top of page

Üdv, Spartacus a nevem, és elegem van ebből. Tudós elemzés a Covid-hadjáratról III. (Szilaj Csikó)
Nem tudjuk, ki a Spartacus név mögé rejtőző szerző, de nyilván jó oka van rá, hogy nem fedte fel kilétét. És már önmagában véve ez a tény jól mutatja, hogy fasiszta diktatúrában él – az Amerikai Egyesült Államokban –, hiszen a munkáját, megélhetését, a létét veszélyeztetné, ha a neve alatt küldte volna szét ezt az írást. De ahhoz nem férhet kétség, hogy tisztességes, hivatásának élő és ahhoz jól értő, emberséges tudós, és e tulajdonságai toronymagasan emelik Merkely Béla, Szlávik János, Rusvai Miklós, Boldogkői Zsolt és a többi erkölcsi nulla fölé. (– a Szerk.)

Az I. rész itt, a II. itt olvasható.
A COVID-19-es bűnszövetség


A vakcinát és a vírust ugyanazok az emberek készítették.

2014-ben elrendelték a SARS-hatásfokozásával és hatáskiterjesztésével kapcsolatos kutatás [a „gain of funcion research”] 2017-ig való szüneteltetését. Ez a kutatás azonban nem állt le, hanem kiszervezték [azaz áthelyezték külföldre – a szerk.], és a szövetségi támogatásokat nem kormányzati szervezeteken [„NGO”-kon] keresztül átöblítve juttatták el a kutatást végzőknek.

Ralph Baric Észak-Karolinában, az UNC Chapel Hillben virológus és SARS-szakértő. Őrá utalt Anthony Fauci, amikor a törvényhozás előtt ragaszkodott ahhoz, hogy ha végeztek valahol bármilyen hatásfokozó kutatást, azt Észak-Karolinában végezték.

Hazugság. Anthony Fauci hazudott a parlamentnek. Ez bűncselekmény.

Ralph Baric és Shi Zhengli kollégák, és közösen írtak tanulmányokat. Ralph Baric mentorálta Shi Zhenglit a gain-of-function manipulációs technikák kidolgozásában, különösen a soros átjáróéban, és ez olyan vírust eredményez, amelyről úgy tűnik, mintha természetes úton keletkezett volna. Más szóval, le lehet tagadni, hogy biológiai fegyver. A soros átjáró a humanizált [azaz emberi génanyaggal módosított] hACE2 egerekben a SARS-CoV-2 vírushoz hasonlót hozhatott létre.

A wuhani virológiai intézetben végzett gain-of-function kutatásokat Peter Daszak finanszírozta. Peter Daszak vezeti az EcoHealth Alliance nevű civil szervezetet. Az EcoHealth Alliance több millió dolláros támogatásban részesült a National Institutes of Health/National Institute of Allergy and Infectious Diseases nevű intézettől (azaz Anthony Faucitól), a Defense Threat Reduction Agency-től [a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökségtől] (ez az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának része) és az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségétől. Az NIH/NIAID néhány millió dollárral, a DTRA és az USAID pedig több tízmillió dollárral járult hozzá a kutatáshoz. Ez összesen több mint százmillió dollár. Az EcoHealth Alliance alvállalkozásba adta ezeket a támogatásokat a Wuhan Institute of Virology-nak, egy kínai laboratóriumnak, mely nagyon megkérdőjelezhető biztonsági besorolású, és személyzetének biztonsági képzettsége elégtelen ahhoz, hogy a funkció-kiterjesztési vizsgálatokat végezzenek – de nem a puccos P4-es laboratóriumukban, hanem egy 2. szintű laborban, ahol a technikusok semmi mást nem viseltek, mint talán egy hajhálót, latexkesztyűt és sebészi maszkot, ahelyett, hogy felfújható légzsákos öltözetet használtak volna a veszélyes vírusokkal végzendő munkához. A kínai tudósok Wuhanban arról számoltak be, hogy rendszeresen megharapták és levizelték őket a laboratóriumi állatok. Teljesen érthetetlen, hogy miért adná ki bárki is ezt a veszélyes és kényes munkát a Kínai Népköztársaságba, egy olyan országba, amely hírhedt az ipari balesetekről és a hatalmas robbanásokról, amelyek több száz emberéletet követeltek, hacsak nem azért, hogy szándékosan elindítsanak egy világjárványt.

