokban a BBC és mások ellen online cenzúra miatt. Az Egyesült Királyságban békés tüntetők matricákkal és plakátokkal borították be a BBC épületeinek homlokzatát.


Január 10-én ifjabb Robert F. Kennedy, a Children's Health Defense elnöke és vezető peres jogtanácsosa bejelentette, hogy ő és több más felperes úttörő s újszerű pert nyújtott be, amelyben trösztellenes és alkotmányos követeléseket fogalmaz meg a BBC, a The Associated Press, a Reuters és a The Washington Post ellen.

A kereset azt állítja, hogy ezek a kiadványok több nagy technológiai céggel együttműködve "közösen cenzúrázták az online híreket", beleértve a Covid-19-ről és a 2020-as amerikai elnökválasztásról szóló történeteket, amelyek nem illeszkedtek az e témákkal kapcsolatos hivatalos álláspontokhoz.

Három nappal korábban a "The Media is the Virus" (A média a vírus) elnevezésű kampány a BBC épületeit az Egyesült Királyságban olyan üzeneteket és fotókat tartalmazó matricákkal borította be, amelyeken a Covid-injekciók által megölt emberek képei szerepeltek.


A kampány Telegram-csoportjában a kampány szlogenje: "A média hazudott, és emberek haltak meg". A csoport három hét múlva, február 11-én újabb tüntetést szervez. A tervek szerint az Egyesült Királyságon kívül más országokban, például Párizsban és New Yorkban is lesznek tiltakozások.


Az alábbiakat eredetileg a The Gateway Pundit tette közzé.


Az embereknek elegük van. Legalább hat BBC-épületet az Egyesült Királyságban plakátokkal és a Covid vakcina miatt elhunyt emberek fotóival borítottak be.


A "The Media is the Virus" (A média a vírus) elnevezésű tüntetést január 7-én, szombaton tartották, és három különböző csoport szervezte: A Népi Ellenállás, a Szabadságharcosok és a The North Unites.


A gyűlés során legalább hat BBC-helyszínt vettek célba egyidejűleg: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham és BBC Barrack Rd, Newcastle.


"A BBC hazánk árulója" – olvasható a Telegramon közzétett bejegyzésben. "Az összes gúnymédia mindenki hazájának árulója, és már nagyon régóta az" – folytatódott a bejegyzés.


A csoportok matricákat ragasztottak a BBC ablakaira, amelyeken az oltásban elhunyt emberek fotói voltak láthatóak.


"A BBC épületei ma kaptak egy kis IGAZSÁGOT" – olvasható a Telegram egyik bejegyzésében. "Elég volt....a média bűnrészes a legnagyobb emberiség elleni bűncselekményekben, és felelősségre kell vonni őket a barátaink és családjaink haláláért és az okozott károkért".


472 megtekintés

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page