top of page

Cser Ferenc: Mi történik oltás után? Nem ismeretesek konkrét adatok immunrendszerünk gyengüléséről
Tisztelt Olvasó!


A minap egy fontos témát boncolgató, egyúttal rémisztő cikk fordítása jelent meg Szilaj Csikós oldalunkon:


El is mentettem az írást, hogy majd kész anyagként továbbítsam.

Aztán aludtam rá egyet és gondolkoztam.

Aki beoltatta magát, annak miért is küldeném el? Csak riadalmat keltenék vele és fokoznám a stresszhatást, tovább rombolva az immunreakciókat.

Aztán belenéztem az eredeti közleményekbe. A The Expose-nél volt frissítés, ezt végig is bogarásztam. Érdekelt, hogy történt-e konkrét mérés az általános immunitás változására?

Sajnos nem találtam ilyet. Ami változást mértek, az a COVID-változatokkal szembeni volt, és feltételezik, hogy az általános védelem is ezt követi.

Az bizonyos – ugyanis részben tapasztaltam, részben a természettudományi ismereteim szerint logikus –, hogy az immunizációt célzó mindenféle oltás az immunrendszert alaposan leterheli. De meddig? Helyreáll-e aztán?

Ezt Szonja lányomnál megtapasztalhattam. Nem oltották, csak a bárányhimlő vitte el az immunrendszert. Influenzát kapott és eszméletvesztésig belázasodott. Két hónapig volt aztán kórházban, mert az EEG-jén valami látszott, és nem hitték el az orvosok, hogy a láztól keletkezett. Meg kellett várni, hogy ismét belázasodjon, hogy az EEG jelzi-e. Jelezte, és akkor hazajöhetett. Ekkor már működött az immunrendszere; aztán kemény vitaminkúrát írt elő neki az orvos. Ennek végeztével az immunrendszere néhány hónap múltán már teljesen helyreállt.

Eddigi ismereteim – no meg némileg a ráérzésem – alapján biztosnak tűnik számomra, hogy az oltás után a szervezet mindenféle vírusos- és bakteriális támadással szemben egy ideig védtelenné válik. De amikorra eltűnik a COVID-védelem – mert úgy tűnik, csakis globulint termel, és föltehetően alig-alig termel T-sejtes védelmet –, akkor mi lesz az egész rendszerrel? Mekkora akkor a veszélyeztetettség?

Erről ad a szóban forgó cikk számokat, és jósolja karácsonyra a teljes immunhiányos állapotot. De csakis a mRNS oltásoknál! Már az AstraZeneca sincs a vizsgálati körben, nem is beszélve a szputnyikról meg a SinoPharmról és társairól.

Majdnem bizonyos, hogy csakugyan van valamiféle csökkenés az általános védelemben, ám a megadott számok bizony hasra ütöttek. Egyelőre nem ismeretesek konkrét vizsgálati adatok arra vonatkozóan, hogy a tüskefehérjés oltottság után mekkora mértékben és meddig állhat elő immunhiányos állapot. A cikkben adott számokkal nem tanácsos számolni potenciális elhalálozást. Különösen nem lehet ezt minden kovid-oltásra vonatkoztatni.

Éppen ezért úgy vélem helyesnek, ha nemcsak a kovid-vakcináktól óvakodunk, tisztelt Olvasó, hanem a túlzott rémüldözéstől is.

Ezzel is óvhatjuk saját természetes védelmi rendszerünket.333 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page