2019 novemberében a wuhani virológiai intézet három technikusának influenzaszerű megbetegedésre hasonlító tünetei voltak. Anthony Fauci, Peter Daszak és Ralph Baric azonnal tudta, hogy mi történt, mert a laboratórium és a mi tudósaink és hivatalnokaink között vannak titkos csatornák. 2019. december 12-én Ralph Baric aláírt egy anyagátadási megállapodást (lényegében véve egy titkos szerződést), hogy megkapja a Moderna és az NIH közös tulajdonában lévő, a koronavírus elleni mRNS-vakcinával kapcsolatos anyagokat. Nem egészen egy teljes hónappal később, 2020. január 11-én, Kína állítólag elküldte nekünk azt a szekvenciát, amely a későbbiekben SARS-CoV-2 néven vált ismertté. A Moderna azt állítja, és ez igencsak abszurd állítás, hogy 48 óra alatt működő vakcinát fejlesztettek ki ebből a szekvenciából.

Stéphane Bancel, a Moderna jelenlegi vezérigazgatója korábban vezérigazgatója volt a bioMérieux nevű francia orvosi diagnosztikai technológiákra szakosodott multinacionális vállalatnak, amelyet Alain Mérieux alapított. Alain Mérieux egyike volt azoknak a személyeknek, akiknek nagy szerepük volt a wuhani virológiai intézet P4-es laboratóriumának létrehozásában.

A SARS-CoV-2 legközelebbi rokonaként megadott RaTG13 szekvencia nem valódi vírus, hanem hamisítvány. Úgy készült, hogy egy génszekvenciát kézzel beírtak egy adatbázisba, hogy álcatörténetet kreáljanak a SARS-CoV-2 létezésének, az pedig valószínűleg a wuhani intézetben előállított, kiterjesztett hatású kiméra, és vagy véletlenül szivárgott ki, vagy szándékosan eresztették szabadjára.

A SARS-CoV-2 állati hordozóját sohasem találták meg.

Ez nem „összeesküvés-elmélet”. Ez tényleges bűnügyi összeesküvés, amelyben a Moderna mRNS-1273-as anyagának kifejlesztésével kapcsolatos személyek közvetlen kapcsolatban vannak a wuhani virológiai intézettel és annak funkciókiterjesztő kutatásával, és csak nagyon csekély mértékig különülnek el ezek egymástól, ha elkülönülnek egyáltalán. Ennek megalapozott dokumentációs nyomai vannak. A laboratóriumi kiszivárgás elméletét elfojtották, mert ha ezt a szálat meghúzzuk, akkor elkerülhetetlenül arra a következtetésre jutunk, hogy elegendő közvetett bizonyíték vezet a Modernához, a NIH-hoz, a WIV-hez, és hogy a vakcinát és a vírust együtt hozták létre. Egy épeszű országban ez azonnal a világ legnagyobb RICO [a hivatali beosztással visszaélve szervezett bűnözés büntetőügyi] és tömeggyilkossági ügyéhez vezetett volna. Vádat emeltek volna Anthony Fauci, Peter Daszak, Ralph Baric, Shi Zhengli, Stéphane Bancel és bűntársaik ellen, és büntetőeljárás alá vonták volna őket a törvény legteljesebb szigorával. Ehelyett adódollárjaink milliárdjait ítélték oda az elkövetőknek.

Az FBI rajtaütött Detroittól északra, Shelby Townshipben az Allure Medical nevű érklinikán „csaló COVID-19 gyógymódokért” számlázott egészségbiztosítói díjak miatt. A kezelés, amelyet használtak? Intravénás C-vitamin. Egy antioxidáns. Ez pedig a fentiekben leírtak szerint teljesen érvényes kezelés a COVID-19 okozta szepszisre, sőt, ma már része a Dr. Paul E. Marik javasolta kezelési eljárásrendnek, a MATH+-nak is.

Az FDA betiltotta a ranitidint (Zantac) NDMA-(N-nitrozodimetilamin)-szennyezés feltételezése miatt. A ranitidin nemcsak savlekötőként használt H2-blokkoló, hanem erős antioxidáns hatása is van a hidroxilgyökök kiseprésével. Ez hasznossá teszi a COVID-19 kezelésében. Az FDA megpróbált levétetni a polcokról egy ártalmatlan aminosav-kiegészítőt és antioxidánst is, az N-acetilciszteint, arra kényszerítve az Amazont, hogy távolítsa el világhálós áruházából.

Ez hátborzongató kérdést vet fel: tudatosan rejtette el az FDA a COVID-19 okozta szepszis gyógyításában hasznos antioxidánsokat az amerikai lakosság elleni bűnös összeesküvés részeként? A hatalmi elit együttműködik az emberi történelem legrosszabb bűnözőivel, és megkönnyíti nekik a nem vakcinás kezelések és terápiák elrejtésével azt, hogy rákényszerítsenek bennünket e bűnözők termékeinek testünkbe való beadatására. Ez teljesen elfogadhatatlan.(Szilaj Csikó fordítás, M. J.)Következik:
 

Kapcsolódó írásunk:

 

A harmadik rész szakirodalmi hivatkozásai


A vakcinát és a vírust ugyanazok az emberek készítették. 2014-ben moratóriumot rendeltek el a SARS „funkciókiterjesztő” kutatására, és ez 2017-ig tartott:


