VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

COVID-19 vakcinák magzatszövet-tartalmaTöbben kérdezték tagjaink közül, hogy a Magyarországon elérhető COVID-19 oltások közül melyek kifejlesztéséhez, gyártásához és teszteléséhez használták fel abortált magzatok szöveteit, és melyekhez nem.


A Lozier Institute összefoglalója alapján készített táblázattal a beérkező megkeresésekre válaszolunk.


Sokan megkapták már hazánkban az oltások egyikét, természetesen jó célt tartva szem előtt, egészségünk, családjaink és a körülöttünk élők védelmét. Legtöbbüknek nem volt lehetőségük választani, és/vagy nem tudtak a lenti információkról. Jelen összeállítás azokhoz szól leginkább, akik nincsenek beoltva. Megnyugtató, hogy sok nyugati országgal ellentétben Magyarországon elérhető olyan vakcina, amely létrehozásához nem használtak fel abortált magzatoktól származó sejtvonalakat.Megosztom az összeállítást a Facebookon.


A CitizenGO elkötelezett az etikus oltóanyagok, gyógyszerek és kutatások támogatásában, több kampányt indítottunk az elmúlt években a témában.


Sürgetjük a gyógyszergyárakat és a kormányokat, így Magyarország kormányát is, hogy a kutatások támogatása, illetve a különböző gyógyszerek és oltóanyagok engedélyezése és gyártása során legyenek tekintettel a bioetikai szempontokra is. Kérjük a magyar döntéshozókat, hogy tegyék lehetővé a különböző oltások közötti választást. Az élet védelme mellett elkötelezett tagjainkat pedig arra biztatjuk, hogy lehetőség szerint az etikus alternatívákat részesítsék előnyben.


Üdvözlettel:


Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

313 megtekintés