top of page

Imalánc két székely fiúért és mindazokért, akiket magyarságuk miatt üldöznek


Kedves Címzettek!

Tisztelt Olvasó!

Minden bizonnyal hallottak a két bebörtönzött székely fiatalról, akiket terrorizmus vádjával ítéltek 5-5 évre Romániában. Magyarországon sok jó nevű ügyvéd próbált már valamit tenni az érdekükben. Persze, egy koncepciós per esetén nem könnyű eredményt elérni.

Arra gondoltunk Csóti György úrral, a Kisebbségi Jogvédő Intézet igazgatójával (amely Intézet nemrég konferenciát szervezett a székely fiúk ügyéről), hogy csupán az őszinte szeretet segítségével lépjünk fel az igazságért, de szerte a világon. Mutassuk meg, hogy mi Isten segítségével, a szeretet erejével érünk el eredményeket, ellentétben a romboló liberális erőkkel.

Csatolom levelünket, amely részletesen összefoglalja tervünket.

Tisztelettel kérek minden jóérzésű, magyar érzelmű embert, bárhol is éljen a Földön, hogy egyrészt segítsen a mellékletet minél több helyre eljuttatni, és kérem, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez. A csatlakozás nem kerül pénzbe, csupán egy percet vesz igénybe, de nagyon nagy ereje lehet, főként a két magyar fiú és családja, valamint mindazok számára, akiket valaha is magyarságuk miatt üldöztek.

Áldott karácsonyt kívánva, megköszönve csatlakozásukat, üdvözlettel

Bencze Izabella

 

22 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page