top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:20) 2022.12.06.Nyilvánvaló, hogy a Molnál árat akarnak emelni és el akarják töröltetni a 480 forintos ársapkát, ezért mindent elkövetnek fű alatt. Pedig az általuk feldolgozott nyersolaj ára nem nőtt, hanem csökkent a közelmúltban. A nép hülyítése és rémhírkeltés folyik tehát, magas fokon – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban Boros Imre közgazdász doktor, korábbi Phare-miniszter. Szerinte nyilvánvaló a zsarolás szándéka; lehet, hogy a ma bemutatkozó új energiaügyi minisztert, Lantos Csabát akarják móresre tanítani avval, hogy ma alig kapni üzemanyagot. Dezorganizálni akarják a magyar társadalmat, ami ellen a titkosszolgálatnak és a magyar kormánynak a leghatározottabban fel kell lépnie! Boros Imre szerint nem szabad teketóriázni, hanem – Nyugaton ma amúgy is divatos módon – szigorú állami irányítás alá kell vonni a Molt.


...hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek "külföldi alkalmazásai", vagy hogy nem használ VPN-t a hatalmas kínai tűzfal megkerülésére. Ez is az egészség érdekében?


A világ tíz legjobban megfigyelt városa közül nyolc Kínában található. Nincsenek vakfoltok; számos várost, köztük Pekinget is, 100 százalékban lefedik a CCTV-kamerák.


A génmeghajtó technológia a CRISPR/Cas9 géntechnológiai eszközből áll.


Avril Haines, az Egyesült Államok hírszerzésének igazgatója az elmúlt napokban jelentette ki az orosz-ukrán háború kapcsán, hogy az amerikai hírszerzés adatai szerint enyhülni fognak a harcok a következő hónapokban...


Az orosz államfőt a perzsa mitológia abszolút rossz lényeként ábrázolják azon a talapzaton, amelyen 2020-ig Ivan Konyev szovjet marsall szobra állt Prágában.


Saryusz-Wolski szerint ha Magyarország taktikája sikeres, akkor Brüsszelnek sokkal nehezebb lesz a dolga Lengyelországgal, és fordítva is: ha Magyarország sikertelen, akkor Lengyelország mozgástere is beszűkül – értékel a politikus.


Magyarország miniszterelnöke mestere a brüsszeli színpadon való manőverezésnek. Azt, hogy a magyar jogállamiság aláásása miatt kiszabott uniós büntetések kérdése nagyon érzékeny, az is mutatja, hogy Budapest olyan fontos döntések blokkolásával kacérkodik, mint a globális minimumadó, az orosz szankciók vagy Svédország és Finnország NATO-csatlakozása – teszi mindezt anélkül, hogy ügyetlenül fenyegetőzne, fogalmaz az osztrák lap szerzője. Nyilvánvaló, hogy Orbán nem lehet példakép az osztrák kórus számára, mert Ausztria nem illiberális. De a magyarországi összehasonlításból világossá válik, hogy Bécs miért bukik egyes kérdésekben: mert nem veszik őket komolyan – állítja a cikkíró. A Die Presse újságírója szerint a magyar miniszterelnök azért gyakorol nyomást, mert a lehető legtöbb ideig akar kormányozni, és ehhez uniós pénzekre van szüksége. Az osztrák kancellár viszont nem azért fenyegetőzik vétóval, mert Ausztria érdeke, hogy Románia soha ne csatlakozzon a schengeni övezethez, hanem mert a napi politika vezérli.


A szervezetek a tagállami pénzügyminiszterektől követelik az Ecofin döntés előtt a megregulázásunkat.


A kormány ennek tudatában arról döntött, hogy a lakosságot és a vállalkozásokat követően a diákhitelekre is kiterjeszti a kamatstopot – közölte a gazdaságfejlesztési miniszter.


Szürreális jelenet: a falanxban álló neomarxista tüntetők eközben Botka 2017-es szlogenjét skandálták.


Köves Shalom ráadásul veszélyes terepen, Ciszjordániában szolgál, de ő fontosnak tartja, hogy részese legyen a zsidó állam fenntartásának.


Mondta az Egyesült Arab Emírségek elnöke Izrael elnökének az Ábrahám-egyezményekre utalva.


Vajon mit jelképez az ököl ebben a kontextusban? A melegek többsége nem is ért egyet ezzel az erőszakos propagandával. Csak árt nekik. kinek is az érdeke szándékosan ellenségeskedést szítani ?


Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az LMBT, a nemi átalakítás és a pedofília propagandáját. A tilalom a filmekre, könyvekre, reklámokra, médiakiadványokra és számítógépes játékokra vonatkozik, megszegése esetén akár 10 millió rubel (jelenlegi árfolyamon 63 millió forint) bírság is kiszabható.


Az indonéz parlament elfogadta azt a jogszabályt, amely tiltja a házasság előtti, illetve általában a házasságon kívüli szexet. A jogalkotási lépéssel a képviselők módosították a büntető törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseit, amit a gyarmati múlttal való szakítás miatt tartottak szükségesnek.


Az iróniát már sokszor hirdették ebben a világjárványban, de most a Coviddal fertőzött Németországból érkezik a végleges bizonyíték: most már nem ölheted meg magad, ha nem vagy beoltva. Miközben az európai országok a vírus terjedésének megfékezéséért küzdenek, a haldoklók asszisztálásával foglalkozó szövetség új irányelvet adott ki, amely szerint ezentúl csak azoknak segít, akik be vannak oltva, vagy akik már felépültek a betegségből.

Nem hitt benne, de dolgozni akart, pedig anyagilag nem szorult rá. Nem sikerült lebeszélni az oltásról. A Pfizer nélkül még élne. Az első adaggal a legrosszabb szériát fogta ki.


Paláveres találkozó

III. Alkotmányjogi Konferencia849 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page