top of page

A NATO fegyverlobbija finanszírozta Melonit és az Olasz testvéreket (Vajda Miklós cikkismertetője)


Amit a hazai sajtó sem mond el nekünkA buzgó kecskék, vagyis azok az olaszok, akik attól félnek, hogy elveszítik kis kiváltságaikat az évek óta süllyedő transzatlanti Olaszországban, szavaztak. Amint azt a parlamenti választások előtti közvélemény-kutatások széles körben megjósolták, a fősodratú média által elismert egyetlen hősnő nyert: megnyerte a NATO fegyverek lobbiját!


Giorgia Meloni, a Fratelli d'Italia vezetője, az első olyan olasz párté, amely választási eredményével túlszárnyalja a Demokrata Pártot. (A pontos számokat még nem határozták meg, de az előrejelzések nem hagynak kétséget a BBC által már akkreditált győzelemmel kapcsolatban). Jobboldali koalíció alakulhat (Lega, Forza Italia és más kisebb pártok) 40% feletti eredménnyel, Meloni lehet az első női miniszterelnök Olaszországban.


Meloni az Európai Bizottság elismert elnökének számító Ursula von der Leyen jobboldali másolata.


Guido Crosetto, az Olasz Védelmi Iparágak Szövetségének elnöke és a Fratelli d'Italia alapítója Giorgia Meloni-t tartja a karjában.


A Fratelli di Italia (Olasz Testvérek) vezetőjének durva poénjainak és a Theatercracy-val teli demagóg ígéreteinek köszönhetően sikerült elegendő számú olasz idiótát meggyőznie arról, hogy ő képviselheti a Nagy Változást, miközben a valóságban ő lesz a Mario Draghi leköszönő miniszterelnök törékeny örököse, akit Brüsszel könnyen megzsarol.


Ő is ápolja a katolikus értékeket, de még nem szánta rá magát, hogy keresztény házasságot kössön élettársával, akitől lánya született.


Azok, akik a Fratelli d'Italia vezetőjét fasiszta nosztalgiával vádolták, részben látnokok, részben rövidlátók: látnokok, mert az Új Világrend korszakában a bal és jobboldaliakat a Patto de Nazareno óta temették el, amelyet 2014-ben Silvio Berlusconi vezetett. A Forza Italia aláírta a Demokrata Párttal, hogy Matteo Renzi titkárt küldje a Minisztertanács elnöki posztjára, bár korábban még parlamenti képviselő sem volt.


Az Egyesült Államokban ugyanez a politikai varázslat következett be, amikor a GOP (republikánus) veteránja, George Bush jr. jóváhagyta Joseph Biden demokrata jelöltet, hogy szembeszálljon Donald Trumppal, aki intoleranciájának jeleit mutatta a demokraták által kezdeményezett, de valójában 2007-re létrejött ismételt vádemelésekkel szemben. Mostanra a CIA, az amerikai kémelhárítás az Új Világrend szolgálatában áll, Washingtonban is a Deep State uralkodik.


De azok is szűklátókörűek, akik Melonit fasisztának tartják, mert nem értették meg, hogy a NATO Fegyverügyi Lobbija, amely szponzorálta a kampányát – miután fiatal kora óta hivatásos politikusként élt –, nem teszi neki lehetővé, hogy minimális hajlamot fejezzen ki szélsőjobboldal irányába. Ez csak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök neonáci rezsimjét illeti meg, amelyről az olasz testvérek vezetője többször is kijelentette, hogy támogatni kívánja.


Azon az áron is, hogy az energia hiánya által kiváltott robbanásszerű árnövekedéssel kiéheztetik az olaszokat, kiegészítve azt a multinacionális cégek spekulációjával.


Meloni a győzelmét nem saját zsenialitásának köszönheti, hanem annak, aki vele együtt megalapította a Fratelli d'Italiát: Guido Crosettóé. Ő a Forza Italia korábbi piemonti regionális koordinátora, aki az elmúlt években vezető szerepet töltött be. Meloni mögött az árnyékban, de a világ legjövedelmezőbb üzletének, a fegyverlobbinak a középpontjában van.


Annak érdekében, hogy ne adja fel elnöki szerepét az AIAD (Olasz Repülési, Védelmi és Biztonsági Iparágak) szervezetében, amelynek tagja az Ampam (Sport- és Polgári Fegyver- és Lőszergyártók Országos Szövetsége) is, lemondott egy határozottan győztes jelöltségről a parlamentben.

„Nem vagyok jelölt semmire – jelentette ki Crosetto néhány napja Pesaróban a vállalkozókkal folytatott megbeszélésen –, és hiába mondják, hogy felajánlanak nekem egy miniszteri pozíciót." Harminc éves unokaöccsét, Giovannit viszont a torinói Piedmont College első kamarai listájára jelölte, ahol az Új Világrend egyik legfontosabb guruja, Bill Gates nyomán a katonai projektek az Aerospace District és a DIANA-terv részeként a mesterséges intelligenciának a katonai technológiákban betöltött szerepét vizsgálják.

Mindezt már Meloni győzelme előtt megírtuk abban a reményben, hogy felkeltsük a kétséget, ami változást jelenthetett volna, de nem így történt.


Meloni nyilvánvalóan az államfő és az EU Bizottságának különleges felügyelete alatt áll, ezért teljes mértékben alkalmazkodnia kell Brüsszel politikájához, ha meg akarja kapni a PNNR finanszírozást, és az EU-járvány utáni újraindítási alapokat.


Ez az oka annak, hogy kormányának a léte azon múlik, hogy Berlusconit (Forza Italia) nem árulja el, hogy újabb szövetséget köt a Demokrata Párttal és a Giuseppe Conte által vezetett 5 Csillag Mozgalommal. Ennek hiányában Olaszország sorsa a háború, éhség és oltások egész sora lesz, a keserű végig.

Örömmel vonom vissza e cikk minden szavát, ha a valószínű jövőbeli miniszterelnök, Meloni képes lesz ellenállni az Új Világrend elnyomásának.

De pillanatnyilag hatalmas kétségeim vannak afelől, hogy egyáltalán meg akarja tenni…


Az igazi konzervatívok szívében talán megmaradt volna az a halvány remény, hogy csináljanak egy mérsékelt jobboldalt, amely képes felvenni a harcot azokkal a potentátokkal szemben, akik a 2014-es kijevi vérszomjas puccshoz és az azt követő donbászi polgárháborúhoz vezették Ukrajnát, ami arra késztette Oroszországot, hogy kezdje meg az oroszbarát szeparatista köztársaságok védelmét szolgáló katonai műveletet.


Fabio Giuseppe Carlo Carisio

© COPYRIGHT GOSPA NEWS


 

Forrás:507 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page