top of page

Civilitika az EU-ban avagy az intézményrendszer reformja. Meghívó a Polgári Mulatóba


Gaudi-Nagy Tamás

Holnap 18 órától várlak Benneteket szeretettel a Polgárok Házában "Civilitika az EU-ban avagy az intézményrendszer reformja"című, Civil Akadémia sorozat keretében a Civil Összefogás Fórum által szervezett fórumra.Az eseményen a meghívó szerinti neves jogászokkal (köztük dr. Zétényi Zsolt, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány elnöke ) együtt osztjuk meg meglátásainkat, javaslatainkat arról többek között, hogy miként lehet a hagyományos európai értékeket és nemzeteket megvédeni önvédő állami, nemzeti jogvédő és civil mozgalmi eszközökkel az EU-t irányító globalista törekvésekkel szemben.

Meg lehet-e reformálni az EU-t vagy csak a kilépés marad ? Mit hozhat a jövő évi európai parlamenti választás ? Mit tehetnek a hazafias civilek ? Idén júliusban tettük közzé itt, hogy a nemzeti jogvédők is részt vesznek Európa migrációtól és a globalista erőktől való megvédését, illetve az európai patrióták térnyerését célzó civil kezdeményezésben.A fórum során az ezen együttműködés keretében frissen elkészült alábbi című tanulmányom főbb téziseit ismertetem : "Az európai értékek és nemzeti önazonosság elleni globalista-patriofób támadások és az ellenük való védekezés nemzetállami, jogvédő és civil eszközökkel"

Ismét jelzem, hogy ezen nemzeti érdekű szakmai együttműködés természetesen nem jelenti önállóságunk és pártfüggetlenségünk feladását. Egyúttal továbbra is fenntartjuk a kezdeményezés és bírálat jogát olyan esetekre, amikor a magyar érdekekért való cselekvő fellépés szükséges, de nem elégséges.

Barátsággal:

Gaudi-Nagy Tamás

 

1 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page