top of page

VEKERDY IS TÁMOGATTA GYURCSÁNYÉK ÖRDÖGI TERVÉT XVII. RÉSZ. A balliberális szellemi műhelyek virulnak


Földi László

Ma a leghíresebb transzvesztita egy Desmond Napolesnek nevezett kisfiú. A divatmodell még csak tízéves, de korábban fellépett a New York-i homoszexuális-felvonuláson és helyet kapott a témával foglalkozó propagandavideókban. Ő most a minta és a példakép.

Desmond Napoles egy internetes oldalt is létrehozott, mellyel a hozzá hasonló gyerekeken szeretne segíteni, és inspirálni őket arra, hogy bátran vállalják fel szexualitásukat. A Daily Mailnek elmondta, fiúnak született, de csak hercegnőjelmezeket és női ruhákat kér, mikor a szüleivel vásárolni megy.

Megtudjuk azt is, hogy Desmond szülei konzultáltak egy terapeutával, aki azt tanácsolta nekik, hogy a legjobb, ha nem tesznek semmit, támogatják, és hagyják, hogy fiuk a számára legtermészetesebb módon fejlődjön, felfedezze a saját ízlését a ruhákban, játékokban vagy egyéb tevékenységekben.

Hogy hová „fejlődött” Desmond Napoles, önök is megcsodálhatják, ha rákeresnek a fotójára az interneten. Egyben megfigyelhetik, mit gondol a balliberális világ magáról az emberről.

Az az aljasság, amit a védekezésre képtelen kisgyerekekkel megtesznek, számunkra felfoghatatlan, Nyugaton pedig maga a természetesség, ahogyan az is, hogy hormonokkal kezelt kisgyerekeket nemváltoztató műtétekre visznek és a hatéves kisfiúkkal kötelezően homoszexuális leveleket íratnak egymásnak. Magyarországon ilyen esetek még nincsenek, és ez nem a hazai balliberális politikusokon múlt.

A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére.

És hogy kik támogatták Dobrev kezdeményezését, az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület megalakulását? Érdekes a névsor, jó, ha fennmarad az utókornak: Asbótné Thorma Judit (Magyar Nők Szövetsége), Bánáti Jánosné Ilona (Magyar Ügyvédnők Egyesülete), Buday-Gyarmati Andrea (olimpikon), Czakó Borbála (londoni nagykövet), Danks Emese (Erste Bank), Göncz Kinga (külügyminiszter), Gurmai Zita (szocialista EP-képviselő), Herczog Mária (a Gazdasági és Szociális Tanács állandó bizottsága), Junghaus Tímea (Open Society Institute), Király Júlia (a Magyar Nemzeti Bank alelnöke), Lamperth Mónika (az MSZP elnöki kabinetvezetője), Palya Bea (énekes), Ránky Katalin (L’Oréal), Sebestyén Márta (énekes), Szelényi Zsuzsa (Budapesti Európai Ifjúsági Központ), Takács Ildikó (Reklám Világszövetség), Wirth Judit (Nők a Nőkért az Erőszak Ellen) és Tóth Herta (CEU, Női Érdek Szövetség).

A propagandának hamar meglett a hatása, 2009-ben már kormányrendelet tette kötelezővé a genderszemléletet az óvodákban, ennek érdekében a legkisebbek nevelésének országos alapprogramját is módosították. A rendelet szerint a foglalkozásokon az óvodapedagógusoknak kerülniük kellett volna a nemi sztereotípiák erősítését. Például ez a gyakorlatban a teljes magyar népmesekincs mellőzését jelentette volna.

A nemiség semlegessé tételén kívül a nevelési alapprogram rögzítette a kívánatos óvodakép kialakításánál, hogy az óvodai nevelésben biztosítani kell a migránscsaládok gyermekeinek az önazonosság megőrzését, ápolását, erősítését. A kisgyermekekkel foglalkozó nevelőket kötelezte a jogszabály arra is, hogy a gyermekeket a különbözőségek, a másság elfogadására, azok tiszteletére kell szoktatni – írta összegzésében az akkori sajtó.

Konzervatív oldalon a jogszabály elfogadása óriási tiltakozást váltott ki, rengeteg gyermekpszichológus hívta fel a figyelmet arra, hogy a kicsik lelki fejlődésére milyen káros hatással van a rendelet.

Kerestük a témában Vekerdy Tamás aggódó észrevételeit is, de sajnos nem találtuk. Mit gondolnak, miért? Mert Vekerdy úr is tagja volt annak a bizottságnak, amelynek ajánlása háttérül szolgált a jogszabály elfogadásához, vagyis a szakmai anyag támogatta a genderpropagandát az óvodákban.

2010-ben a Fidesz egyik első intézkedése volt a genderrendelet eltörlése, emiatt Magyarországon nem tudott gyakorlatba lépni a nácikat messze túllicitáló gyerekkísérletek első állomása.

2010 lehetne tehát a választóvonal. Hát nem furcsa? Valakik már akkor előre látták a jövőt: a migrációt és a genderkérdést. És hogy ne érje váratlanul a magyar társadalmat, már az óvodákban megkezdték a felkészítést. De nemcsak ott, az 1004/2010. (I. 21.) kormányhatározat az államigazgatás és az élet egyéb területén is a genderszemlélet átültetését írta elő. Ez viszont a Fidesz kormányra kerülésével megakadt. Vagy nem?

2010 után az oktatás- és kultúrpolitika kállai kettőst játszott a témában, tízmilliárdokkal támogatták azokat az intézményeket és projekteket, amelyek a gender és a migráció eszméit népszerűsítették. Sőt, az egyetemi képzést maga az állam is finanszírozta, egészen addig, amíg néhány hónapja Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere augusztusban le nem állíttatta ezt.

Lett is ebből világraszóló botrány. Szilágyi Zsófia rendezőnő éppen Szarajevóban tartózkodott, ahol a magyar állam által finanszírozott feminista filmje volt díjkörúton. A művésznő elsírta magát a publikum előtt a szörnyű Magyarország miatt, megemlítve, hogy lélegzetelállító filmjét azért tudta megcsinálni, mert a gendertudomány kérdéseivel foglalkozó tanáraitól megkapta hozzá a szükséges tudást. „A film, amit látni fognak, azért születhetett meg, mert én magam is tanultam feminista kritikát.”

Ó, igen! A beképzelt rendezőnő csak egy kicsit lódított...

 

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

21 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page