Ralph Baric Észak-Karolinában, az UNC Chapel Hillben virológus és SARS-szakértő. Őrá utalt Anthony Fauci, amikor a törvényhozás előtt ragaszkodott ahhoz, hogy ha végeztek valahol bármilyen hatásfokozó kutatást, azt Észak-Karolinában végezték:


Ralph Baric és Shi Zhengli kollégák, és közösen írtak tanulmányokat:


Ralph Baric és Shi Zhengli kollégák, és közösen írtak tanulmányokat. Ralph Baric mentorálta Shi Zhenglit a gain-of-function [hatásfokozó és -kiterjesztő] manipulációs technikák kidolgozásában, különösen a soros átjáróéban, és ez olyan vírust eredményez, melyről úgy tűnik, mintha természetes úton keletkezett volna. Más szóval, tagadni lehet, hogy biológiai fegyver. A soros átjáró a humanizált [azaz emberi génanyaggal módosított] hACE2 egerekben a SARS-CoV-2 vírushoz hasonlót hozhatott létre.


A wuhani virológiai intézetben végzett funkciókiterjesztő kutatásokat Peter Daszak finanszírozta. Peter Daszak vezeti az EcoHealth Alliance nevű civil szervezetet:


Az EcoHealth Alliance több millió dolláros támogatásban részesült a National Institutes of Health/National Institute of Allergy and Infectious Diseases nevű intézettől (azaz Anthony Faucitól), a Defense Threat Reduction Agency-től [a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökségtől] (ez az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának része) és az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségétől. Az NIH/NIAID néhány millió dollárral, a DTRA és az USAID pedig több tízmillió dollárral járult hozzá a kutatáshoz. Ez összesen több mint százmillió dollár:


Az EcoHealth Alliance alvállalkozásba adta ezeket a támogatásokat a Wuhan Institute of Virology-nak, egy nagyon kétséges biztonsági adatokkal bíró és rosszul képzett személyzettel működő kínai laboratóriumnak, hogy végezzenek ott funkciógyarapodást célzó kutatást:


A wuhani kínai tudósok arról számoltak be, hogy rendszeresen megharapták és levizelték őket a laboratóriumi állatok:


2019 novemberében a wuhani virológiai intézet három technikusának az influenzáéhoz hasonló tünetei keletkeztek:


2019. december 12-én Ralph Baric aláírt egy anyagátadási megállapodást (lényegében véve egy titkos szerződést), hogy megkapja a Moderna és az NIH közös tulajdonában lévő, a koronavírus elleni mRNS-vakcinával kapcsolatos anyagokat:


Nem egészen egy teljes hónappal később, 2020. január 11-én, Kína állítólag elküldte nekünk azt a szekvenciát, amely a későbbiekben SARS-CoV-2 néven vált ismertté:


A Moderna azt állítja, és ez igencsak abszurd állítás, hogy 48 óra alatt működő vakcinát fejlesztettek ki ebből a szekvenciából.


Stéphane Bancel, a Moderna jelenlegi vezérigazgatója korábban vezérigazgatója volt a bioMérieux nevű francia orvosi diagnosztikai technológiákra szakosodott multinacionális vállalatnak, amelyet Alain Mérieux alapított:


Alain Mérieux egyike volt azoknak a személyeknek, akiknek nagy szerepük volt a wuhani virológiai intézet P4-es laboratóriumának létrehozásában:


A SARS-CoV-2 legközelebbi rokonaként megadott RaTG13 szekvencia nem valódi vírus, hanem hamisítvány:


A SARS-CoV-2 állati hordozóját sohasem találták meg:


Az FBI rajtaütött Detroittól északra, Shelby Townshipben az Allure Medical nevű érklinikán „csaló COVID-19 gyógymódokért” számlázott egészségbiztosítói díjak miatt. A kezelés, amelyet használtak? Intravénás C-vitamin. Egy antioxidáns. Ez pedig a fentiekben leírtak szerint teljesen érvényes kezelés a COVID-19 okozta szepszisre, sőt, ma már része a Dr. Paul E. Marik javasolta kezelési eljárásrendnek, a MATH+-nak is:


Az FDA betiltotta a ranitidint (Zantac) NDMA-(N-nitrozodimetilamin)-szennyezés feltételezése miatt:


A ranitidin nemcsak savlekötőként használt H2-blokkoló, hanem erős antioxidáns hatása is van a hidroxilgyökök kiseprésével. Ez hasznossá teszi a COVID-19 kezelésében:


Az FDA megpróbált levetetni a polcokról egy ártalmatlan, aminosav-tartalmú táplálék-kiegészítőt és antioxidánst is, az N-acetilciszteint, arra kényszerítve az Amazont, hogy távolítsa el világhálós áruházából:

532 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page