top of page

Imalánc két székely fiúért és mindazokért, akiket magyarságuk miatt üldöznek


Kedves Címzettek!

Tisztelt Olvasó!

Minden bizonnyal hallottak a két bebörtönzött székely fiatalról, akiket terrorizmus vádjával ítéltek 5-5 évre Romániában. Magyarországon sok jó nevű ügyvéd próbált már valamit tenni az érdekükben. Persze, egy koncepciós per esetén nem könnyű eredményt elérni.

Arra gondoltunk Csóti György úrral, a Kisebbségi Jogvédő Intézet igazgatójával (amely Intézet nemrég konferenciát szervezett a székely fiúk ügyéről), hogy csupán az őszinte szeretet segítségével lépjünk fel az igazságért, de szerte a világon. Mutassuk meg, hogy mi Isten segítségével, a szeretet erejével érünk el eredményeket, ellentétben a romboló liberális erőkkel.

Csatolom levelünket, amely részletesen összefoglalja tervünket.

Tisztelettel kérek minden jóérzésű, magyar érzelmű embert, bárhol is éljen a Földön, hogy egyrészt segítsen a mellékletet minél több helyre eljuttatni, és kérem, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez. A csatlakozás nem kerül pénzbe, csupán egy percet vesz igénybe, de nagyon nagy ereje lehet, főként a két magyar fiú és családja, valamint mindazok számára, akiket valaha is magyarságuk miatt üldöztek.

Áldott karácsonyt kívánva, megköszönve csatlakozásukat, üdvözlettel

Bencze Izabella

 

Tovább a melléklethez

20 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page