top of page

Száraz statisztika, riasztó járványőrület II. – friss adatokkal! Tisztelt Olvasó!Egyszer már utánanéztem annak, hogy miközben Magyarország is szépen belesimult abba a világrendbe, amely szerint állítólag tombol a koronavírus-járvány az egész világon, s ezért be kell zárni, maszkolni, oltani az emberiséget, amennyire csak lehetséges – vajon hogyan alakult nálunk a teljes elhalálozás? Valóban olyan szörnyű ragály szedi rohamtempóban, válogatás nélkül a halálos áldozatait, amely indokolttá teszi azt az elképesztő felhajtást, amelyre gazdaságok és lelkek tömkelege mehet rá – hacsak valami csoda folytán nem lesz nagyon gyorsan vége?

Mivel ebben a nagyon összetett kérdésben nagyon kemény pénzügyi, politikai, egészségipari, közegészségügyi, tömegtájékoztatási és félelmi szempontok ütköznek, ezért most sem teszek kísérletet arra, hogy szerteágazó adatok és érvek ütköztetésének segítségével jussak valamiféle meggyőző eredményre a ragály és a vírusveszély valóságos nagyságrendjét illetően.


Hanem ismét egyetlen számsort idézek ide, ellenben mind közül kétségbevonhatatlanul a legalapvetőbbet és leghitelesebbet. A Központi Statisztikai Hivatalnak az elhalálozási adatait 2019 és 2021 elejéről, Magyarország vonatkozásában.

Az idei évnél ismét a létező legfrissebb kimutatást vettem figyelembe.


Nos, tisztelt Olvasó, kérem, higgyen a szemének! Higgyen azoknak a külföldi hírforrásoknak, amelyek szerint pl. Nagy-Britanniában úgy „eltűntek” az influenzás megbetegedések, hogy nyomukat sem lelik. De higgyen mindjárt azoknak a hírforrásoknak is, amelyek szerint világszintű gyakorlattá vált, hogy amit korábban influenzaként számoltak el, abból mára Covid-19 lett.

Van járvány, van halál, ép eszű ember nem vonja kétségbe. Az is kétségtelen azonban, hogy az influenzás időkben nem sikerült világszinten akkora felhajtást produkálni, mint most, amikor kormányok és emberek könyörögnek azért, hogy mielőbb vakcinához juthassanak.


Pedig, mint látható, Magyarországon például számottevően – összesen 1875 fővel – több ember hunyt el 2019 hasonló időszakában, mint mostanság, a Covid „tombolásakor”.

Ha már akkoriban úgy tálalták volna az ún. „influenzásokat”, mint most az ún. „covidosokat”, akkor szintén feltétlenül be kellett volna zárni, maszkolni, oltani az egész magyar lakosságot, no meg az egész emberiséget – ahogyan most igyekeznek ezt kíméletlenül megtenni. Ehelyett volt egy utolsó békeévünk...

Tisztelt Olvasó!

Egy fél szóval sem mondanám, hogy csukjuk be a szemünket, s ne vegyük észre, hogy a mostani, még nem lajstromba vett, s az elkövetkező hetek számai meghaladhatják a 2019. évieket. De ez mit sem változtat a lényegen: 2019 és 2020-21 eddigi statisztikai adatainak összevetése semmiképpen nem indokolja azt a hatalmas cirkuszt, amely már a múlt adatai alapján eddig világszerte bekövetkezett. A száraz adatok tükrében a lehető legbátrabban kijelenthetjük: valakik nagyon a bolondját járatták velünk. S a jóhiszemű többség – akár politikus, akár orvos, akár civil – szépen rácuppant, s azóta sem képes elengedni. A nyilván jóval kisebb számú haszonleső legnagyobb örömére...


 

Forrás:


Kapcsolódó írásunk:


351 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page