top of page

A nagy szavak ideje van


A nagy szavak ideje van. Hiszen egyedül az emberevés az a bűncselekmény, amivel, nyilván feledékenységből, elfelejtették megvádolni Magyarország kormányát, valamint Magyarországot. Elképesztő vádak hangzanak el Magyarország ellen, a Sargentini-jelentés is tartalmaz egy rakás olyan állítást, amelyekből ha egyet is komolyan venne bárki, be kellene vonulnia Magyarországra a Varsói Szerződés egyesített haderejének internacionalista (akarom mondani: interliberális) segítségnyújtás keretében.

Az európai választók többsége kezdi megérteni, hogy a bevándorlás jelen formájában, de a szorgalmazott ellenőrzött, „legális” formájában is halálos veszélyt jelent rá és a gyermekeire, és ha azok nincsenek, akkor a nyugalmas öregségére.

A politikusok viszont fel akarják gyorsítani a folyamatot, hogy bizonyosan visszafordíthatatlanná váljon. Orbán Viktor és a Fidesz ennek a tervnek ugyanúgy erős akadálya, mint ahogy Magyarországon is Orbán és a Fidesz akadályozta meg a posztkommunista és szélsőliberális bűnözői csoportokat abban, hogy politika címén a magyarok jelentős részéből effektív rabszolgát csináljanak, és a teljes nemzeti vagyont nyugati kézbe játsszák át. Orbánon és a Fideszen sok ezer milliárdot bukott a Nyugat.

Sok Közép-Európában mindenhatónak képzelő politikusnak kellett azt mondania a gazdasági elitjének, hogy Magyarországon már nem tudja kikényszeríteni az extraprofitokat tovább. Orbán azért tudott ismert és népszerű lenni Nyugaton a nemzeti érzelmű emberek között, mert látványosan nem engedett a liberálisoknak azokban a végső őrültségekben, amelyek éppen elpusztítják Európát.

 

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page